İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son endlessdeath tarafından düzenlendi; 01.12.2016, 23:02.
-
İlk olarak endlessdeath tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefarketmez üzülmezdim milyon eurolarla alınan rezalet oyunu izlesemde gam yemezdim
Mesele para değil sahadaki oyun, o yüzden ne genç diye ne de Trabzon'lu diye birilerini çekmek zorunda değiliz, olmamalıyız da.
Ramazan Övüç TFF 1.Lig'de Eskişehirspor'da yedek bekliyor, bizde neden oynasın ? Neyi var mesela ? Sırf ucuz ve genç diye mi oynayacak ?BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYumlu, Zeki, Akbaş bunlar ucuz alıyor ama onlar da rezil.
Mesele para değil sahadaki oyun, o yüzden ne genç diye ne de Trabzon'lu diye birilerini çekmek zorunda değiliz, olmamalıyız da.
Ramazan Övüç TFF 1.Lig'de Eskişehirspor'da yedek bekliyor, bizde neden oynasın ? Neyi var mesela ? Sırf ucuz ve genç diye mi oynayacak ?
Yorum
-
İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIste futbol bilgin o kadar senin. Forvet en azindan gol atar. 10 yasindaki cocuk kadar futbol bilgin var. Iyi bir sag bek dedigin, iyi ortalar, demek bindirmesi demek, topu karsi kaleye yikmak demek. onlarin sahasinda oynamak demek. iki bekin de iyi olsa boyle olur. Top bizde kaldigi surece ve oyun onlarin sahasinda oynandigi surece forvetlerin gol atma sansi cogalir. su an sorun forvetler degil. Son 5 senedir de degildi..
Yorum
-
aytaç ile oyun kurulmaz. o ortasahayi düzeltmeden sana rahat yok. iki kişiyi tutamayıp takımı 50 metre geri koşturan defansa da ayar çekmen lazım. uyusuk forvetler var daha. pas yapmadan , defansif görevleri adam gibi yerine getirmeden sağlıklı hücum yapamaz takım. sadece bozarak koşarak olmayacak bu işler.onu da düzgün yapacak bir fiziksel kalite yok futbolcularda. pozisyonlarıni kaybedip boşluk bırakmaktan başka ise yaramiyor.
Yorum
-
dogru basliga gecin bence:
Forum'da transfer sezonundan sonra bir teşekkür yazısı için Sayın Nevzat Aydın'a iki satır bir şeyler yazmak istedim. Sonra ona ait bir başlık bulamadığımı gördüm veya gerçekten ben bulamadım.Bu sayede ilk defa bir konu başlığı açmış oldum forumda.Sanırım bu başlığı sarfettiği çabalardan ve taraftara karşı gösterdiğiForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
ERsun yanal da nasil suc olmaz. Dünyanin en kötü Takimi gibi oynuyoruz. Inanilmaz kötüyüz, öyle böyle degil. TRansferler de onayi vardi, olmasa Teknik Direktör degil zaten.
istemedigin Adamlari aldiysalar cek git. Ama gitmez tabi paraci. oyun zekasi olmayan yeteneksizlere güvendi. yumlu, akbas, zekinin kalmasini bu istedi demisti Usta.
Yorum
-
inanılmaz kötü oynanan bir mac suana kadar izlemedim, hak teslimi lütfen bazı zamanlar yapılsın ne olursa olsun....aslında herseyi düzgün yapsanızda gol olmayacak gibi b,r mesaj veriyor takım bu tabiiki de saha icnde de oyucular arasında da var....
oyuncu kalitesi yetersizligi bariz belli....zaten elemede ve iskelet olusturmada bu sekilde yapılmalı, teknik direktöre sabır oyu kurgusunda inat su dönemde iki kat gerekiyor artık....ıslak imza....
Yorum
-
İlk olarak endlessdeath tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakem 2 net penaltıyı vermedi futbolcular ne kadar uyumsuz oynasada hakemde bizi sevmiyordu...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
Öncelikle belirteyim ben de istikrardan yanayım.
Genç oyuncuların bu maçta oynamamasını anlayabiliyorum, bununla ilgili açıklama yaptı zaten kupayı hedef olarak görüyoruz ki çok doğru.
Ancak, maçı Aytaç-Okay-Onazi üçlüsü ile bitirdiğimize hala inanamıyorum hala!
Kanatsız bir oyun sistemi, 3 defansif orta saha, önlerinde ekici ve onların da önünde statik sayılabilecek 2 forvet. Oynattığın forvetleri kanatlardan beslemen gerekiyor ancak savunma arkasına koşular yapacakları bir oyun sistemiyle oynatıyorsun. Ne olursa olsun 2. yarıya başlarken Aytaç ya da Onazi'den birini çıkarıp hücumu bu yönde şekillendirmeliydi.
Dedim neyse devre geçti hadi bir gol sıkıştırır sonra farkı açarız, tabi oyuncu değişikliği de şart hala.. Kenarda Yusuf'u gördüm, dedim tamam. İbanez yanlız kalıyor. Önüne Yusuf'u alacak şimdi ve tek kanat bile olsa oradan hücum edeceğiz. Fakat o da ne? İbanez çıkıyor, Yusuf giriyor! Gel de çıldırma şimdi.
Sonuç hocada mı yönetimde mi oyuncularda mı diye tartışıyoruz haftalardır. Bu maçta suç senin hocam üzgünüm. Küçük dokunuşlarla farka gidecek maç bu hale geldi malesef. Lütfen herkes şapkasını önüne koysun artık. Neşter vurulacaksa vurulsun, futbolun basit doğrularını uygulayalım en azından lütfen!"Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum