Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bi hüseyin Lobisine karşı gelemiyor :P"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
Genç oyuncular konusunda zamanında ben de burada hocaya giydirenlere açıkçası biraz hak veriyordum mesela Yusuf olayında, işte nasıl kiralık gönderilir falan gibi. Ama şimdi bakıyoruz ki Yusuf'un esamesi okunmuyor demek ki hoca bazı şeyleri biliyor neyden ne çıkar ne çıkmaz iyi biliyor. Eğer Abdülaziz'in gitmesine onay vermişse buna da güveniyorum.
Yorum
-
İlk olarak GrandOFLee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi hüseyin Lobisine karşı gelemiyor :P
hoca hüseyin'i seviyor
takıma gelen yabancıları gezdiriyor, ilgileniyor vs, sosyal ilişkiler
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.
Yorum
-
yav yapmayın arkadaşlar yok 1 dk bile oynatmadan oyuncu göndermişte yok gençlere şans vermiyormuşta....Ersun hoca türkiyede samet aybaba ile beraber gençlere en çok şans veren adamdır. Arda'yı arda yapan ersun hocadır...oynatmıyor dediğimiz barış'ı paftan alıp A takımda şans veren, yine göksuya bu şansı sunan Ersun hoca bilmiyormu kimi gönderip kimi göndermeyeceğini. Yine yeterli görürse Faty ide, göksu'yuda ilk 11 e kor ve takımımız önemli iki oyuncu kazanır yeterki bu gençler kendileri geliştirip ben oldum demesinler(barış'ın sezon başında yaptığı gibi)
Yorum
-
Hoca iyi anlıyor bu gençleri yetiştirme işinden ama bir sorun var.
Biz hedefi amacı olan bir takımız ve artık kayıplara tahammülümüz yok. Bu gençlerin gelişim sürecini etkileyecek gibi.
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
eee meyve veren ağaç taşlanır bi de bizim taraftarın sevme şekli böyle...alışsın artıkİlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlla bir kabahat bulacağız , bulmadan olmaz !
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum