Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• birakalim artik cicim micim laflarini bukadar .......... adami sahada tutan hoca bana göre bu islen alakasi olmayan birisi.Gökhan sahada yok bir okadar gol pozisyonu harcasin buna tahammül etsin olacak ismi.Bu forma hak edenin olmayacaksa senin görevini hak edene verir trabzon.
    Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Forvetler atamiyor her mac sahada, selcuk oynamiyor 90 dakika sahada, ic sahada sene basindan beri problem yasiyoruz hicbirsey denemiyor. Suclusun hoca, suclusun...

Yorum

• Bence çok hatası yoktu. Selçuk' a bu kadar sabretmesi hataydı diyebiliriz ama onun da pek alternatifi yok. Serkan sakat mı bilemiyorum, Tayfun' un yerine Serkan oynamalıydı eğer sakat değilse. Bir de Colman' ı çıkarması yanlış bir hamleydi falan ama genel olarak pek hatası yoktu bence. Bitirici vuruşlar dışında çok sıkıntı yaşamadık zaten, pozisyon da bulduk.. Hocaya yüklenmemek lazım bu sonucun ardından.

Yorum

• en iyisi hoca kendini vursun dağlara elinde fotograf makinesi eğer merak edipte foruma giriyorsan azıcık araştırmacıysan sana sesleniyorum sen boş bir karesin

Yorum

• Colman'ı çıkarırken neyi düşündün acaba... Çok merak ediyorum....
            Bu takımı Isaac mi kurtaracaktı. ?

MARMARA UNI-TS

Yorum

• Forvetler atamıyormuş ve hoca onları halâ sahada tutuyormuş. Bu yüzden hoca suçluymuş.

Be akıllı arkadaşım; kimi sokacak kurtarıcı olarak? Isaac'mi ? 3 tane beceriksiz forvet var elinde.
              Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• vallaha billaha girayi cikarirken, 0-1e hazir ol dedim kardesime, aynen dedigim gibi oldu!!!!

Ama vallahi billahi sanada fazla suc bulmuyorum hocam, senin sacina ak dusuren bu Umut ile Gokhan gibi beceriksizlerin baskanlari olsa gerek!!! Allah onlari bildigi gibi yapsin, yaziklar olsun yaziklar olsun mahfettiniz bizi yaziklar olsun size!!!
                Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!

Yorum

• ersun hoca bir değişiklik yapmak için neden 70 i bekliyon ve neden selçuk-gökhan bunları neden çıkarmıyon buaralar sana çok kızıyorum
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• eğer bu kadar gol kaçırmaya rağmen gökhanı kesmezsen senin adaletli bi insan olduğundan şüphe edicem...

Yorum

• Giray- Alanzinho değişikliği yerine, Selçuk-Alanzinho dğişikliği yapsaydın, hem gerçek bir stoper ile oynayacaktın hem de orta sahada savunmacı varlığını Selçuk gibi rezilleri oynayan biri yerine Hüseyin gibi savunma görevini gayet iyi yapmakta olan biri ile sağlayacaktın...

Yorum

• Ersun hoca ne yapsin Umut ve Gokhan'i toplasan 1 forvet etmez.

Yorum

• Ersun hoca gökhanı kesecek artık bu ne ya..Başka formüller üretsin işi ne?
                          Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Colman için yaptığı açıklamaya bakın bi...

"Seyircinin isteği arzusu çok farklı tabii ki. Colman defansif yönü kuvvetli bir oyuncu. Colman'ın performansı ile ilgili bir sorun yok. Değiştirme sebebimiz de oyunu rakip alana yıkmak istemekle alakalı bir değişiklikti" dedi.

yok artık lebron james diyorum...

MARMARA UNI-TS

Yorum

• Trabzonspor İkİ hafta ÜstÜste evİnde kÜme dÜŞmemeye oynayan takimlara yenİlİyor ama ersun hocanin suÇu yok.

Vay anasini ya!!

Ersun hoca benİm İÇİn bİtmİŞtİr artik.ona en Çok desteĞİ belkİ de ben verİyordum aranizda.ama yeter artik.

Gol pozİsyonlarinda onun hİÇ etkİsİ yok.yattara ve colmanin bİreysel Çabasiyla geldİ pozİsyonlar.maÇta İyİ oynadik dİyene zaten sadece gÜlerİm.

Derhal İstİfa hoca!!gs maÇina deĞİŞİmle Çikalim.

Sen de gİt manİsayi ÇaliŞtir.
                              Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde şaşılacak bir şey yok. Şaşılacak olan odur ki, bu kuzu kurda gonul baglamis, asik olmustur. 'Mevlana'

Yorum

• Hoca ne yapsın dimi kaçırılan gollere. valla bravo.
                                bu adamlara takmış forvet diye. bravo.

bi de colmanı niye değitirir insan. takım okuma sıfır Ersun hoca.
                                ne senle ne de bu forvetlerle.
                                "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                                Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                                Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X