Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• asıl dert teknik direktör değil asıl dert başka....

şampiyonsuzlugun sebebini anlamak için sampiyonsuzluk kadar gecen seneye gerek var mı?....sanırım burada gerek var hatta belkide şampiyonluk yada herhangi bir kazanç sebepleri anlamaya yeterli olack mı? acaba hangisi daha önemli şampiyonluk mu yoksa yozlaşmanın sebeplerini anlamak mı?....

top çizgiyi geçince insanlar yada kurumlar başarılı olarak adledilseler bile, bazı durumlarda topun çizgiyi geçmesi daha olası problemlerin onunu alabilir mi diye sormadan edemiyor insan....

siyaset ile adam kayırmayla haksız rekabetle yol alabilirsiniz lakin evrensel bir seviye, toplumsal bir olgunluk yine kültürel gelişme cok yonluluk gibi ilerlemişlik göstergeleri bu sehre nezaman uğrayacak asıl merakımız budur....
    ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun Yanalın iyi niyetinden şüphem yok ama üst düzey bir kadro vermediğin müddetçe takımı şampiyon falan yapamaz üst kadroyu sana versem süper ligde sen de takımı şampiyon yaparsın.

3 maçtır Yazıcıyı kanatta oynatan,Ndoyedan 10 numara yaratmaya çalışan,takımın bütün oyun sistemini bozan ve kaybettiğimiz halde bunu devam ettirerek avrupa yolunda bize büyük yara aldıran bir teknik direktörü de rum eleştiremeyeceksek foruma falan girmeyelim yukarıda yazdım yine yazıyorum bukadar hatayı fmde yapsan adamı kovarlar.Teknik direktörler zaman zaman deneme yaparlar buna birşey diyemem ama çok kritik bir dönemde iken avrupaya gitme hesapları yaparken sanki herşey garantiymiş lig bitmiş gibi 3 maç üst üste fantezi yaparak değişik kadrolar deneyen bir teknik direktörü eleştirmemek mümkün değil.Bir maç denedin olmadı iki maç denedin olmadı insan biraz akıllanır da üçüncü maça doğru düzgün işleyen bir oyun düzeniyle devam eder.

Ersun Yanal gitsin demiyorum kalsın ama hayal dünyasında fazla yaşamasın gerçeklere bir an önce dönüş yapsın fantezi yapacak zaman da değiliz onu sonra yaparız.
      Ilk paragrafta sacmalamisin. Ust duzey kadron olmasa zaten sampiuon olamazsin. Bunun hoca ile alakasi yok. Ayrica hocanin hatalari var kimse yok demedi. Ben sadece hocaya iftira atanlar ve sota ile vahid ile kiyaslayanlari elestirdim.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Türkiye'deki en yetenekli, modern futbolu en doğru şekilde okuyan tek hocadır kendisi.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ilk paragrafta sacmalamisin. Ust duzey kadron olmasa zaten sampiuon olamazsin. Bunun hoca ile alakasi yok. Ayrica hocanin hatalari var kimse yok demedi. Ben sadece hocaya iftira atanlar ve sota ile vahid ile kiyaslayanlari elestirdim.
          Üst düzey kadrodan ne anlıyorsunuz burası premier lig falan değil süper ligden bahsediyoruz.Fenerbahçenin 2013-2014 de şampiyon olduğu sezon süper ligin üstünde bir kadrosu vardı böyle bir kadro kurarsan ozaman ersun hocaya güvenebilirsin ama bizim bunu yapamayacağımız ortada dolayısıyla hocanın da takıma birşeyler katması gerekiyor kritik maçlarda üst üste 3 maç hata yapan bir teknik direktöre nasıl güveneceğiz.Kötü niyetli olan insanları ben bilemem benim eleştirilerim tamamen saha içi ile alakalıdır.Başakşehirin ortalama bir kadroyla şampiyonluğa oynadığı bir ligden bahsediyoruz.Şotanın ersun hoca ile kıyaslanması tamamen saçma buna ben de karşı çıkarım.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Türkiye'deki en yetenekli, modern futbolu en doğru şekilde okuyan tek hocadır kendisi.
            Pereira-Olcay-Yazıcı üçlüsü çok iyi anlaşıyordu.Olcayı Masın önüne koyarak Olcayı bitirdi.Yazıcıyı sağ kanada çekerek yazıcıyı bitirdi.

Pereira---------------Mas

Yazıcı-----------------Olcay

Bu sistemde hem sağ kanat hem de sol kanat çöktü.

Ndoye ve Rodellegayı birlikte oynatayım derken üç maç üst üste değişik fanteziler denedi ve sürekli puan kaybettik.Antalya bize karşı ofansif oynadığı için kontradan bulduğumuz bir golden sonra skoru arttırıp farklı bir şekilde kazandık bu da hocayı yanılttı.Antalya maçından sonra hep kapalı oynayan takımlara karşı oynadık pas istasyonlarımız taktiksel nedenlerden ötürü tamamen bozulunca ortaya ne yaptığı belli olmayan kaos futbolu oynayan bir takım çıktı.Oynadığımız maçlarda pozisyonlar bulmamız bu gerçeği değiştirmez.
            En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 16.05.2017, 16:10.

Yorum

Üst düzey kadrodan ne anlıyorsunuz burası premier lig falan değil süper ligden bahsediyoruz.Fenerbahçenin 2013-2014 de şampiyon olduğu sezon süper ligin üstünde bir kadrosu vardı böyle bir kadro kurarsan ozaman ersun hocaya güvenebilirsin ama bizim bunu yapamayacağımız ortada dolayısıyla hocanın da takıma birşeyler katması gerekiyor kritik maçlarda üst üste 3 maç hata yapan bir teknik direktöre nasıl güveneceğiz.Kötü niyetli olan insanları ben bilemem benim eleştirilerim tamamen saha içi ile alakalıdır.Başakşehirin ortalama bir kadroyla şampiyonluğa oynadığı bir ligden bahsediyoruz.Şotanın ersun hoca ile kıyaslanması tamamen saçma buna ben de karşı çıkarım.
              Üst düzey kadro şu an Beşiktaş'ın kadrosu işte. Şenol ile Ersun yer değişse bile takımların sıralaması değişmez. Başakşehir'i küçümsemen ise yanlış. Cengiz , Adebayor , Visca bizim takımda banko oynar. Kaleci Babacan bile Onur'dan daha formda şu an. Emre'yi saymıyorum bile. En yetenekli Türk orta saha şu an. Bizim takım şu an ligde 2. yarı 31 puan ile 2.sırada. Bu 31 puanıda Esun hocanın hiç mi katkısı yok ? Takım tek başına mı topladı bunu.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Batuhan Nesin
                Ersun hocayi beğenmeyecek kadar kötü değilim

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun hocayi beğenmeyecek kadar kötü değilim
                  Ersun Hocanın olumlu yönleri ve olumsuz yönleri ile ilgili bir analiz yapın eğer size göre varsa son maçlarda ki hataları nedir bunları yazın ona göre konuşalım.Okay ve Yazıcı gibi takımın ligin dibine demir atmamasında ve bugünlere gelmesinde en büyük katkıyı yapan oyuncuları bile eleştiriyorsunuz ama Ersun Hocaya gelince eleştiri yapmıyorsunuz gerçekten ilginç futbola bakış açınız çok farklı dediğim gibi görüşlerinizi yazın onun üzerinden konuşalım.

Yorum

Ersun Hocanın olumlu yönleri ve olumsuz yönleri ile ilgili bir analiz yapın eğer size göre varsa son maçlarda ki hataları nedir bunları yazın ona göre konuşalım.Okay ve Yazıcı gibi takımın ligin dibine demir atmamasında ve bugünlere gelmesinde en büyük katkıyı yapan oyuncuları bile eleştiriyorsunuz ama Ersun Hocaya gelince eleştiri yapmıyorsunuz gerçekten ilginç futbola bakış açınız çok farklı dediğim gibi görüşlerinizi yazın onun üzerinden konuşalım.
                    oyuncu değişikliği yaparken hata yapıyor bu da gayet normal castillo yu çok fazla kenarda tutuyor ama neden onu bilemiyorum aralarında ne geçti neden yapmaya calısıyor ama oturtmak istediği sistem sayesinde su an avrupa hesapları yapıyoruz bu yetersiz kadroyla

Yorum

• Bu ndoye inadın senin başını yiyecek devam et böyle!
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Normalde kimseyi körü körüne savunmam ama bir müddet hocanın tüm hatalarına göz yumacağım.

Azılı olmasa da evde bir adet ihocu, eski model Trabzonsporlu ile maç izliyorum. Facebook'ta takip ettiği yerel zihniyetli sayfaların etkisinde kalmış, maç başladığından beri şikeci Ersun diye tempo tutuyor beni sinir etmek için.

Sadri Şener zamanında yediler bu sefer aynısı olmaz umarım.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• inadina ersun.

Yorum

• Sonunda Ersun hocada bıkkınlık belirtisi vermeye başladı. İyi gün taraftarları sevinsinler hedeflerine ulaştılar.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Ersun Yanal: Tabzonspor ise hiçbir oyuncunun tercih etmediği bir takımdı. Oralardan bu noktaya geldik. Bu da önemli.

Yorum

• Seneye daha iyi olacagiz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X