Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neden bu dönemin keyfini cikarmaktansa daha birkac haftalik hocamiz üzerinde komplo teoriler üretmeye baslariz anlamis degilim. Yok GS ye gidecekmis, yok kabullenememis, aidiyat eksikmis vs. vs. bu bence kendimize olan güvensizligimizden Ileri gelen birsey, hic bir sekilde hicbirzaman rahat olamiyoruz, bizle yasayanlar nasil rahat etsin !!
    Ersun Yanal uzun yillar bu klübe hizmet edebilecek bir Hocadir, neden bir 10-15 sene bizimle olmasin ?

Ama Önce bi rahat verelim degilmi ?

örnek: Basel ve Shaktar mac yapacaklari Zaman Shaktar takimi hakkinda bir belgesel yapildi isvicre kanalinda, Lucescuyla uzun bir röportaj gerceklestirdiler, Lucescunun okadar sene Shaktarda kalip hic bir klübe gitmek istememesi orda buldugu huzura bagli, burada aradigim hersey var dedi, cok huzurluyum. bunlari kendisi söyledi belgeselde. Ersun hocanin huzurlu olmasi bizim elimizde.
    En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 04.12.2014, 12:13.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ersun Hoca'nın huzurlu olmasi bizim elimizde.
      Keşke bizim elimizde olsaydı.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Keşke bizim elimizde olsaydı.
        Biz derken senden benden degil Kocaman bir Camiadan, Trabzon sehrinden bahsetmistim taraftarida icinde, bu görüsümünde arkasindayim.
        Ama diger biryandanda senin dediklerine hak vermiyor degilim basarili olmamiz birinlerine cok fena batacaktir. Ben hayatimda "bizim" Kadar cikarci bir millet görmedim.
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Hocanın sürekli başarılı olması lazım. Yoksa şuan sessizliğe bürünenler çıkacaktır ortaya beşer onar.

Sene sonunda sakin kafayla oturulup 5 yıl sözleşme yapılsın bana kalırsa. Ama kalmaz işte.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

Biz derken senden benden degil Kocaman bir Camiadan, Trabzon sehrinden bahsetmistim taraftarida icinde, bu görüsümünde arkasindayim.
            Ama diger biryandanda senin dediklerine hak vermiyor degilim basarili olmamiz birinlerine cok fena batacaktir. Ben hayatimda "bizim" Kadar cikarci bir millet görmedim.
            Seni anladım, zaten içimizdeki hainlikleri unutmamamız gerektiğini belirtmek için yazmıştım o mesajı.

Bir önceki döneminde yapılanların bir kısmına yakinen şahit olduğum için bir türlü ümitli ve iyimser olamıyorum maalesef.

Hoca başarısız olursa zaten gider, olmazsa başarısız olması sağlanır yine gider, sağlanamazsa akla hayale gelmedik pislikler devreye girer, yine gider...
            En son poetricus tarafından düzenlendi; 04.12.2014, 12:53.

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hoca başarısız olursa zaten gider, olmazsa başarısız olması sağlanır yine gider, sağlanamazsa akla hayale gelmedik pislikler devreye girer, yine gider...
              Cok umutsuz konusup benide umutsuzlugu sevk ediyosun

Yorum

Cok umutsuz konusup benide umutsuzlugu sevk ediyosun
                Buna Trabzon'da "gerçekçilik" deniliyor renktaş.

Yorum

• Ynt: Ersun Yanal | Teknik Direktör

Tek bu maç için Ersun hocayıda asıp kesenleride gördüm ya tamam..

Yorum

• En iyisini yaptın hocam yedeklerle çıkarak.Kupanın herhangi bir önemi yok biz lige ve Avrupaya asılalım.

Yorum

• Yedeklerle cikmasi dogruydu. Kimden nasil verim alacagini yada alamayacagini hocada gordu bizlerde gorduk. As takimla cikmasi yanlis olurdu.
                      #7 Óscar René Cardozo Marin
                      #28 Abdul Majeed Waris
                      #8 Mehmet Ekici
                      #11 Kévin Constant

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Yolumuza bjk maciyla devam edecegiz Allahin izniyle hocam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Al bu maçı Ersun "YANALIM"

haheohaoehoaheoahe ... Twitterda millet deneme yapmaya başlamış ...
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• Dün oynanan oyundan sonra kalp krizi geçirmediyse bir daha geçirmez heralde . Çoğu kişiyi yollayacak diye umut ediyorum .
                            .

Yorum

• Hocayi ben dün anladim, yedeklerle cikip onlarin bile mevkilerini degistirip, deneme yapti, kim nerde nasil oynuyor görmek istedi, arada 1-2 tane atar alirim maci diye düsündü. Misal Ferhati sag bek denedi, olasi, Bosingwa sakatlik, cezali durumunda, durumuna bakti, adam sezon basi yapilan hazirlik maclarindaki oyuncu mevki-performans-deneme islerini dün yapti, oda soucda 3-4 haftadir takimin basinda, takimdaki oyuncularin komple seviyesini görmek en büyük hakki, zaten fikstür cok yogun araya hazirlik maci falan koymasida cok zor, devre arasina kadar hangi oyuncu ner de nasil iyi oynuyor görmek en dogal hakkidir.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Golü yedikten sonra hocanın surat ifadesi fenaydı
                                İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocayi ben dün anladim, yedeklerle cikip onlarin bile mevkilerini degistirip, deneme yapti, kim nerde nasil oynuyor görmek istedi, arada 1-2 tane atar alirim maci diye düsündü. Misal Ferhati sag bek denedi, olasi, Bosingwa sakatlik, cezali durumunda, durumuna bakti, adam sezon basi yapilan hazirlik maclarindaki oyuncu mevki-performans-deneme islerini dün yapti, oda soucda 3-4 haftadir takimin basinda, takimdaki oyuncularin komple seviyesini görmek en büyük hakki, zaten fikstür cok yogun araya hazirlik maci falan koymasida cok zor, devre arasina kadar hangi oyuncu ner de nasil iyi oynuyor görmek en dogal hakkidir.
                                Katılıyorum mantıklı.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim