İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin orayı okumadığınız aşikar. Sonuçtan çok oyun odaklı yorum yazmışlar. Girip okuması bedava.
Yanal'dı Yalan oldu başlığında hiç de
oyunla ilgili yorum göremedim
başka başlıklarda varsa bilemem
Yorum
-
İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesapik zihniyet
maalesewf gercekler bunlar sewnol gunesın trabzonda kendı kurdugu bır tane kadro yok tamamı hazırlanmıs kadrolardı bjk ye gitti orasıda aynı sekılde hazır takımı 10 numara oynatıyor ama gel kur desek bılmıyorum ne yapar ama ben umitli değilim sahsenTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Takım oldu havalarında herkes. Çok tehlikeli buluyorum. Halen yaptığımız aptallıkların acısını yeteri kadar çektiğimizi düşünmüyorum allah yüzümüze baktı da biraz düzlüğe çıktık.
Ben yine de sabıra ihtiyacımız var diyorum. İlk beraberlikte yerin dibine gömecek bir taraftar kitlesi olmayalım. Ne şişirelim ne yerin dibine sokalım. Ama kime diyorum ki bu sene şampiyon olabileceğimizi düşünenleri mi ararsın, 3. olmayı kabul etmeyenleri mi ararsın. Her maç hedef sonraki maç olmalı bu kadar basit.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam şenol güneşlik kadro kuruyorsun hocam,Trabzonda bazı derinler ellerini ovuşturdular yenilmeni bekliyorlar haberin olsun.
Umarım tabi...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Dengeli futbolu bu seferde savunma futboluna geri geldi.. Ersun yanalı sürekli aynı taktik ve oyun anlayışıyla olduğu için eleştirdik.. Fakat bursa ve antep maçlaro gayet iyiydi.. Fakat osmanlı ve kasımpaşa maçlarında geri yaslanmaktansa takımı ileri çıkaramadı.. Hele osmanlı maçında rakip ataklara çözüm bulamadı.. Fakat 4 de 4 güzel.
Hoca sonunda neşter vurmasını bilmeli.. Aytaç zeki bu takıma bişi katamaz.. En azından sezon sonuna kadar yusuf yazıcı gibi birini daha kazanması şart
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaalesewf gercekler bunlar sewnol gunesın trabzonda kendı kurdugu bır tane kadro yok tamamı hazırlanmıs kadrolardı bjk ye gitti orasıda aynı sekılde hazır takımı 10 numara oynatıyor ama gel kur desek bılmıyorum ne yapar ama ben umitli değilim sahsen
isteyen istedigi kadar takim kursun, sampiyon olamadiktan sonra kim ne anladi bu isten? bende cok guzel takim kuruyorum FM de
Yorum
-
İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya dedigin diyelim dogru, kotumu? isterse 100 kisi kursun takimi, sampiyon olduktan sonra kim kurmus, kim yonetmis onemlimi?
isteyen istedigi kadar takim kursun, sampiyon olamadiktan sonra kim ne anladi bu isten? bende cok guzel takim kuruyorum FM de
Ersun Hoca bu takımı şampiyon yapacak. Ha gelecek sezon ha ondan sonraki sezon!!!! İsterse 5 yıl sonra.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanalı sizlere yedirmeyeceğiz. Çok şükür Başkanda bizim gibi düşünüyor!!!
Ersun Hoca bu takımı şampiyon yapacak. Ha gelecek sezon ha ondan sonraki sezon!!!! İsterse 5 yıl sonra.
Bu demek degilki dogrulari konusmayacam.
Yorum
-
duran toplarda adam adama savunma yaptırıyordu ön direğe bir adam koyuyordu, kornerlerde sorun yaşadık ilk yarı. gördüğüm kadarıyla, alanı koruyan ön direğe yakın iki oyuncu daha yerleştirdi, adam alan karışık savunuyoruz duran topları, kalemizde tehlike yaşamadık, onur'da gelişme var. mesela webo gibi bir adamın kafasına top değmedi geçen hafta. çalışmak, gelişmek önemli.
Yorum
-
İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKime yedirmiyorsun kardesim? Bence Ersun Yanal en az 2 sene daha takimda kalmali. Zaten bir teknik direktorun filozofisini takima yansitmasi icin en az 1, 1.5 sene takimla zaman gecirmeli oldugunu dusunuyorum. Ayrica her zaman istikrardan yanayim. Sen simdi bilmeden etmeden saldirdin. Senden once ben Ersunun yanindayim.
Bu demek degilki dogrulari konusmayacam.
İstikrar şart.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleduran toplarda adam adama savunma yaptırıyordu ön direğe bir adam koyuyordu, kornerlerde sorun yaşadık ilk yarı. gördüğüm kadarıyla, alanı koruyan ön direğe yakın iki oyuncu daha yerleştirdi, adam alan karışık savunuyoruz duran topları, kalemizde tehlike yaşamadık, onur'da gelişme var. mesela webo gibi bir adamın kafasına top değmedi geçen hafta. çalışmak, gelişmek önemli.
onur basligindada muslera cikip aliyor ortalari diyordun, sadece kayseriden 2 tane öndirekten yedi
adami nazar ettin, toplamda 12 kafa golu yedi bu sezon
realiteye döniyim
bu isler takim oyunu, kaleci icinde özgüven meselesi (öndirek haric, orasi intihar)
sen onur ortalarda zayif derkende onur koca yari sadece 3 kafa golü yemisdi ve böylece avrupanin en az kafa golu yiyen takimlarindaniz."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum