İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
4 oyuncu ismini birkaç hafta önce de söylemişti. Sadece bu oyuncuları kullanabiliyoruz dedi. Haksız da sayılmaz Ibanez, Sheidayev ve Suk'dan faydalanamadık. Ibanez haricinde de ben net bir transfer yanlışlığı göremiyorum. Sheidayev potansiyel transferiydi tutmasa da zarara sokmaz. Suk sadece bu sezon için zarar yazılabilecek bir transfer. Ama Ibanez'in 3 yıllık 3.5 milyon euro garanti ücreti var üstüne 1.5 milyon euro da bonservis ödememizle 5 milyon euroluk bir açık sözkonusu. Elden çıkarabilirsek zarardan kurtulmuş oluruz...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 oyuncu ismini birkaç hafta önce de söylemişti. Sadece bu oyuncuları kullanabiliyoruz dedi. Haksız da sayılmaz Ibanez, Sheidayev ve Suk'dan faydalanamadık. Ibanez haricinde de ben net bir transfer yanlışlığı göremiyorum. Sheidayev potansiyel transferiydi tutmasa da zarara sokmaz. Suk sadece bu sezon için zarar yazılabilecek bir transfer. Ama Ibanez'in 3 yıllık 3.5 milyon euro garanti ücreti var üstüne 1.5 milyon euro da bonservis ödememizle 5 milyon euroluk bir açık sözkonusu. Elden çıkarabilirsek zarardan kurtulmuş oluruz...
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleibanez'in maaşı o kadar yüksek değildi yanlış olmasın?
1.4 M bonservis."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2.850.000 garanti ücret
1.4 M bonservis.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen kısa zamanda köyüne dönmeli o zaman."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Takım disiplini diye bir şey yok takımda sistem de yok. Takımın amacı gol atmak ama nasıl atması gerektiğini takımda bilen yok. Gol yememeyi bir şekil çözdük en azından 3-0 4-0 gibi skorları artık görmüyoruz bu da bir şey nasipse sezon sonuna doğru gol atmayı da çözeriz..
Disiplin olayı gerçekten önemli. Zeki denen adam her maç alakasız yerden şut çekiyor kimse bir şey demiyor. Yumlu bugün rakip ceza alanında ver kaç yapmaya çalışıp yine yere yığılınca dönüşte gol yiyorduk.
Öz evlat çetesine söz geçirmek bir yana kendi halinizde takılın moduna alınmış. Yerlerine transfer yapılır umarım yoksa çok farklı şeyler düşüneceğim.
Yorum
-
Psikoloji ile alakali olan problemler daha buyuk ve traatik oluyor....oncelikle yerlinin yerlisi yada hata yapan oyuncularda olusan tablo bu....
Yerlinin yerlisi oyuncularin buna ragmen gayreti gercekten takdire deger, gercekten....
Oyuncu sahada hata yapmasinin problem olmayacagini hissederek oynamali diyor klopp, teknik yonetim bu anlamda herne olursa olsun biraz daha kafa yormali....
Artik oyuncu kazanmaliyiz oyuncu kaybedip kusturerek bu is olmuyor....ıslak imza....
Yorum
-
Bir Gençlerbirliği bile olamadık.Adamlar Başakşehir'e 1 tane pozisyon vermedi.Hayır bu takım zaten gol özürlüsü,hala ileride basacağım diye arkayı bu kadar boş bırakmak nedir Allah aşkına?Takım gol atamıyor zaten bari defansta sağlam durup kontrayla felan belki bir golle kazanabiliriz.Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!
Yorum
-
Ersun kadronun yetersiz olduğunu sürekli söylüyor.Kardeşim takımın yetersiz olduğunu 6.haftadan itibaren zaten her hafta söylüyorsun.Madem kadro yetersiz o zaman rakibe göre oynamak bu kadar mı zor?Hayır geçen senenin şampiyonunu da bu senenin şampiyonunu da gördük.Bu iki takımın şampiyonluğa oynadığı yerde bu takım ilk üçe elini kolunu sallayarak girer.Yapmayın ligin kalitesi belli.Kusura bakmayın da bu ligde dengeli bir oyunla her şeyi yapabilirsin.Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum