Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hoca twitterda ufak bi come back yapti

An itibariyle...Manzaram ...

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ersun hocaya destek olup,motivasyonunu artırmak,aidiyet duygusunu artırmak bizim görevimiz...
      Destek olmaya devam..
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• şu mutluluk(!) twitini kaldırmış sanırım, göremedim.

artık tekrar takibe alabilirim kendisini, teşekkürler.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu mutluluk(!) twitini kaldırmış sanırım, göremedim.

artık tekrar takibe alabilirim kendisini, teşekkürler.
          Yok duruyor hala..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok duruyor hala..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            tekrar baktım yine göremedim?
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hoca döktürmüş güzel fotoğraf. Keşke yanlamasına çekse bi de

En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 16.02.2017, 14:37.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hoca döktürmüş güzel fotoğraf. Keşke yanlamasına çekse bi de

https://twitter.com/ersunyanal/statu...78383698157568
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• imla hatası yapan hoca istemiyorum

Ersun istifa :d

Yorum

• Twitter paylaşımı iyiye işaret. Galiba artık hoca takımı ve şehri benimsemeye başlamış.

Yorum

• Tamam, takim iyi bir baslangic yapti. Ama taraftarindan tut, medyasina kadar abartmaya ne kadar bayiliyoruz.

4'te 4 yaptik. Sampiyon Olmadik. Ilk 4, Ilk 3'e girmedik.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        5 haftada kelle isteyen taraftardan ve yerel medyadan kendimizi kurtarsak adam iş yapacak. Hele Muharrem Usta varken başarılı olmamasına imkan yok. Zor zamanlarda da istifa etmesin diyenlerdenim. Ersun Yanal-Muharrem Usta ikilisi 3 sene birlikte çalışsınlar ancak şike durdurur bizi.
                        Başarı için gerekenler net hocam;

İyi Başkan
                        İyi Teknik Direktör

Gerisi zaten geliyor. Sonuna kadar bu yönetime ve hocaya desteğe devam. Cahil bir başkan ve yönetime tekrardan bu kulüp teslim edilemez.

Güzel günler göreceğiz inşallah.

Yorum

• Yanal inatları yüzünden puanlar kaybetmesek belki başka yerdeydik. Mehmet ekici kadro dışı olmasa asla yazıcı ya şans vermeyecekti. İnşallah yine de başarılı olur
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamam, takim iyi bir baslangic yapti. Ama taraftarindan tut, medyasina kadar abartmaya ne kadar bayiliyoruz.

4'te 4 yaptik. Sampiyon Olmadik. Ilk 4, Ilk 3'e girmedik.
                            Ulan en son 6 sene önce bu şekilde seri galibiyet almışın, ne içiyorsunuz siz anlamıyorum ben. Şimdi Ersun yanal konusunda tükürdüğünüzü yalamamak için yazdığınız yorumları şaşkınlıklar içerisinde izliyorum))

Yorum

• Enerjiyi biraz daha ekonomik kullanan takım olmalıyız.

İlk 35 dakikada fütursuzca yapılan baskıdan ötürü 2. yarıda arabada benzin kalmadı.

Onazi ve Okay 60'dan sonra pert oldu.

Oyunu daha bloklar halinde oynamalıyız. Atıyorum önde yapılan pres etkili olmalı. Savunmaya geri dönüşe mahal bırakmamalı.

Pas sayısı, set oyunları daha işler hale getirilerek. Pek fazla yorulmaya fırsat vermeyerek oyun içinde aktif dinlenme sağlanmalı.

Yorum

• biraz ezbere değişiklik yaptı. karambolden atacağı bir gole bel bağladı ama topun oraya gelişi zahmetliydi, onu bozacak hamleler geldi. klasik kapana takımı açma maçı değildi. çok geniş alanda kaldık çünkü sahamıza baskıya geldi alanya.
                                En son artvints tarafından düzenlendi; 20.02.2017, 22:50.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X