Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence ersun hoca ısrarla aynı takımı oynatarak hata yapıyor, özellikle futbolcuları yanlış mevkide değerlendirdiğini düşünüyorum, bir hüseyinin yeri orta saha değildir, hüseyinin en iyi oynayabileceği ve en verimli olabileceği pozisyon ön liberodur fakat hoca ısrarla onu selçuğun yanına koyarak, zaten ağır olan göbeği iyice verimsiz hale getiriyor, herşey orta sahada olup bitiyor bu takımda, adam gibi top dağıtıcı diye gördüğümüz colman sol açığa alınınca kendisinden verim de alınamıyor haliyle, bence orta saha şu düzende olmalı: Sağda Yattara, yanında Colman ve onun yanında Fatty Papy (hem kondisyon açısından iyi olduğu için hemde gördüğümüz kadarıyla birçok oyuncumuzda olmayan dikine pas atabilme özelliğine sahip olduğundan) solda ise Alanzinho.. Alanzinho her nekadar topa basmasa bile takımı ani atağa kaldırabilme ve topla rakibin üzerine gidebilme yeteneği var, bunun bile takımın mevcut gücüne güç katacağı kanısındayım
    2014 / 2015
    LOADING....

Yorum

• slyva
      serkan song egemen cale

hüseyin selçuk
      colman
      yattara alanzinho
      umut(gökhan-isaac)

ersun hoca bir defada tek forvet denese olmuyormu.hayatımda bu kadar inatçı birini görmedim.hocaya akıl vermek gibi bir amacım yok ama aklımdan geçen bir kadro fikrini söyledim.bu başka türlüde olur.bunu ersun hoca daha iyi bilir.ama bu inaaaaaat niyeeeeeee
      hocaaaaaaaaam.takım zaten puan kayıpları yaşıyorr.ben bu sorunun cevabını arıyorum.ararkende kafayı yemek üzereyim.biri beni durdursunnn.
      Biz Trabzonsporlular ne zaman birlik olursak şampiyonluk ozaman gelecektir.

Yorum

• Ben her zaman iki forvetle oynamasindan yanayim, ama bu bizim icin gecerli degil. Cünkü öyle iki golcümüz var ki, rakip defanslari sevindiren cinsten. Ne kafa topu hakimiyeti var, ne top kontrolü var, ne sirti dönük kaleyi görüp sut atmak var, ne ceza sahasina gelen topa tek vurusla kaleye vurabilmek var. Ne verkac yapabilme özelligi var, ne rakibin önünde duvar olup arkadasinin önünü acabilmek var. Allah askina var mi böyle sampiyonluga oynayan bir takim dünya da. Gol atamayan forvetlerle sampiyon olan bir takim. Biz kendimizi kandiriyoruz iste.

Yorum

• İlk olarak Zeki Akyol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Güneş sesleri ıyıce duyulur oldu
          Hiç değilse toprağımızdan cekerız yazık ya
          Şenol Trabzon'dan giderken toprağından çekerek gitmişti. Yani taraftar ve şehir baskısından bırakmıştı.

Üstelik o'nun zamanında takım hem çok iyi oynuyor hemde gayet başarılı idi.

Bize sorarsanız Ts'ye gelirse ahmaklık etmiş olur.

Ay em sori.

Gerçekler maalesef acıdır..

Yorum

• İlk olarak blackrain61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben her zaman iki forvetle oynamasindan yanayim, ama bu bizim icin gecerli degil. Cünkü öyle iki golcümüz var ki, rakip defanslari sevindiren cinsten. Ne kafa topu hakimiyeti var, ne top kontrolü var, ne sirti dönük kaleyi görüp sut atmak var, ne ceza sahasina gelen topa tek vurusla kaleye vurabilmek var. Ne verkac yapabilme özelligi var, ne rakibin önünde duvar olup arkadasinin önünü acabilmek var. Allah askina var mi böyle sampiyonluga oynayan bir takim dünya da. Gol atamayan forvetlerle sampiyon olan bir takim. Biz kendimizi kandiriyoruz iste.
            ben de çift forvetten yanayım ama ikisi de çok formsuz ilerde daha çok mücadele eden umutu ilk 11de çıkarıp gökhanı yedek bekletmek lazım böylece alanzinho colman yattara beraber oynayabilir. belki böylece tek forvet kalacağız ama hücum oynayan adam sayımızda bi değişme olmayacak ve orta sahamız güçlendiği için ve ayağında top tutma kabiliyeti olan oyuncu arttığı için oyunu biz yönlendirebiliriz.
            ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• sen hoca moca değilsin,al 11 tane koyununu vur kendini kadirga dağlarına yukarı,bide yanına fotoğraf makinanı al iyi manzaralar yakalarsın
              coolman COLMAN....

Yorum

• İlk olarak aggressors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sen hoca moca değilsin,al 11 tane koyununu vur kendini kadirga dağlarına yukarı,bide yanına fotoğraf makinanı al iyi manzaralar yakalarsın
                o hoca moca değil de sen taraftar mısın acaba?
                Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• arkadaşar şayet sezon sonunda ersun yanalla anlaşamassak ki büyük bir ihtimal analşımacaklar
                  yerine tartışmasız Louis van Gaal ve yardımcısı Şota getirilmeli bir kaç senedir takip ettiğim hoca özellikleri: genç futbolcu avcısı , takıma etkisi çok büyüktür , disiplinli , futbolcular makine gibi olur ,koşmayan ve lakayıt futbolcuları sevmez , devamlı not tutmasıyla tanınır ve daha .....
                  hiç öteye beriye gitmeye gerek yok yanına eski trabzonsporlu bir futbolcu koyarsınız gönderirsiniz ingiltereye ersun yanalın eğitim aldığı yere (kondisyoner eğitimi üzerine) oda artı bir katkı olur.ayrıca takıma gelirse takımdan ayrılacak futbolcular olacak bence şu an ilk on birde oynayan

,
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Hoca arıyorsanız işte size Hami-Abdullah ikilisi... Bunlara Ogün de eklenebilir...

Hocalarda beyinleri gençleştirmeyenler kadük kalmaya mahkumdur arkadaş...

Sadri Başkan, gözünü kırpma takımı ver Hami-Abdullah'a...

Bu kadar basit...

Yorum

• Ya bu Ersun Yanal konusurken niye hep "Trabzonspor" diyorda "biz" demiyor?????

mesela "Trabzonspor cok pozisyona giriyor degilde" yerine "biz cok pozisyona giriyoruz..."

dikkatimi cekti ben bu adamin her puan kaybedilen macin sonunda verdigi demecleri hic begenmiyorum, sorulanlarin hep etrafinda donup duruyor, hikaye okuyor, direk cevap verdigi soru cok az...hikaye okuyor resmen yaaa........
                      Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!

Yorum

• valla burayı okuyunca hayret ediyorum ama normal tabi bunlar hocanın da dedigi gibi futbol sonuç oyunu sonuç alınamayınca da bu tepkiler normal. daha düne kadar ziya doganın 3 önliberolu sisteminden bıkan maçlarımızda işkence çeken bizler değilmiydik? ziya dogan kovuldugunda hep bir agızdan ersun yanal demedik mi? dedik. eger ki isaac ve barış ilk 11de oynayabilicek kafada ve yeterlilikte olsa hoca zaten oynatırdı. benim diyecegim mantıklı düşünürsek şu aşamada bu adamdan iyi hoca bulamayız.

Yorum

• yatırımın ilk senesi başta iyi başladı ama bu aralar sıkıntı var, seneye takviyelerle daha iddaalı olacağımıza eminim
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak arimseli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoca arıyorsanız işte size Hami-Abdullah ikilisi... Bunlara Ogün de eklenebilir...

Hocalarda beyinleri gençleştirmeyenler kadük kalmaya mahkumdur arkadaş...

Sadri Başkan, gözünü kırpma takımı ver Hami-Abdullah'a...

Bu kadar basit...
                            nerde çokluk orda bereket diye bi söz vardır bilir misin?
                            ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Hami Abdullah Ogün yahu Ersun Yanal'a başarısı yok diyorsunuz Hami Ogün abdullah çok mu kupa kazandıda bir görmedik
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Reykard futbolu bırakır bırakmaz Barcelona'nın hocası olmuştu. Peki Reykard kupa mı kazanmıştı da dünya devi Barcelona'nın hocası oluvermişti!..

Tabi birde Hami-Abdullah-Ogün hepsi birden hoca olsun demiyoruz. Hami Hoca olursa Abdullah ve Ogün'de yardımcısı olacak.

Bunlar kötü olsa bile kaybedecek bir şeyimiz olmaz. Çünkü zaten kötüyüz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X