Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenıl Güneş i yiyen kitle ders çıkarmıştır heralde Ersun Hocayıda yemezler. Tek isteğim transferi bu adama bırakmaları.
    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Asla sonuç odaklı yorum yapmayacağım hocanın sonuna kadar arkasındayım. Daha iyi bir hoca alternatifimiz mi var? Kimi getireceksin şu takıma yabancı hoca desen şehirde yapamaz daha önce denenmiş çok örneği var, yerli alternatifiniz kim? Hamdi mi? Hami mi? Tolunay mı? Sergen diyeni gördüm yahu. Yapmayın beyler biraz mantıklı ilerleyelim!
      Ersun Hocadan iyisi kötüsü meselesi değil.Bizim bildiğimiz Ersun Hoca bu değil şu haliyle kimden iyi ki ? Küme düşmüş bi takıma korkak bi takım çıkarıyosun.Yazıcı on numarada Castillo soldayken bu takım galibiyet serisi yaptı.Damdoy 8 numara Yazıcı soldayken de mağlubiyet serisi yaptı ama ilginçtir yenilen kadroda ısrar ediyor..
      Evinde Kayseriyle oynuyorsun maç berabere gole en yakın adamın Rodallegayı kenara alıyorsun.Rize maçı vardı ilk yarıda 2-1 öndeyiz takım hafta içi kupa maçı oynamış iflahı kesilmiş değişiklik yapmadı evet maç boyunca değişiklik yapmadı resmen yorgunluktan golüyedik iyi hatırlayın Okay siz tutun işareti yaptığı maç..

Castilloya 4 m € verdirdin oynatmıyorsun.Castillo kötü olabilir ama bu maçta oynayacak.İlk yarı sol kanattan tak bir atağımız yok.Gençler Kayseri Adana maçları 2 puanın sebepi hocanın Damdoy ve Aytaç takıntısı ve korkak futboludur..
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Asla sonuç odaklı yorum yapmayacağım hocanın sonuna kadar arkasındayım. Daha iyi bir hoca alternatifimiz mi var? Kimi getireceksin şu takıma yabancı hoca desen şehirde yapamaz daha önce denenmiş çok örneği var, yerli alternatifiniz kim? Hamdi mi? Hami mi? Tolunay mı? Sergen diyeni gördüm yahu. Yapmayın beyler biraz mantıklı ilerleyelim!
        Ne yani koskoca Trabzonspor'un Ersun Yanal'dan başka çaresi yok mu? O kadar acınası halde miyiz?

Yorum

• Mesele 4-2-3-1 sistemi değil, zaten Bjk maçından sonra bu sistemi bıraktık yine ilk devredeki saçma sistemlere geri dönüş yaptık, ne oynadığımız sahaya nasıl dağıldığımız belli değil. Bjk ve Başakşehir aynı sistemde tıkır tıkır top oynuyorlar. Bjk yıllardır 4-2-3-1 oynuyor, ligin en iyi oynayan takımı.

Ersun hocanın sorunu sistem değil, adama rahat batıyor takımın orasını burasını kurcalıyor batırıyor sonra inat edip devam ediyor, inadı da bize seri puan kayıpları olarak geri dönüyor. Biz şu sisteme geçtikten sonra yükselmeye başladık.

______okay___onazi

___olcay__yazıcı___castillo

_________ndoye

Peki son haftalarda ne oldu ?

______okay(aytaç)___onazi

__________olcay

__________ndoye____yazıcı

__________rodallega

Futbol tarihinde görülmemiş şeyleri denemeye başladı.

1) Sergen Yalçın dan Alex den ne kadar sol açık olursa Yazıcı dan da o kadar sol açık olur.

2) Ndoye santrafordur, kanat fv özellikleri yoktur santrafor dışında hiçbir mevkide oynayamaz. Sol açık oynadı, 10 no oynadı(skandal resmen) hatta merkezden oyun kurduğunu defalarca izledik, adam maçın belli bölümlerinde ciddi ciddi 8 no olarak da oynadı.

3) Olcay-Pereira bağlantısı işliyordu, orayı bozdu. İki tane tecrübeli adam anlaşıyorlardı, şimdi Olcay mevkisiz oldu nerede oynuyor çözemiyorum sahada hayalet gibi, Pereira ileri bile çıkamaz oldu.

4) Mas-Castillo iyi kötü anlaşıyorlardı, Mas sık sık ileri çıkıp ortaya yapıyordu, birbirleriyle anlaşabiliyorlardı. Şimdi o bölge felç oldu, Mas evet kötü durumda ama taktiksel faciaya kurban gittiğini söylemek yanlış olmaz.

5) Rodallega ve Castillo triplerde, ikisi de hocaya kızgın ve muhtemelen sezon sonu ayrılmak isteyecekler. Onlar istemese de Ersun hoca satın diyecek, özellikle Castillo gidici.

Bu liste uzar gider ben en ciddi kısımları belirttim.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hocam kişisel fantazilerini: evinde sakin kafayla bir yandan çayını, kahveni ya da viskini tercihin ne ise onu yudumlarken açarsın Football Manager oyununu orada denersin.

Takımla ilgili de mevcut kadroya göre sonuca gidebilecek sistemini oynatır o kurgu üzerinde değişikliklere gidersin.

Hangi oyuncu olursa olsun Trabzonspor formasını giydiği sürece değerlidir. Kimseyi küstürüp takımın havasını bozmaya gerek yok

Boşuna kendini hedef tahtası haline getirip kariyerini lekeliyorsun Ersun Yalan hocam.
            En son tRaiNer tarafından düzenlendi; 13.05.2017, 22:39.
            Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Yeterince sabredildi ve şans verildi. Artık netice alınmak zorunda. Veya vedalaşmak.

Yorum

• Ersun Yanal oynatması gereken düzende oynatsa ve puan ve maç kaybetsek kimsede hocayı suclamazdı çünkü elimizdekinin en yiyisi bu derdik. İstemediğin oyuncu varsa sene sonu sattır ya da daha iyisini aldır yedek bırak ama takım iyi giderken bu gereksiz kadro mühendisliği cok sacma. Hatta Ersun Yanalın istediği oyuncular alınmazsa ben trabzkn macerasının uzun sürmeyeceği kanaatindeyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Sabredelim elimizdeki hoca Turkiye'nin en iyi hocalarindan..Tarih yazilacaksa Ersun Yanal ile yazilacak insallah.Hocanin bu yili gecis asamasiydi bir sekilde bir iskelet olusturuldu simdi eksik olan parcalarin tamamlanmasi,kamplar falan derken hocanin gercek sinavi baslar gelecek sezon.
                  Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Hoca sezonu erken açacağız diye takımı sabote etti.

Yorum

• Ndoye yerine castillo, bero, abdülkadir, hatta zeki bile oynasa daha fazla katkı sağlar. Bunu nasıl görmüyorsun hacam? Hatanda ısrar etmeye devam ederek neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Yazıcı-Olcay uyumunu neden bozarsın? Amaç ne? Keşke maç sonlarında bu sorulara cevap versen sürekli aynı şeyleri anlatacağına.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak doktor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersun Yanal oynatmasi gereken düzende oynatsa ve puan ve mac kaybetsek kimsede hocayi suclamazdi cunku elimizdekinin en yiyisi bu derdik. Istemedigin oyuncu varsa sene sonu sattir ya da daha iyisini aldir yedek birak ama takim iyi giderken bu gereksiz kadro mühendisligi cok sacma. Hatta Ersun Yanalin istedigi oyuncular alinmazsa ben trabzon macerasinin uzun sürmeyecegi kanaatindeyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
                        B plani yok, hep ayni oyunculari oynatiyor, oyuncular yoruldu göremiyor. Ferhat cokmus'u oynatmiyor vesaire... Elestiri bulunur.
                        En son artvints tarafından düzenlendi; 14.05.2017, 15:06.

Yorum

Yabancı hoca Trabzon'da yapamaz tespitin. Subjektif ve gerçeklikten uzak bir yorum.

Trabzon'a doğru düzgün bir yabancı hoca gelmediği gibi atıyorum Gordon Milne gelmiş.

Onun da işini kolaylaştıracak yönetim ve futbolcu kadrosu oluşmamıştı.

Yorum

• Hocam, bir pozisyonda rakip oyuncu yerde kaldığı için yazıcı topu dışarı atınca ona tepki gösterdin. Kazanma isteğini anlıyorum ama rakibin yerde olmasını fırsat bilmek içimize sinmez. Hep arkandayız. Sabote etti diyenlere aldırma, Trabzonspor'un asla böyle işlerin içine girmeyeceğini biz biliyoruz, onlar da öğrenecekler. Trabzon, her maçı kazanmak için oynar

Yorum

• bugün hoca degistirmenin maliyeti en az 5 milyon euro ersun hocadan iyisinide bulamayız öyle lucescu filan yardimciları bile 1 milyon euro alıyor bulmak zor yani usta da akıllı baskan öyle toplara girmez.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                B plani yok, hep ayni oyunculari oynatiyor, oyuncular yoruldu göremiyor. Ferhat cokmus'u oynatmiyor vesaire... Elestiri bulunur.
                                Memnun olana sıkıntı yok zaten Ferhat Çökmüş oynasada oynamasada. Ama potansiyel olarak Ersun Yanal daha iyisini oynatabileceği için haklı olarak eleştiriyoruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X