İlk olarak makif61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
-
yusuf'u oyunda tutmasını olumlu buldum. sürekli yoruldu oyundan çıkartalım dersek kritik dakikaları oynama eksikliği olur, erken oyundan düşmeye başlar. tabi ki maçları kazanmak istiyoruz ama asıl hedef takım olmak, oyuncuları geliştirmek onu da atlamayalım.
Yorum
-
Ersun hpca'yı ilk yarı eleştirdim..Kadronun beceremeyeceği hücum oyununu ısrarla oynatıp skor alamadığı için..Sn.Başkan'ın ısrarla devam etmek istemesi ve hocaya sahip çıkmasının meyvelerini alıyoruz..Eksikler var..Fakat hoca'nın da tecrübesine ve futbol bilgisine güvenmek lazım..Daha güzel günler gelecek inşallah..Daha çok çalışmaya,kafa yormaya devam..Taraftar,yönetim,teknik kadro ve futbolcular artık tek yürek olma vakti..
Yorum
-
Ndoye konusunda neden bu kadar tepki var anlamadım. İyi giden bir takıma hemen adam sokulmaz heleki forvette başka alternatifiniz yoksa. Şu an kadroda sadece 2 forvet oyuncumuz var , Ndoyeun iyi oynadığını söyleyen yok sanırım ama öyle ya da böyle Ndoyela 4 maç kazanıldı. Böyle bir adamı şu an ne vereceği tam belli olmayan Rodellega için çizersen 3 hafta sonra forvetsiz kalma ihtimalin doğar.
Rodellaga şu an oynamıyorsa bunun nedeni transferin son günü takıma katılması. Mas Pereira ve Olcay ise takıma erkan katıldılar ve kötü giden bir takıma girdiler.
Hocanın takımdaki en büyük görevi adaleti sağlamaktır bunu unutmayın. Adaletsiz bir hocaya hiç bir futbolcu güvenmez.
Yorum
-
İlk olarak Zurawski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNdoye konusunda neden bu kadar tepki var anlamadım. İyi giden bir takıma hemen adam sokulmaz heleki forvette başka alternatifiniz yoksa. Şu an kadroda sadece 2 forvet oyuncumuz var , Ndoyeun iyi oynadığını söyleyen yok sanırım ama öyle ya da böyle Ndoyela 4 maç kazanıldı. Böyle bir adamı şu an ne vereceği tam belli olmayan Rodellega için çizersen 3 hafta sonra forvetsiz kalma ihtimalin doğar.
Rodellaga şu an oynamıyorsa bunun nedeni transferin son günü takıma katılması. Mas Pereira ve Olcay ise takıma erkan katıldılar ve kötü giden bir takıma girdiler.
Hocanın takımdaki en büyük görevi adaleti sağlamaktır bunu unutmayın. Adaletsiz bir hocaya hiç bir futbolcu güvenmez.
günün fıkrası mı?
Yorum
-
belliki birseyler yapacak ama her zamankı gibi takımı ona kurdurup hazır kurulu takıma senol gunesi getirip efsane diye ovunmesek bariTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelliki birseyler yapacak ama her zamankı gibi takımı ona kurdurup hazır kurulu takıma senol gunesi getirip efsane diye ovunmesek bari
Yorum
-
İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalum takımın forumlarında Ersun Yanal'a övgüleri sıralamışlar son zamanlarda. İnşallah bu başkan ve bu hoca ile başarılı olacağız. Az daha sabır.
maçlarımızı izlemedikleri aşikar
Yorum
-
Ersun Yanal Bu işi başarıcaktır bizim yapmamız gereken destek olmaktır. sonuna kadar destek olursak nerelere geliceğimiz hep birlikte göreceğiz
kendini ispatlamış her takımda ne oynattığı bilinen bize bile 3 kere geldi ve neler yapabilceğini bildimiz bir futbol sever olarak söylüyorum
macera aramaya gerek yok arkadaşlar destek olun destek
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum