Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Duran top çalışıyor muyuz çok merak ediyorum. Ligin en rezil duran top istatistiği bizdedir herhalde.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bugün Ts kaybetsinde Ersun kovulsun isteyen taraftarlar vardı. Trabzonspor'un bir sorunu da içerideki İrlandalılar.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bilader kim gelsin omuda söyle tam olsun
        Ben nerden biliyim, onu Baskan ve Yönetim bilmeli. Yabanci birini getirsinler iste, yerlilerde is yok. 13 mac 15 puan 8 golü mu savunuyorsun?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugün Ts kaybetsinde Ersun kovulsun isteyen taraftarlar vardı. Trabzonspor'un bir sorunu da içerideki İrlandalılar.
          kardeş biz bu irlandalılar yerine rantçılar kelimesinide kullanabiliriz

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben nerden biliyim, onu Baskan ve Yönetim bilmeli. Yabanci birini getirsinler iste, yerlilerde is yok. 13 mac 15 puan 8 golü mu savunuyorsun?
            kardeşim ersun yanal benim akrabam felan değil bu bir ben vahid geldi sabır dedim gitti ersun 2. kez geldi sabır dedim gitti shota geldi gitti mustafa reşit akçay geldi gitti hami geldi gitti bu liste uzar gider elde ne var kocaman bir sıfır şundan emin ol ersun gitsin başka bir hoca gelsin 3-5 maç sonra oda gitsin diye kendimizi parçalarız sıkıntı hoca değil kardeşim.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kardeşim ersun yanal benim akrabam felan değil bu bir ben vahid geldi sabır dedim gitti ersun 2. kez geldi sabır dedim gitti shota geldi gitti mustafa reşit akçay geldi gitti hami geldi gitti bu liste uzar gider elde ne var kocaman bir sıfır şundan emin ol ersun gitsin başka bir hoca gelsin 3-5 maç sonra oda gitsin diye kendimizi parçalarız sıkıntı hoca değil kardeşim.
              Abi Halilhodzici bende destekliyordum, özellikle kadrodaki sifirlar icin Trabzonspor icin yeterli degiller demesi unutulmaz.
              Shota da Hakem kurbani oldu, yabanci Teknik Direktör sart. yabanciya sabir gösterilmeli, yerlilerle olmaz yapmayalim.
              Bu Kadroyu o da kurdu, kurmadiysa cekip gitsin zaten. Transferler teknik direktörün istegi dogrultusunda yaparsin.

Yorum

• Bugün kazandığını sanma hocam. O penaltı(lar) verilseydi büyük ihtimalle koltuğunda senin yerine yeller esiyordu. Ona göre!
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hoca değiştirmeyle bu takımın düzeleceğini hala daha düşünenler olduğunu görmek şaşırtıcı. Eğer bu mantıktan gidersek biz hiçbir zaman başaramayız. Hoca Türkiye'nin en iyi hocalarından birisidir. Bekleyeceğiz. Sadece güven, destek ve sabır gerekiyor. Kötü dönemlerden geçeceğimiz zaten tahmin edilen bir durumdu. Bunu hafifletmek gerekiyordu. Şanssızlık, hakem hataları, teknik hatalar, futbolcuların hataları vs. bir sürü olumsuz faktör bir araya geldi ve malesef az hasarla geçemiyoruz bu zorlu dönemleri. Ben eminim bu hoca kuracağı takımla çok iyi yerlere getirecek Trabzonsporu. Ne kadar sürede yapar bilemem. Ama sabredilirse yapar.

Yorum

• Takım tamamiyle ne yapacağını bilmiyor tamamen doğaçlama oyun oynuyoruz. Ekici'yi basit oynaması konusunda uyarmaman Yusuf'un kafasını kaldırtamaman, Zeki'nin her açı bulduğunda şut çekmesini engelleyememen de bunlara ek..

Anladığım kadarıyla 5. haftalarda ardarda gelen kötü sonuçlarla artık sen de pes ettin gideceğin günü bekliyorsun zira bu takım hiç çalışmıyor..

Yorum

• İlk olarak Osman Seran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ersun Yanal'ı desteklemeyenler kafilesi. Bir dost daha kazandınız Selamlar herkese. Ben geldim.
                      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Hakikaten yazik ediyorsun hocam 1 2 rötuş yap bari ya

Yorum

• Evet, bencede TS'yi calistirabilecek en iyi hocadir Ersun bey. Senol Günes'i efsane sayan bir camiaya ancak Ersun gibi bir td yakisir.
                          En son Gümüshaneli61 tarafından düzenlendi; 09.12.2016, 20:58.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoca değiştirmeyle bu takımın düzeleceğini hala daha düşünenler olduğunu görmek şaşırtıcı. Eğer bu mantıktan gidersek biz hiçbir zaman başaramayız. Hoca Türkiye'nin en iyi hocalarından birisidir. Bekleyeceğiz. Sadece güven, destek ve sabır gerekiyor. Kötü dönemlerden geçeceğimiz zaten tahmin edilen bir durumdu. Bunu hafifletmek gerekiyordu. Şanssızlık, hakem hataları, teknik hatalar, futbolcuların hataları vs. bir sürü olumsuz faktör bir araya geldi ve malesef az hasarla geçemiyoruz bu zorlu dönemleri. Ben eminim bu hoca kuracağı takımla çok iyi yerlere getirecek Trabzonsporu. Ne kadar sürede yapar bilemem. Ama sabredilirse yapar.
                            o kadar bana sabredilsin bende deneye deneye iyi bir teknik direktor olurum. bizim kizdigimiz nokta tamam oyuncu grubu kotu olabilir ama mudahele etmiyor ekiciye oyunun hizini kesme tek oyna ndoye ye kanattan oyuncu sifira inmisse 6 pasa dikine veya orta gelen yone dogru kosmasi gerektigi defans oyuncusu yan topa geldiginde orta sahanin yanasmasi daha onlarca sayabilirim bu soylediklerimin yetenekle alakasi yok teknik.direktor mudahalesi yok neyse ersun mersun farketmez her gelen bize eziyet cektirmeye geliyir uste paramizi alip gidiyor duzen boyle yapacak birsey yok.

O ruh geri gelecek
                            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk yarı sürdüğü takım tam skandaldı. Hele ki aynı diziliş Gümüşhanespor'u bile açamamışken. Kimin nerede oynadığı belli değildi, 2.yarı doğruyu buldu. Duran top konusu yine sıkıntı. Ne defansta ne ofansta hiç etkili değiliz.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ersun Yanal "Trabzonspor bir süreç içerisinde 60 oyuncuyla yollarını ayırdı ve bana göre 4 transferle yoluna devam ediyor..."

Ne demek bu? Neyin mesajı verilmeye çalışılıyor?
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim