Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futboldaki belli başlı kuralları bilmek icin pro linsansina gerek yok.Dunyanin bütün takım oyunlarında geçerli bir kural vardır; yorulan oyuncu daha dinç biri ile yer değişir,bu değişikleri yerinde ve zamanında yaparsan başarı olarak gereken sonuçları alabilirsin.Yok eger yapamazsan aynı Ersun hoca gibi Sudan bahanelerle puan kaybını başka sebeplere bağlarsın.Ersun hocanın futbol geçmişine sözüm yok ama futbol gelecegini mümkünse başka takımlar ile devam ettirsin.
    BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Başakşehir maçında nasıl oyuncu değiştirmezsin, aklım almıyor Hocam. Fener maçı ve bu maç için koca bir eleştiriyi hak ediyorsun, kusura bakma.
      Hamiş

Yorum

• Şapkadan tavşan çıkarmanı beklemiyoruz ancak futbolun kendi bilinen doğrularını, hani mekteplerde okutulan temel derslerden aklından kalanları uygularsan eminim daha başarılı olacaksın.
        Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
        Hz. Ömer.

Yorum

• Okay'ı stopere atacağına Kucka ile rekabete sokmalı. Okay ön liberoyu bildiğinden dolayı yer tutmasını biliyor, ama sırf bunu biliyor diye stoper oynatamazsınız, teknikmiş, topu iyi çıkartırmış... Bu futbolcu orta sahada neden oynayamıyor? Çünkü yeterince kıvrak değil ve istikrarı yeterli değil, yani pas hatası yapabiliyor. Sen orta sahada yeterli bulmadığın oyuncuyu son adam olarak stopere koyuyorsun. Oraya koyunca hatalarından arınacak mı? Futbolcunun konsantrasyonunu arttırmaya çalışıp gelişimini savunuyorsan bunun yeri Trabzonspor mu? Konsantrasyonunu arttırmanın başka yolları yok mu?
          En son Travelair tarafından düzenlendi; 19.09.2017, 10:22.
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Burda inim inim inlediğiniz şenol güneş 10 sefer Trabzonspora gidip gelmesine rağmen 1 tane adam oynatmış mı altyapıdan.Sadi,Hami gibi adamlar bu çocukları cesaret edip sahaya süremezdi bile.Şimdi tvlerde konuşuyorlar yok biz oynattık yok şöyle böyle diye.Yazıcı ve Abdülkadir Ersun hoca sayesinde kazanılmıştır kimse hikaye anlatmasın.Siz unuttunuz belki ama ben unutmadım yedek kulübemizde altyapıdan oyuncu yok diye ceza yediğimiz günleri.

Yorum

• Kanıtlanabilir olmaktan öte, sadece hissiyat benimkisi, bir nevi gözlem... Başakşehir maç başlığında da yazdığım gibi kafasını bize tam anlamıyla verememiş gibi yine. Zihnini bulandıran detaylar var gibi. Takımını yeteri kadar tanımıyor gibi geliyor bana. Çünkü bir insan bile bile aynı yanlışlarda ısrar etmez ihanet içinde değilse çalıştığı yere.
              Veyahut sadece benim hüsn-ü kuruntum; bilemiyorum. Göreceğiz. Umarım yanılıyorumdur.
              Fanki tonki zonki...

Yorum

• Başarı senle gelecek Hocam.
                Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Kaba olmak adına değil ama tespit adına demek zorundayım: Sürekli hatalara fırsat verip sonra da eleştirileri dikkate almaması ve dolayısıyla "Kendini nimetten sayar" tavırlar ya da açıklamalar, hem kendisini girdaba sokar, hem de Trabzonspor'u
                  En son Travelair tarafından düzenlendi; 19.09.2017, 12:53.
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beğendiğimden değil ama sürekli bir hoca değişiminden bıktığım için istifa istemiyorum. Ama kesinlikle kendine bir çekidüzen vermesi şart!
                    Hala aynı fikirdeyim. Kendine çekidüzen vermesi konusunda artık yönetimin de bir uyarı da bulunması gerek artık.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Ersun Hocam sana 'Git' demiyorum.

Aksine Gel diyorum. Kendine Gel ve aklınla birlikte ruhunu da bu takıma ver.

Aklında istifa etmek gibi bir düşünce yoksa kalman doğru olandır.

Yok eğer başka planlar içerisindeysen hiç durma yol yakınken.

Şu da bir gerçekki bu taraftar haddinden çok çok fazla sabretti ve sabrediyor.
                      Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Sonuna kadar desteklemek istiyorum ama bu kadar hata yapılır mı?

Yorum

• ben başarılı olacağını sanmıyorum. ha olursa da daha önce söylediklerimi geri alamam, çünkü başarı gelirse Ersun Yanalla değil ona rağmen gelecek...
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

• Merak ettiğim biranda sosyal medya da öyle bir algı oluştu ki sanki taraftar Ersun hoca istifa etsin anlayışı yayıldı. Aksine istifa etmesin bu kadar sabir gösterildi hep birlikte meyvelerini toplamaya başlayalım diye bu serzeniş.
                            Bir an önce aklını başına toplayıp bu takıma doğru hamleler ile maçı kazandırmalı.
                            Sana güvenmek istiyoruz hocam ne olur bizi yanıltma,bu mutluluğa hep birlikte ulaşalım...

Yorum

• Maçin tekrarina baktim. Gol yiyene kadar başakşehir'in sadece bir kere dönen toplari alip atak tekrari yaptiği gözüküyor. Maç rahat gidiyormuş gerçekten. Bir de mevlüt'ün kucka'yi çalimladiği bi pozisyon var. Bunlar canli maç izlerken taraftara çok daha fazla korku veriyor tabi.

Sonra trabzonspor yedek klübesinde hareketlenme var diyor spiker o pozisyonun devaminda basit top kaybi yapiyoruz sonrasinda tembel bir savunma var. Çok adamla gelip golü buluyorlar.

Şu yedek klübe hazirliğini daha önceden yapip ilk tehlike sinyalinde oyuncuyu içeri atmasi takimin dikkatini yukari çekebilir. 80'i bulmasin. En geç 70, 75'de yedek oyuncu girsin. Daha çok oyuncuyla oynayip, enerjimizi yüksek tutariz. O kadar kasilacak, düşünecek bir durum yok, değiştir gitsin.

Değişiklikten çok yenilen gollere, yapilan bireysel ve basit hatalara çalişmak gerekiyor.

Defansin kampin başinda netleşip oturmasi gerekiyordu. Bu kadar oyuncu değişikliği doğru değil o bölgede. Yanliş oralardan başliyor. İki net stoperle, önde sabit bir forvetle bu 5 maçi geçebilseydik 10 puanin altina düşmezdik. Telafi etmek için ekstra derbi galibiyeti lazim.

Yorum

• Bizde bu durumdan bahsettik evet 2-1'den sonra rakip üzerimize gelemedi oyunun kontrolü halen bizdeydi fakat buradakilere sorsan her an gol yiyebilecek bir görüntümüz varmış ki alakası yok..takımın durumu ne olursa olsun 70'lerde oyuncu değişikliği yapılması gerekirdi ki bununda hazırlığı yapılıyordu..o pozisyon biraz şanssız bir şekilde gerçekleşti ama sırf gol yedik diye de bunu oyuna müdahele edilmemesine geç kalınmasına bağlamak da doğru değil.Oyuna müdahale edilip de tam tersi bir tablo da ortaya çıkabilirdi ki o zaman da yine hoca eleştirilecekti..sonuç olarak takım kazanmadığı sürece sahada oynanan futbol ne olursa olsun hoca eleştirilecek..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X