Başarılı olması imkansız problem kendisinden kaynaklı, Ersun Yanal ile olmayacağını geçen sezondan beri söylüyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
onemli eksiklerden bir tanesi daha onceden de anlatmaya calıstıgım gibi skor onde iken oynamayı bilmemek belki cok dogru oynayamamak bu tamamen yeni kurulmus takım sancıları....skoda onde oynarken ogrenmek gerekir....her kontrada kontra yemek oyun acemiligi....
hocanın kafasındaki oyun oldukca güc ve mac icinde işlerin cok dogru degil en azından dogru gitmesi cok onemli....genclerbirligi macında one gectigmizde bile rahat olamamıstım son gol gelene kadar....
kazanırken ogrenme sürecinin en aza indirilmesi kusursuza yakın hatların olusmasına kadar yuksek yuzdeli hucum hattından gectigini soylemek gerekiyor....ıslak imza....
Yorum
-
Maç içinde kardeşimle yazışıyoruz, başakşehir değişiklik üstüne değişiklik yapıyor, sonuncuyu da yaptılar, düşündüm biz niye değişiklik yapmıyoruz baktım gerek yok gibi aslında... Hatta kardeşime de yazdım...
Bundan beş dakika sonra oyun değişmeye başladı, yani yorgun rakip değişikliklerle kendine geldi, işte hocanın yapması gereken o değişikliklerin mantığını yakalayıp panzehiri önden sahaya yollamalıydı. Yani takım rahat diye takıma dokunmamak yerine, takımın gardı düşmeden önlem almalıydı, tabi bu da bir risk, kazansaydı kimse hocaya birşey demeyecekti...
Hocanın eski dönemleri dahil böyle kırılma maçlarında hep başarısız olması kafa karıştırıcı olsa da şu an abartılı tepkiler, vurdu kırdılar için erken...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaba olmak adına değil ama tespit adına demek zorundayım: Sürekli hatalara fırsat verip sonra da eleştirileri dikkate almaması ve dolayısıyla "Kendini nimetten sayar" tavırlar ya da açıklamalar, hem kendisini girdaba sokar, hem de Trabzonspor'u
Oyuncu da hata yapar, idareci de.
Hoca da yapacaktır.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına bu takımı angarya olarak görmekten vazgeç ve aklını başına topla.
Allah aşkına ben bildiğimi okuyacağım tavrından vazgeç. Maça müdahale etmek bu kadar zor mu?
6-0 7-0 yenilen takımı şu seviyeye getiriyorsun eyvallah ama bir maça müdahale edemiyor musun ya?
Sistemli, planlı, zamanla geri dönüşümü olan ve anlık sonuçlarla hareket etmeyen bir kulüp olmak zorundayız.
Sorun Ersun mu? Bugün gitse 5 maçta 15 puan mı alacağız? Allah aşkına azıcık akıl, azıcık mantıklı olalım.
Geriye doğru Ersun'dan geriye hocalara bakalım;
Sadi
Hami
Şota
Vahid
Mustafa Reşit
Tolunay
Bunların hangisi bu takıma ardarda 5 maç kazandırdı, 10 maç kaybettirmedi? Veya hangisi bu ümidi verir? Emin olun Ersun gitse bu ve türevi bir antrenör işe başlar. 2 yıllık birikim bir anda çöp olur.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda inim inim inlediğiniz şenol güneş 10 sefer Trabzonspora gidip gelmesine rağmen 1 tane adam oynatmış mı altyapıdan.Sadi,Hami gibi adamlar bu çocukları cesaret edip sahaya süremezdi bile.Şimdi tvlerde konuşuyorlar yok biz oynattık yok şöyle böyle diye.Yazıcı ve Abdülkadir Ersun hoca sayesinde kazanılmıştır kimse hikaye anlatmasın.Siz unuttunuz belki ama ben unutmadım yedek kulübemizde altyapıdan oyuncu yok diye ceza yediğimiz günleri.
Ya da iki fenerli ile dalaştı diye Rizeye sürgüne gönderilen Sercan Kaya'nın gidişinden sonra dağılan beş yıllık 1461 Trabzon projesi.
O dar kafalılar yüzünden bunun gibi onca emek hiç oldu. Bana göre Ersun Yanal'ın gitmesi de bir çok emeği yok edecek. Bu adamın etinden sütünden yararlanmak, yani saha dışındaki futbolcu gelişimini ve Trabzonspor Akademisini hayata geçirebilmek varken, neden iki üç saha sonucu yüzünden heba olsun her şey?
Onca sene sabretmeyi öğrenmişsin, hakkının alenen çalındığı davada bile tevazu gösterip beklemeyi biliyorsun da, şimdi birden Ersun Yanal konusunda mı tezcanlılığın depreşiyor yani?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırf ceza ödememek için, 1461 takım olmaya başladığı zamanlarda o kadrodan alınıp Trabzonspor'da iki sezon boyunca yedeğe hapsedilen Zekiyi de unutmadım ben. Cidden çok rezil dönemlerdi.
Ya da iki fenerli ile dalaştı diye Rizeye sürgüne gönderilen Sercan Kaya'nın gidişinden sonra dağılan beş yıllık 1461 Trabzon projesi.
O dar kafalılar yüzünden bunun gibi onca emek hiç oldu. Bana göre Ersun Yanal'ın gitmesi de bir çok emeği yok edecek. Bu adamın etinden sütünden yararlanmak, yani saha dışındaki futbolcu gelişimini ve Trabzonspor Akademisini hayata geçirebilmek varken, neden iki üç saha sonucu yüzünden heba olsun her şey?
Onca sene sabretmeyi öğrenmişsin, hakkının alenen çalındığı davada bile tevazu gösterip beklemeyi biliyorsun da, şimdi birden Ersun Yanal konusunda mı tezcanlılığın depreşiyor yani?
bizzat rte nin ricasi ile rizeye satildi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesercan sürgüne yollanmadi
bizzat rte nin ricasi ile rizeye satildiMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bir sezonu bitirdin.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Evet, gecmis olsun. Bu son damla oldu, artik yakinda istifasi gelir.
Yere dusene vurmayi sevmem. Linc sevdalisi da degilim. Fakat olmayacagi, olduramadigi cok uzun zamandir belli.
Art niyetli oldugunu dusunmuyorum. Motivasyon, konsantirasyon eksikligi falan oldugunu da dusunmuyor.
Sadece ve sadece Taktik anlayisinda ciddi eksiklikler var, ve bu uzun zamandir cok pahaliya mal olmaya basladi.
Yonetim bugunden itibaren alternatif arayislarina girer, adayi buldugunda istifa gelir.
Gecmis olsun. Umarim yeni gelen hoca uyum saglar.
Yorum
-
Çık bu haftada gelişen bir takımız de.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum