Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ersun hoca bu ısı yapacak emınım guven tam ona bız bu kadar hıc bı teknık adama guvenmemstık basarılar ersun hocam

Yorum

bana teknik adamı belirle deseler alacağım kişi ersun hoca olurdu.bu kadar diyim
      HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

bende ersun yanalı istiyordum başarılı olacağından şüphem yook
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Hocam Özlenen Trabzonspor'u çıkart artık Ortaya....

Bize Her Yer Trabzon

Yuиuک λz | вσяdσ mλvi

Yorum

çok fazla umut bağladım valla hocam hayırlı olsun inş bu karanlık günlerden bizi çekip kurtarmayı bilirsin
            "Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
            Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

Hos geldin Hocam. Bu sefer yaninda Buyuk bir camia sampiyonlugu bilen basariyi cok iyi bilen ama bunlara ac bir klup var. Sen takimini kur ve duzelt yavas yavas. Biz seninleyiz.
              13 Vitor Hugo

Yorum

Tekrardan ekran başına geçip maç izlememizi sağlasın başka bir şey istemiyorum ilk etapta.. sonrası zaten tek teknik direktörle olacak iş değil.. yönetim-futbolcu-taraftar her biri ayrı ayrı görevlerini iyi bir şekilde yaparsa ben Ersun Hoca'nın görevini iyi yapamamasından dolayı başarısızlık yaşayacağımızı sanmıyorum...
                Hayırlı olsun, başarılar..
                #7 King of Kings

Yorum

Bize yarayip yaramayacagi kisa süre icinde belli olur .
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bize yarayip yaramayacagi kisa süre icinde belli olur .
                    ilk 3 hafta yenildi die gödnereceksek ersun hocayı hemn kovalım ersun yanalı ilk devrenin sonuna kadar yargılayamazsınız neydin ne beklion
                    ii antrönr geldiği günden belli olur felsefi de saçma bir şey o daima bir şanstır
                    ziyada geldiğinde çoştu sonra ....tu ama
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

belli olur merak etme
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

nee Ersun hocamı ?? tartısmaya gerek yok su goruntude olayın analızı sudur Bu ısı Ersun hoca yapamazsa kapatın kulubu gıdın cunkı bu futbolcularla bu ısı bu adam yapamazsa kımse yapamz
                        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

haftayaki macimiz ust olucak
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Ersun Hoca en doğru tercih ve kesinlikle bizi güzel günler bekliyor.. ZD bizi kanser etmişdir Ersun Yanal tedavi edecek. Umutluyum.

Yorum

aranan kan ersun hoca.bu seneyi ilk 2 de bitiririz.seneyede inşallah şampiyonluğu göğüsleriz.gerçi benim bu seneden hala umudum var.ersun hocanın sözü senettir.bazı gerçeklerde var mesela iyi bir golcu eksikliği mevcut.ama yerlilerin en iyisi bizde.ersun hocada yerli oyuncuları türkiyede en iyi calıştırabilecek diyaloga sahip ve inanıyorum ilk devreyi ilk 2 de bitireceğiz.ikinci yarı şaha kalkıp şampiyonluk için elinden geleni yapacaktır bu ekip ve hocası

Yorum

ersun hocam, hoş geldiniz..
                                sana bir öğüt çakal,bordo berelilerden kaçma!!!..yoksa yorgun ölürsün..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X