her maç sonu aynı bahanelerin arkasına sığınarak ömür geçmez!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIste futbol bilgin o kadar senin. Forvet en azindan gol atar. 10 yasindaki cocuk kadar futbol bilgin var. Iyi bir sag bek dedigin, iyi ortalar, demek bindirmesi demek, topu karsi kaleye yikmak demek. onlarin sahasinda oynamak demek. iki bekin de iyi olsa boyle olur. Top bizde kaldigi surece ve oyun onlarin sahasinda oynandigi surece forvetlerin gol atma sansi cogalir. su an sorun forvetler degil. Son 5 senedir de degildi..
Hal böyle olunca da forvetlerde suç buluyoruz.
Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!
Yorum
-
"Suk oyuna girmek istememişti. O yüzden Yumlu'yu almak zorunda kalmıştı."
Ve Suk bir sonraki maça ilk on birde başlar.
Hocanın lobisi çalışıyor da yalancının mumu üç günde sönüyor. Diğer efsunlu yalanlar da sönecek...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Hasanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bek ya da forvet değil de kaliteli iki kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.Elimizdeki kanat oyuncularının hepsi kontratak futbolcusu.Dikkat ederseniz kanat oyuncularımızın en iyi yapabildiği şey koşmak.Bir tane ceza sahasına girebilen,iyi orta açabilen,al ver yapabilen kanat oyuncumuz yok.
Hal böyle olunca da forvetlerde suç buluyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim gutbol bilgim bukadar tamam sen nerde aldın futbol eğitimini sağ bekin bindirmeler yaptığını iyi ortala yaptığını kuzey amerikada mı öğrendin
Yorum
-
İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa buna cevap dahi yazmayacam. Evet kardesim degistir golculerini her sene. basariya ulasirsin
Yorum
-
trabzonspor'da yaptığı teknik direktörlük, bence gayet komik.. yani şu kısacık dönemde yaptıkları, bir td'nin yapmaması gerekenler..
bir kaç tanesini satır satır anlatalım, tabi bazılarında yönetimin de kabahati var..
- dakka 1 gol 1, imzalar atılır atılmaz, takımı tanıması gereken zamanda euro 2016'da yorumculuk peşinde koştu..
- takımda yoğun sağ bek ihtiyacı varken, bi önceki sezon kayseri'yle küme düşmemeye çalışan zeki yavru için "bana yeter" deyip sağ bek aldırmadı..
- 120 dakikalık kupa maçının 4 gün sonrasında sahaya çıkan takımda ilk ve tek oyuncu değişikliğini 89'da yaptı; maç 2-2 bitti, yenilgiden son anda kurtuldu..
- 15 günlük milli maç arasında ve takım tam da boktan giderken oyunculara 6 gün izin verdi, idman yapılan günlerin 4'ünü salon çalışmasıyla geçirdi, ara dönüşü antalyaspor gelip kendi sahasında takımın ağzına sıçtı..
- 65 dakika 10 kişi oynayan rakibe karşı gol umudu olarak ve yine 2. oyuncu değişikliği olarak yumlu'yu aldı.. takım yine yenilgiden son anda kurtuldu
bunlar 5 dakika içinde aklıma gelenler.. kesin daha fazlası var..
evet ben de bu tabloda rakip takım taraftarı olsam ben de gülerdim..
ekşisözlüktenI am not in danger , I am the danger..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum