Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dediğim gibi çok kibirli ve her şeyi en iyi ben bilirim kafasında. Halbuki azıcık akıllı olup rakibi küçümsemeydi Volkan yerine Onazi'yi alırdı. Bak maç içinde bile ders almıyor durumdan. Hala rakibi ciddiye almıyor. Okay inadına hücuma çıkıyor savunma düzenini bozuyor.

Oyuncular ve hoca kendileri ettiler kendileri buldular. Tabi her zamanki gibi sinir olmak taraftara kaldı. Bu dersi hayatlarının sonuna kadar unutmasınlar. Maç başlığına yazdığım gibi travmatik ve atlatması zor bir durum.

Ha son olarak, BJK maçının olması çok önemli çünkü, ciddi bir rakiple karşılaşmak motivasyonlarını üst düzeyde tutacaktır. Umarım ve umarım o maça doğru kadro ile çıkar, Kucka'yı kenara oturtur. Aksi halde kovulması kaçınılmaz.
    Iyi top oynayip one gecsek bile, skoru tutmaktan bihaber bi hocamiz var, kardesim. Bu saatten sonra umitli olmanin bir manasi yoktur.

Kibir hakkinda dediklerin dogru. Trabzon'da sokaktan en siradan birini cevir, sor Onazi'yi soyler sana. Hoca ya inadina ya da taktiksel kitligindan hic bir hamle yapmiyor. Oyuna aldigi adam kanat.

Heba olan 10 puana uzuluyorum. Su an sampiyonluk yarisinda bas basa olabilirdik. Bugun kazansak bile potada sayilirdik.

Dedigin gibi umarim takim hocaya ragmen iyi havasini kaybetmez. Herkes simdi senaryo yaziyor, Onur, Esteban, Rodallega falan. Bunun bas sorumlusu yine kotu skorlarin muhendisi hocadir. Sen maclari kazanirsan, kimse boyle bos magazin haberlerine girismez.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Adaletli bir kadro değil. Ersun Yanal bu maçı kazanır veya kaybedir bilemem de bu tercihlerle uzun vadede başarı kesinlikle mümkün değil.

Yedek tercihleri bile yanlış. Pereira sakatlandı diyelim kim geçecek o mevkiye? Uğur'u yedekte tutmuşsun kaybetmemek için iyi güzel de Kamil Ahmet veya Bongonda'yı niye umursamıyorsun? Onlar bu takımın oyuncuları değil mi? Hele Volkan niye orada? Ben bu takımda olsaydım hocanın adaletine asla güvenmezdim. Kötü oyuncu yedeğe çekilmeyecekse bunca zamandır yedekte bekleyen oyunculara ne ara sıra gelecek? Ersun Yanal kibrine yakışır hareketlerde bulunuyor.

"

Maçtan önce yazdım bunu. Hocanın başını adaletsiz davranması yaktı. Sana ders olsun hocam. Sürdürülebilir bir yapı yok bunu her defasında yazacağım arkadaş. Sen rotasyon yapmazsan, hak edene formayı vermezsen her şey gelir başına.

Birebir buna yakın bir şeyler yazacaktım,çok güzel bir özet olmuş.
      Bunu Ersun Yanal'a sormak isterdim,isteyerek mi yapıyor yoksa takımın iç huzuru bozulmasın diye en sessiz ve güçsüz olanları biraz haksızlık yaparak,işleri tekrar rayına sokana dek buna katlanmak zorunda olduğu için mi yapıyor?

Ersun Yanal'ın bunu söyleyecek cesareti var mı acaba?

Ama sonunda ne olursa olsun eğer hak edene hakkını vermezsen,ahı geliyor ve hakkını alıyor.Unutmaması gereken şey Ersun Yanal'ın.
      • Memento mori

Yorum

• İnadına Ersun çekenler, fener artığını Trabzonspor'a nimet sayanlar eserinizle gurur duyun.

Edit: keşke sorun sadece fenerli oluşu olsa, sorun teknik direktörlüğü, bu mesajım tamamen forza, inadına çekenlere
        En son castillo61 tarafından düzenlendi; 23.09.2017, 00:29.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Birebir buna yakın bir şeyler yazacaktım,çok güzel bir özet olmuş.
          Bunu Ersun Yanal'a sormak isterdim,isteyerek mi yapıyor yoksa takımın iç huzuru bozulmasın diye en sessiz ve güçsüz olanları biraz haksızlık yaparak,işleri tekrar rayına sokana dek buna katlanmak zorunda olduğu için mi yapıyor?

Ersun Yanal'ın bunu söyleyecek cesareti var mı acaba?

Ama sonunda ne olursa olsun eğer hak edene hakkını vermezsen,ahı geliyor ve hakkını alıyor.Unutmaması gereken şey Ersun Yanal'ın.
          Olan Trabzonspor'a oluyor Ersun'a bişey mi oluyor en kötü kovulur tazminatını da alır gider , maçtan sonra ki sülalem rahat tarzı konuşmasından Trabzonspor'u şeyine bile takmadığı belli , istifa etmez Trabzonspor'a tecavüz etmeye devam edecek.. Kovarsın alacaklarını ödersin anca öyle gider bu karakter fakiri..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnadına Ersun çekenler, fener artığını Trabzonspor'a nimet sayanlar eserinizle gurur duyun.

Kimse inadına bir şey çekmiyor,Ersun Yanal gidecekse bile çıkıp açık ve net bir şekilde şu şu sebeplerden dolayı istediğimi yapamadım demeli,bunu ortaya koymalı,sorun şu,çözüm bu ama ben bu bu sebeple çözümü uygulayamadım' bitti.

Ayrıca taraftarı umursamama anlamında söylemedi,ben taraftarın tepkisine cevap veremem çünkü bu doğru olmaz,benim işim takımla dedi.
            Böyle bir olaya ben de tecrübesizim dedi,kariyerimde olmayan türde bir maç manasında.
            İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olan Trabzonspor'a oluyor Ersun'a bişey mi oluyor en kötü kovulur tazminatını da alır gider , maçtan sonra ki sülalem rahat tarzı konuşmasından Trabzonspor'u şeyine bile takmadığı belli , istifa etmez Trabzonspor'a tecavüz etmeye devam edecek.. Kovarsın alacaklarını ödersin anca öyle gider bu karakter fakiri..
            Bu adam TD olarak belli bir kariyere sahip,beğen beğenme şimdi bize özgü sorunlardan mı istediğini alamıyor,yoksa Hocalık yetisi sorun mu?
            Bizde en son başarılı olan ŞG,gittiği Bursa ve Bjk'de durumu ortada.

Sorun bizde ise bizim değişmemiz gerekiyorsa,bedeli ödeyelim mi?
            En son sasone tarafından düzenlendi; 23.09.2017, 01:11.
            • Memento mori

Yorum

• Türkiye Avrupa gibi değil. Slaven Bilic Westham United la her sezon 8-9-10. sırada ligi bitirse kimse bişey demez Maç oldu izlendi bitti gitti olmuyor burada. Burası Türkiye. Maçtan sonra herkes sinirli. Hocam senin çıkıp bir daha böyle olmicak demen içimizi rahatlatmadı. Zaten bir daha böyle olmayacağını biz de biliyoruz bu futbol mucizesiydi. Ama toplantıda hiç yoksa o rahat tavırların yerine ben sinirli birini görseydim kendinden emin birini görseydim içim daha rahat olurdu. Ama pek de umursamaz tavırlar içinde olduğunu sezdim sanki. Yanılıyor da olabilirim ama kadro iyi gerçekten ligde şampiyon olabilecek bir kadro var şu an. Yapamayacağını düşünüyorsan lütfen git. Sen her zaman bu ligde iş bulabilecek bir hocasın.

Yorum

• Daha önceleri sana Trabzonspor hocası olduğun icin ve Trabzonspor'a saygımdan dolayı Ersun hoca diyordum.Bu saatten sonra Ersun sadece Ersun diyeceğim.İnşallah en kısa zamanda çok sevdiğin Fenerbahçe'ne geri dönersin.Bu takıma verebilecek birşeyin yok ama aldığın ahlar var söndürdüğün umutlar var.İstifa et ve git.
                BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• volkan ilk alindiginda bir roportaji vardi bir ay icerisinde takima katilirim diye..keza benzer aciklamayi ersun hocada yapti.ama artik idmanda ne olduysa basaksehir ve bu macta sonradan girdi.volkan eminim kendiside saskin bir sekilde oyuna giriyordur..hayir volkan her halukarda oynayabilecek kalitede bir adam degilken nedir bu inat?en iyi donemi castillo'nun bir depari etmez..yaz boyu kamp goren castillo-theo gibi adamlar kulubede bekledi.simdi bu adamin adaletine kim inanir?ya bu hareketi bilincli yapiyor yada castillo-theo-roda ucu kendisine kotu birsey yapti.boyle giderse castillo ve hugo devre arasinda gider.cunku volkan-olcay oldugu surece castillo sans bulamaz.32 yasindaki roda sadece 10 dakika oynamak icin takimda kalmaz.yazik gunah.kaybedilen tum puanlarin bas sorumlusu.hadi deplasman oldugu icin sikebahce macina normal diyelim ama goztepe-basaksehir-alanya..bu maclarda kaybedilen 8 puani nasil telafi edecek cok merak ediyorum.sansa kazanilmis bir konya maci,ilk yarisi kendi hatasindan dolayi cope atilan gencler maci..sene basindan bu yana abdulkadir'i oynatmasindan baska herhangi bir olumlu hamlesi yok..
                  kendisini gelmesini en cok isteyen adamlardan biriydim ama artik kabak tadi vermeye basladi..boylesine bariz hatalarla bu takim yonetilmez.

Yorum

• Son 12 maç 2 galibiyet 6 beraberlik 4 yenilgi. Kulüp başkanı babası olsa kovar, kendi de olsa görevine son verir.

Teknik, taktik vs konuşmanın anlamı yok. Bir an önce vedalaşıp seneye başarılı olabilecek bir hoca ile yola devam etmek gerekiyor. Bu yıl zaten bizim için çoktan bitti bile.

Ersun Bey iyi hoca falan bizde 3 ayrı dönemde de uzunca bir süre görev yapmasına rağmen tutmadı. Çöp bidonu bile olsa 3-0'dan Alanya'ya 4-3 maç vermezdi. 6-0 bitecek maçı heba etti.

Emeği geçen, bu taraftara hüsran yaşatan herkese de yazıklar olsun.

Yorum

• Ben geçen seneden beri bu adama ayarım.. Geçen seneden beri takımı sabote ediyor.. Hırs heyecan zaten yok.. Uyuz bir hali var...

Hala istifa etmiyor

Yorum

• Sana saygım kalmadı artık.
                        Hamiş

Yorum

• halen daha burada şu adamı hoca diye savunanlar var, vay ben ben sizin izlediğiniz futbola ne diyim.

Yorum

• Talihsizlik 1 kere olur 2 kere olur. Hayatımızda yaşamadığımız rezillikleri yaşadık son 2 yılda hepsine bir bahanesi var. Oyun olarak zerre gelişme yok. Sanki tazminatının peşinde. Artık sabredilecek bir nokta kalmadı. Yönetilebilir bir takım diye tutturmuş aynı lakırdıyı sürekli tekrarlıyor. 2 senede 100 milyonlar değerindeki şirketleri değiştiriyor, adam ediyor insanlar Ersun paşa 22 tane topçuyu çekip çeviremedi. Öyle konuşmalar yapıyor ki sanki klübün muhasebesi umurunda. Eğer umrundaysa maç kazan be adam kasaya para girsin. Artık sinirimi bozuyor kenarda, iyi niyetli olmadığını hissediyorum. Yakın zamanda şike yuvasına döner. Artık git daha fazla soruna sebep vermeden.

Yorum

• Fener ve Basaksehir deplasmanlarında 2-1'i koruyamamızı bir nevi anlarız da kendi evinde 3-0'dan Alanya'ya maç vermemizin hiç bir izahı olamaz.Derhal istifa etmeli.

Yorum

• Hocalığını savunanlardandım uzunca süredir.

1-Şikeciler maçındaki ndoye değişikliği,
                                2-başak maçındaki gelen golü göremeyip değişiklik yapmaması,
                                3-dünkü maçta devre arası Yusuf-onazi değişikliği rakibi kaleye yanaştırmayacağını düşünmemesi!,
                                4- üstüne bir de castillo varken volkan değişikliği ile adaleti bitirmesi.

Bunları yapabilmek için lisanslı hoca olmaya gerek yok. Ya başka derdin vardır ya da bunamışsındır. Hangi sebeple olursa olsun artık varlığı zarardır.

Bu saatten sonra düşünülen istikrar, zarar verir. Hoca karşısındaki büyük kitle küçümsenemez artık.

Değişim ise heyecan getirir. Bir süre !
                                Oscar CARDOZO
                                İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X