ersun hoca bu ısı yapacak emınım guven tam ona bız bu kadar hıc bı teknık adama guvenmemstık basarılar ersun hocam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bana teknik adamı belirle deseler alacağım kişi ersun hoca olurdu.bu kadar diyimHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Tekrardan ekran başına geçip maç izlememizi sağlasın başka bir şey istemiyorum ilk etapta.. sonrası zaten tek teknik direktörle olacak iş değil.. yönetim-futbolcu-taraftar her biri ayrı ayrı görevlerini iyi bir şekilde yaparsa ben Ersun Hoca'nın görevini iyi yapamamasından dolayı başarısızlık yaşayacağımızı sanmıyorum...
Hayırlı olsun, başarılar..#7 King of Kings
Yorum
-
İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize yarayip yaramayacagi kisa süre icinde belli olur .
ii antrönr geldiği günden belli olur felsefi de saçma bir şey o daima bir şanstır
ziyada geldiğinde çoştu sonra ....tu amaEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
neeErsun hocamı ?? tartısmaya gerek yok su goruntude olayın analızı sudur Bu ısı Ersun hoca yapamazsa kapatın kulubu gıdın cunkı bu futbolcularla bu ısı bu adam yapamazsa kımse yapamz
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
aranan kan ersun hoca.bu seneyi ilk 2 de bitiririz.seneyede inşallah şampiyonluğu göğüsleriz.gerçi benim bu seneden hala umudum var.ersun hocanın sözü senettir.bazı gerçeklerde var mesela iyi bir golcu eksikliği mevcut.ama yerlilerin en iyisi bizde.ersun hocada yerli oyuncuları türkiyede en iyi calıştırabilecek diyaloga sahip ve inanıyorum ilk devreyi ilk 2 de bitireceğiz.ikinci yarı şaha kalkıp şampiyonluk için elinden geleni yapacaktır bu ekip ve hocası
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum