Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• defansta zeki ve yumlu, ofansta ndoye ve suk. hocam şu takımı ligde tutarsan sen görevini en iyi şekilde yaptın demektir.

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      defansta zeki ve yumlu, ofansta ndoye ve suk. hocam şu takımı ligde tutarsan sen görevini en iyi şekilde yaptın demektir.
      Bak herşeyi özetliyor aynen öyle kardeşim.Ne bu sürekli hoca hoca bu takımla kimse iş yapamaz adam ne yapsın? Kadro kaliten belli moral bozukluğu da var gümüşhane maçını ölçüt almayalım hadi bakalım şöyle genel olarak kaç gol attık ligde ne kadar kolay gol yiyoruz atak gücümüz belli overall olarak baktığın zaman zaten hocanın bu durumla alakası olmadığı ortada mehmet ekici onur bir kaç alınan transfer abi 11 kişiden kaçı as arkadaşlar Ersun hocayı da as oyuncu olarak sayarım ben yumlu ve zekiden daha iyi oynar bu kesin hemen hocaya ok atıyorlar adam kaç defa geldi bize hep aynı dandik kadroyla uğraştı neden bu adama adam gibi kadro kurması için yardımcı olmuyor yönetim adam gibi

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kadro kötü eyvallah lafım yok ama nerdeyse as çıkmış takım yedek ağırlıklı Gümüşhanespor'u yenemiyorsa suçu kimde arayacağız?
        oluyor bu tarz şeyler ona bakarsan aynı kadro motivasyonla istanbul takımlarında başarılı sonuçlar aldı özel motivasyon diyelim genel olarak attığımız gol defansın yediği goller kadronun kalitesi genel performanstan anlaşılıyor zaten as kadroyu sayayayım kalite kumaş olarak onazi onur mehmet ekici hadi muhammed castillo gerisi vasat ) 11 den çıkaralım 6 kişi eksik oynuyoruz sakat birde castillo koca trabzonun as oyuncu kalitesi beş kişi hjakjkaa şaka gibi

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          trabzonspor'da yaptığı teknik direktörlük, bence gayet komik.. yani şu kısacık dönemde yaptıkları, bir td'nin yapmaması gerekenler..

bir kaç tanesini satır satır anlatalım, tabi bazılarında yönetimin de kabahati var..

- dakka 1 gol 1, imzalar atılır atılmaz, takımı tanıması gereken zamanda euro 2016'da yorumculuk peşinde koştu..
          - takımda yoğun sağ bek ihtiyacı varken, bi önceki sezon kayseri'yle küme düşmemeye çalışan zeki yavru için "bana yeter" deyip sağ bek aldırmadı..
          - 120 dakikalık kupa maçının 4 gün sonrasında sahaya çıkan takımda ilk ve tek oyuncu değişikliğini 89'da yaptı; maç 2-2 bitti, yenilgiden son anda kurtuldu..
          - 15 günlük milli maç arasında ve takım tam da boktan giderken oyunculara 6 gün izin verdi, idman yapılan günlerin 4'ünü salon çalışmasıyla geçirdi, ara dönüşü antalyaspor gelip kendi sahasında takımın ağzına sıçtı..
          - 65 dakika 10 kişi oynayan rakibe karşı gol umudu olarak ve yine 2. oyuncu değişikliği olarak yumlu'yu aldı.. takım yine yenilgiden son anda kurtuldu

bunlar 5 dakika içinde aklıma gelenler.. kesin daha fazlası var..

evet ben de bu tabloda rakip takım taraftarı olsam ben de gülerdim..

ekşisözlükten
          koca Trabzonsporun as oyuncu kalitesi 5 kişicik )

Yorum

• Ne kadar da Luceskuvari bir teknik adam.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              koca Trabzonsporun as oyuncu kalitesi 5 kişicik )
              dostum Durica'yı da kat 6
              savunduğun Ersun bey sistem oturtabilseydi Bero da çarkı çevirmeye yardım ederdi - etti 7
              savunduğun Ersun bey bu takıma 6-7 ayda gram katkı vermemiştir
              savunduğun Ersun beyin rakiplerinin as oyuncu sayısı da zaten 5-6'dan fazla değil
              Gladbach, Schalke ile oynamıyorsun Akhisar, Rize ile oynuyorsun

oynanan rezil topu savunacak argümanların daha sağlam olmalı reis

Yorum

• Senol Gunesi yerden yere vuranlari goremiyorum bu sayfada ))

Yorum

• Benim hocaya inancım tam. Ekonomik olarak zor bir süreçteyiz. Öyle olmasa doğru düzgün futbolcu alabilirdik. Ben Ersun Yanal'ın futbolcu seçimi konusunda başarılı bir teknik adam olduğunu düşünüyorum. Scout ekibinden farklı olarak kendisinin aldırdığı iki isim Durica ve Bero. Bu iki oyuncu bana göre Trabzonsporun bu yıl yaptığı en iyi transferler. Tabi bu duyum. Kesin olduğunu bilmiyorum. Kulüp borcunu ödeyecek. Tertemiz sayfalar açacağız. Yapılanma sürecinin başındayız. Bu kulüp belki de son 10 yıldır inanılmaz paralar harcayarak her yıl zarar etti. O yükün altından kalkmaya çalışıyor şu anda kulüp. Kolay değil bu. Düzgün yapılanmayla artık eski hataları yapmayan daha istikrarlı üstüne koyarak giden bir kulüp olacağız. Bunun için herkesin destek olması ve sabretmesi gerekiyor.
                  En son sametaydin tarafından düzenlendi; 05.12.2016, 00:10.

Yorum

• Hocam size güvenimiz tam.

Yorum

• bugün kurduğun 18 e bakarak kahkaha atmak istiyorum. tek bir orta sahan var kadroya alabileceğin onu da almıyorsun. 85 te tel tel dökülen orta saha yerine 3 lü forvete dönüyorsun. inanamıyorum gerçekten.

Yorum

• Bugün puan kaybı sonunda istifa bekleniyordu fakat kredisini uzattı. Adana maçını da kayıpsız geçersek ikinci yarıya kendini atar. İkinci yarının başlamasıyla her şey bir anda düzelir mi derseniz çok zor. Kayseri maçında oynadığımız oyunla ne hâle düştüğümüz ortada. Daha kötüsü olamazdı...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hoca'yi dinledim az evvel. Mutsuz oldugu belli ama kesin olan birsey var; bu takim 6 aydir ne yapiyor hoca ???
                          Antramanlar'da ne isleniyor. 2.Yari 2 tane organize atagimiz yok.
                          Biraz sorgulayin kendinizi yahu !!!
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Kovulmali. Ne istifasi hemen kovulmali.

Yorum

• vay arkadaş hocanın gitmesini bekleyen bir ton adam varmış be işte bizim başarızsızlığımızın en büyük nedeni sabırsızlık adamcılık rant çıkar davası

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kovulmali. Ne istifasi hemen kovulmali.
                                bilader kim gelsin omuda söyle tam olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim