Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 yıl durursa eğer şampiyon yapar.
    Ölüm Nereden Gelirse Gelsin Cenazeme Bordo Mavi Çiçekler Atılacaksa Mezar Taşıma Trabzonsporlu Yazılacaksa Ölüm Hoş Gelsin Sefa Gelsin

Yorum

• Cardozo'nun penaltısından Hocamız da etkilenmiş.
      02:30
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.ligtv.com.tr/haber/erkan-hosbulduk-dedi

Cardozo'nun penaltısından Hocamız da etkilenmiş.
        02:30
        izledim, müthis
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şu ana kadar büyük hayal kırıklığı.Teknik,taktik anlamda zerre katkısı yok,son kupa maçı bunun en büyük göstergesi zaten.As kadroyla bile o kadar zayıf bir takıma karşı organize olamadık.Eskişehir ve Balıkesir maçında kaybettirdiği 5 puan zaten sezonu kapatmamıza neden oldu.Geçen sene şampiyonluk kazanması Ersun Yanal'ı fazla havaya sokmuş ben bunu görüyorum açıkçası.Ayakları yere basmazsa hem kendine yazık edecek hem de bize.Yoksa adamın antrenörlüğünü tartışacak değilim

Yorum

• Ersun Yanal'la hücum futbolu keyfi

Yorum

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu ana kadar büyük hayal kırıklığı.Teknik,taktik anlamda zerre katkısı yok,son kupa maçı bunun en büyük göstergesi zaten.As kadroyla bile o kadar zayıf bir takıma karşı organize olamadık.Eskişehir ve Balıkesir maçında kaybettirdiği 5 puan zaten sezonu kapatmamıza neden oldu.Geçen sene şampiyonluk kazanması Ersun Yanal'ı fazla havaya sokmuş ben bunu görüyorum açıkçası.Ayakları yere basmazsa hem kendine yazık edecek hem de bize.Yoksa adamın antrenörlüğünü tartışacak değilim
              Sonuçta kendi aldırmadı bu futbolcuları. Eldeki malzemelerle iyi işler yaptı ,böyle de düşünülebilir.

Yorum

• Bosi'yi kendi mevkiinde oynat artık hocam lütfen...

Yorum

• Aytac i Eskisehir e Ersun Yanal mi aldirmis?
                  6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Takımın en formda 3 adamıından ikisini riske etmiyorsun Bosingwayı en çok ihtiyacımız olan maç öncesi oynatıp sakatlanmasına sebep oluyorsun ah hoca ah
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Kupa şu aşamada bizim için 1.hedef o yüzden neden Bosingwa oynadı diyemem. Bosingwa yerine Mustafa Akbaş oynasa ve onun hatalarıyla bugün yenilsek neden Bosingwa oynamadı derdik...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 2-0'dan sonra Bosiyi almaması bekletmesi hata mıdır değil midir arkadaşlar ? Sakatlandığı için demiyorum, hata mıdır değil midir ya ?
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2-0'dan sonra Bosiyi almaması bekletmesi hata mıdır değil midir arkadaşlar ? Sakatlandığı için demiyorum, hata mıdır değil midir ya ?
                          Boss sakatligi ciddi degilse hata degil, ciddiyse sikebahce macinda oynamazsa buyuk hata. Sikebahce macinda oynamaz maci alirsak yine hata degil.

Yorum

• Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak a.fındıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Boss sakatligi ciddi degilse hata degil, ciddiyse sikebahce macinda oynamazsa buyuk hata. Sikebahce macinda oynamaz maci alirsak yine hata degil.
                            61

Yorum

• Sefa'dan forvet olmaz.. Daha önce de denedin, tutmadı. Hala ısrar etmenin bir anlamı yok..
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Bosingwa'nın sakatlanması tamamen talihsizlik. Önemli bir maçta oyunda tuttu diye hocayı suçlamak anlamsız.
                                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim