Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca garip işler yapıyor. En iyi oynayan Aykut kenarda, bek oynamak için dengesiz gözüken Salih bekte, Bosingwa stoperde...

Takımın defans dengesi oturuyor derken en iyi oynayan adamı kesip Bosingwa'dan stoper yaptı.

Biz bir dahaki yılın kadrosunu kuruyorsak seneye Bosingwa stoperde mi düşünülüyor?

Yapma etme hoca... Bu iş böyle olmaz sen de biliyorsun. Dön bu yanlışından artık.
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Hoca son 2-3 haftadir kadrodaki tercihleriyle elestiriyi hakediyor

Aykut'u formunun zirvesindeyken kesmek nedir?
      Bosingwa sag beke donmelidir
      Akbas'in Soner'in filan kadroda ne isi var?

Diger bir konuda eski Td'miz Vahid'in avatariyla gelip Ersun Yanal'i elestirenlere iki cift laf edeyim

Bi kakadan anladiginiz yok bunu cok net gosteriyosunuz yazdiklarinizla

Insan dusunur bu kadar transferi kim yaptirdi bu kimin kadrosu?

Dusunebilseydiler zaten bunlari da yazmazlardi

Yorum

• Önümüzdeki sezon da bu takımın başında olmasını istemeyen yoktur inşallah

Yorum

• Önümüzdeki sene takımın başında olmasını istemiyorum.

Yorum

• Her maç Avni Aker'i doldurup taşıran futbol uzmanı taraftarımız, yıllardır şampiyonluktan şampiyonluğa koşan takımımızın bu hallere düşmesine tepki göstermekte sonuna kadar haklıdır. Satılığa çıkarsak kapış kapış gidecek bu kadroyu oynatamayan hocadır sorumlu.

O hoca ki, süper ligde 17 takıma bedava versen kimsenin istemeyeceği, aman aman bize gelmesin diyeceği hocadır.

Başarısızlığın verdiği siniri atmak için yiyecek birileri daha lazım doyamadık. Ersun gitsin sıradaki gelsin.
            En son atomantcum tarafından düzenlendi; 06.04.2015, 14:07.
            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Benim ne seneye ne de bir sonra ki seneye şampiyonluk gibi bir beklentiye girmediğimden seneye hoca takımı şampiyon yapamayıp ilk 3'e soksa bile yeterlidir.
              Uefa da ilk 16 kalalım Türkiye kupasını alalım seneye iyi bir sezon geride bırakmış oluruz
              Her zaman diyorum bu forum da şampiyonluk bekleyenlere gülüyorum oda kendilerini Avrupa liglerinde sandıkları içindir.Sanıyorsunuz ki iyi futbol 3 puanla şampiyon olacağız he
              Yedirmeyecekler renktaşlarım kendinizi sokmayın böyle bir beklentiye
              Ha unutmadan hocamın arkasındayım,10 yıl devam edilmelidir.
              Başarı istikrar ile gelir.
              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
              Beşirli/TRABZON

Yorum

• Benim rahatsiz oldugum nokta Ersun hocanin saha kenarindaki durusu.
                Ne bileyim sanki emanet bi hocaymis gibi. Gecici bi göreve gelmiste sezon sonu gidecekmis gibi.
                Kulubu sahipleniyomus hissini bana vermiyo hic. Hep bi hüzün, karamsarlik icinde sanki.
                Ama bir oncekinde boyle degildi. Heyecan, adanmislik vardi saha kenarinda.
                Bilmiyorum belki de Ersun hoca yasinin verdigi agirbasliligi yansitiyo.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim rahatsiz oldugum nokta Ersun hocanin saha kenarindaki durusu.
                  Ne bileyim sanki emanet bi hocaymis gibi. Gecici bi göreve gelmiste sezon sonu gidecekmis gibi.
                  Kulubu sahipleniyomus hissini bana vermiyo hic. Hep bi hüzün, karamsarlik icinde sanki.
                  Ama bir oncekinde boyle degildi. Heyecan, adanmislik vardi saha kenarinda.
                  Bilmiyorum belki de Ersun hoca yasinin verdigi agirbasliligi yansitiyo.
                  sahadaki takımdan memnun değil. ee artık yaşını başını da aldı, bir olgunluk gelmiştir doğal olarak.

Yorum

• hocaya çok suç bulamıyorum.
                    bana göre en büyük suçu devre arası transferi idi...
                    erkanla uğurla uğraşana kadar daha net isimlerle işini halletmeliydi.

Onun haricinde hataları var ama öyle büyük derecede değil. Sene sonunu beklemek lazım.
                    Yaz transferinde neler yapacak göreceğiz.

Yorum

• Hocanın yanlış tercihleri eleştirilir.
                      Doğru hamleleri tebrik edilir.
                      Kadrunun sıkıntılı olduğunu herkes biliyor. Buraya gelip körü körüne savunanlara bir şey demiyorum da bari eleştirenlere saygı duyun.
                      Basit örnek,
                      Bosingwa stoper oynadı Aykut yedek.
                      Buna alkış mı tutalım?

Yorum

• Galatasaray 0 puan
                        Gençlerbirliği 3 puan
                        Beşiktaş 0 puan
                        Rizespor 1 puan
                        Bursaspor 0 puan
                        Eskişehir 1 puan
                        Balıkesirspor 3 puan
                        Sivasspor 3 puan

Sezonu bitirebileceğini düşünmüyorum. Bursa veya Eskişehir maçından sonra yollar ayrılır.

Bursa Cas'a başvuruda bulundu. CAS'tan olumlu sonuç alırlarsa bizim için Avrupa hayal olur.

Başakşehir'in de ceza almasını bekliyoruz ama Göksel Gümüşdağ şerefsizi bir şeyler karıştırmış olabilir. Bu isim değişikliği olayında Başakşehir ile Belediye'yi ayrı kurumlar olarak göstermiş olabilirler. Onlar da ceza yemezse hiç şaşırmam.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Serdar Bali'nin Ersun Yanal'a karşı kini eskiden vardır ama bugünkü Divan Kurulu'nda Ersun Yanal'ın 2010-2011 şampiyonu FB'dir dediğini iddia etti. Böyle bir söylemi gerçekten oldu mu ben hiç hatırlamıyorum...
                          Ersun Yanal "Trabzonspor 30 yildan beri sampiyon olamiyor..." söylemini düzelttimi? Düzeltmediyse, Serdar Bali dogru söylemis..kaldi ki benim icin bunu kimin söyledigi degil, böyle bir sey var mi, o önemlidir (keza Serdar Bali´ye sallayanlari görüyoruz)
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Önümüzdeki sene takımın başında olmasını istemiyorum.

bende forza şenol güneş..

Yorum

• Takımın bazı noktaları sağlam ama bazı mevkiler var ki kimi koysak tutmuyor.

Sol bek: 50 tane adam denendi bi tanesi işe yaramadı. Yine içlerinde en diri, en teknik oyuncu Yusuf, iyileştiği takdirde orayı şöyle böyle idare edecektir.

Ön libero:
                              Adam yok, maalesef yok. Medjani, Atik ve Aytaç oralarda fena durmayan topçular. Medjani fizik, kondisyon ve mücadele olarak çok iyi. Atik'in top kontrolü fena değil. Aytaç zaten gitti onu sayma. Ama bu oyuncuların hiçbiri takımı hücuma taşıyamıyor. Bu açığı da Mehmet'i geride oynatarak kapatmaya çalışıyoruz.

Sağ bek - Stoper: Belkalem'in iyileştiğini varsayalım. Diğer stoper kim olacak? Aykut orası için ideal ama o da Belkalem'e benzer bir oyuncu. Oyun kurma becerisi pek yok. Sağ bek kim olacak? Salih mücadeleci tamam ama o da bir yere kadar. Bosi sağ beke geçse stoper şuursuzlaşıyor, stopere geçse sağ kanat ölüyor. Bu Bosi'den bi tane daha yok mudur? Medjani-Belkalem iyi bir tandem olurdu ama orta sahaya adam kalmıyor o zaman da. Benim tercihim bu sene sonuna kadar Aykut-Belkalem ile gitmektir. Sağ bek de Bosi'ye emanet tabi ki. Dikkat ederseniz Uğur'dan hiç bahsetmedim bile. Zaten Ersun hocaya tek kızdığım nokta budur, Uğur'u nasıl oluyor da Aykut'a tercih edebiliyor hayret verici bi olay.

Sağ kanat: Kanatlarda oynayan isimlere göre ya bir taraf ya da öteki çöküyor. Yusuf, Özer, Deniz kanatlarda faydalı oldu, diri oyuncular. Erkan, Sefa bekleneni veremeyeceği aşikar. Waris'i ise çook uzun zamandır izleyemedik, soru işareti. Yukarıda dediğimiz gibi Yusuf sol beke geçecek mecburen. Özer de sol kanatta etkili. Sağ tarafa Deniz diyoruz ama o da tam kanat oyuncusu değil aslında, ikinci forvet olarak daha faydalı olacak tipte biri. Dolayısıyla sağ kanat Waris/Sefa/Erkan bunlardan birinin daha oraya (rotasyon oyuncusu olarak bile olsa) yerleştirilmesi gerekiyor. Ama işte üçünden de verim alamadık bu güne kadar. Ne yapalım?

Bunlara bakınca Ersun hocanın sadece Aykut yerine Uğur tercihini eleştirebiliyorum. Diğer pozisyonlarda tercih ettiklerinin biri diğerinden üstün değil maalesef. Son maçta mesela Soner tercihine çok kızdık ama Erkan da ondan çok farklı değildi oyuna girdiğinde. Waris ise takıma adapte olamadı, ayrıca kanatlarda o da etkisiz kalıyor.
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Türkiye'deki en iyi atak kapasitesine sahip beklerinden birisini stopere koyup üstelik bu adam stoperdeyken her maç gol yemişsek kusura bakmayın eleştirmek hakkımız. Erkan için bas bas bağırdık ne oldu? 3-4 maç beklemek zorunda mıydı adamın halsizliğini anlamak için? acayip işlerin peşinde. Kesinlikle artık art niyet arıyorum. Konyayla 20 maç yapalım ancak 2 gol atarlar hangi dizilişle çıkarsan çık... Konya dediğin takım her yan topta yerleşim hatası yaparken bir tane orta yapan adam aldı oyuna yine mecali yok artı ters kanatta 20 dk oynattı. Sonra farkına vardı özerin bittiğinin yerine warisi aldı. İyi de içeriye top süren kanat değil ihtiyaç... Karıştırsın al yatabareyi bu kadar mı zor... Yahu neyse sinirlerim bozuluyor... Bu adamın bu kadar hatada ısrar etmesi boş değil renktaşlar... Etmeyin gitmeyin... Constant'ın zaten sol açık olma ihtimalini kaldırdığı için adamla papaz oldular. Başka bir şey anlatmasın bana kimse. Adam sol açıkta 20 dk oynadı belki ama sezon boyunca yapılmayan ortaları yaptı o kanatta... Sezona yeni transferler yeni transfer payları başka derdi yok bu adamların... Napoli maçına çıktığı kadroyla çıktı neredeyse konya maçına ne büyük takımmış konya...
                                "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim