Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aranan kan ersun hoca.bu seneyi ilk 2 de bitiririz.seneyede inşallah şampiyonluğu göğüsleriz.gerçi benim bu seneden hala umudum var.ersun hocanın sözü senettir.bazı gerçeklerde var mesela iyi bir golcu eksikliği mevcut.ama yerlilerin en iyisi bizde.ersun hocada yerli oyuncuları türkiyede en iyi calıştırabilecek diyaloga sahip ve inanıyorum ilk devreyi ilk 2 de bitireceğiz.ikinci yarı şaha kalkıp şampiyonluk için elinden geleni yapacaktır bu ekip ve hocası
    Nasıl gaddar seneler geçiyor durduğu yerde...
    Vay anasını,8 sene önceki yorumum

Yorum

• yerel basin coktan baslamis Ertugrul ile gorusuldu mu falan diye yazmaya. doymadilar kulubu yemeye. semirdiler. yedi cetleri semirdi ama doymadilar. bu kulubu trabzondaki yerel burjuvalar yiyecek bitirecek bize de kahri kalacak.
      istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• yillardir diyorum kulüp hic birini tesislerden iceri sokmamalidir ama nerdeeee

Yorum

• Bu adamla gelecek sezonu da bitirmezsek agir kufuru hakeder sorumlulari...

Yorum

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

Seneye mutlaka kadroyu Ersun hoca kurmali

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Karabük maçında güzel bir saboteyi hak ediyor.Hadi İnşallah

Yorum

• Bazı yazılar okudum... Diyor ki bazı arkadaşlar; Vahid olsa Napoli'den 4 yemezdik, rezil olduk.. Ben de diyorum ki, rezillik 4 yemek değil, gerekirse 4 yemeyi göze alacak hücum aksiyonlarından it gibi korkmaktır.. Ben 500 yan pas, 245 geri pas yapılan ve maçı beraberliğe bağlamayı bir halt zanneden fukara zihniyetin düşmanıyım..

Bir moda daha var... Ersun hoca kendi takımını kursun ve fırsat verelim diyenlere deli gibi saldırmak... Bi durun gençler, bi durun... Bu filmi daha önce gördük... Fırsat verelim, Ersun bu işi en iyi yapacak adamdır... Destek olalım... Kaybedecek neyimiz var ki...

Yorum

• Hürriyetin haberine göre bizimki gezmelerde.

Türkiye Kupası’ndan elenen, lige havlu atan, Avrupa’da umutları tüketen Trabzon’da Ersun Yanal, özel hayatı ile şimşekleri üzerine çekti. Kupadaki Sivas maçı...
                  Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                  Hz. Ömer.

Yorum

• şimdi şöyle vahit olsa napoli'den 4 yemezdik
                    bende diyorumki,ersun olsaydı karabük'ten 3 yemezdik...
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bazı yazılar okudum... Diyor ki bazı arkadaşlar; Vahid olsa Napoli'den 4 yemezdik, rezil olduk.. Ben de diyorum ki, rezillik 4 yemek değil, gerekirse 4 yemeyi göze alacak hücum aksiyonlarından it gibi korkmaktır.. Ben 500 yan pas, 245 geri pas yapılan ve maçı beraberliğe bağlamayı bir halt zanneden fukara zihniyetin düşmanıyım..

Bir moda daha var... Ersun hoca kendi takımını kursun ve fırsat verelim diyenlere deli gibi saldırmak... Bi durun gençler, bi durun... Bu filmi daha önce gördük... Fırsat verelim, Ersun bu işi en iyi yapacak adamdır... Destek olalım... Kaybedecek neyimiz var ki...

Barcelona veya Bayern değiliz, şu orta saha ile de olamayız, ama neden ilk maçlardan havlu atan 3-4 takımdan biri olduk? Gerektiğinde hücum oynamak lazım, fakat gerektiğinde de defansa çekilip haddini bileceksin. Şimdi yarın maça boş boş çıkıp oynayacağız. Oysa geçen sene Juventus'a ilk maçta sahaya dar etmiştik ve 2-0'a rağmen takım ümit vermişti.

Kısaca Ersun hoca Napoli maçında sınıfta kalmış ve stadı Trabzonspor taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştır. Umarım ligte düzeltir takımı.
                      En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 25.02.2015, 20:49.

Yorum

• Ersun hocaya sonuna kadar güveniyorum. Bu sene değil diğer sezon benim gözümde 2.cilik başarıdır. Takımı kurup oturttuktan sonra her şey yoluna girecektir. Ersun hoca ile sonuna kadar devam etmek lazım. Hemen pes etmek olmaz. Napoli maçında gidişat belliydi kimse kusura bakmasın.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Barcelona veya Bayern değiliz, şu orta saha ile de olamayız, ama neden ilk maçlardan havlu atan 3-4 takımdan biri olduk? Gerektiğinde hücum oynamak lazım, fakat gerektiğinde de defansa çekilip haddini bileceksin. Şimdi yarın maça boş boş çıkıp oynayacağız. Oysa geçen sene Juventus'a ilk maçta sahaya dar etmiştik ve 2-0'a rağmen takım ümit vermişti.

Kısaca Ersun hoca Napoli maçında sınıfta kalmış ve stadı Trabzonspor taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmıştır. Umarım ligte düzeltir takımı.
                          Ersun'un sınıfta kaldığı filan yok. Allah ne vrrdiyse defans yapıp 5 yemeyeceğinin garantisi de yok. Ersun döneminde yediğimiz gollerin %80'i bireysel hata... Ersun ne yapacak buna.. Millet tutturmuş Medjani'yi stoperden alıp defansın dengesini bozdun palavrası, gidiyor. Ya, şu maçı neresiyle seyrediyorlar anlamıyorum. Medjani'nin son adam olduğu pozisyonda yaptığı hata ve yediğimiz golü ateistler mi açıklayacak yani... Biraz insaf.. Sabrederseniz, önümüzdeki sezon yine burada başka şeyler konuşacağız... Az sabır...

Yorum

• Hocala istikrar adina devam etmeliyiz yeter artik durmadan Hoca degistirmeye. Hocanin ama kulagi cekilmeli yinede.
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun'un sınıfta kaldığı filan yok. Allah ne vrrdiyse defans yapıp 5 yemeyeceğinin garantisi de yok. Ersun döneminde yediğimiz gollerin %80'i bireysel hata... Ersun ne yapacak buna.. Millet tutturmuş Medjani'yi stoperden alıp defansın dengesini bozdun palavrası, gidiyor. Ya, şu maçı neresiyle seyrediyorlar anlamıyorum. Medjani'nin son adam olduğu pozisyonda yaptığı hata ve yediğimiz golü ateistler mi açıklayacak yani... Biraz insaf.. Sabrederseniz, önümüzdeki sezon yine burada başka şeyler konuşacağız... Az sabır...

Ben Ersun ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum, fakat onun da bir adım atması gerekiyor artık. 5 yemeyeceğimizin bir garantisi yok, fakat büyük ihtimal 2 üstü gol yemeyecektik ve şunun garantisini verebilirim ki şu oynanan maçtan daha fazla net pozisyon bulabilirdik

Seneye inşallah bu hatalardan ders almış bir hoca ve iyi oynayan bir takım izleriz.

Yorum

• Destekçinim Hocam!
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X