Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• devam be hocam devam....
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• her seferinde neden ziya denilen .............. dan önce onun yerine bu takıma gelmedi diye hayıflanıyorum yaa

not:noktalı yerleri adaba aykırı diye ben sansürledim ama o malum ismi duyunca elimde değil noktasız konusamıyorum
      Umut Bulut

Yorum

• hocam büyük trabzonspor taraftarı arkanda. rahat ol. herşeyden önce şunu bil seni seviyoruz ve sana güveniyoruz..
        taraf

Yorum

• Elindeki kadrosu çok kötü

Dolayısıyla belki de hiç istemediği bir sistemle takımı sahaya çıkarmak durumunda kalıyor....

Lakin;

Ortasahadaki 3'lüden daha ilerde oynayan iki futbolcuyu devamlı ileriye çıkarması da sistem içerisinde en azından anlayışın değiştiğinin göstergesi....

"Benzin vardı da biz mi içtik" diyen siyasetçilerin olduğu memleketimizde

Ersun Yanal'ın "Szymek, Marcelinho, Musampa, Stephanov, Ersen Martin vardı da biz mi oynatmadık" demesi en doğal hakkı...

Üstelik kırpılıp yaratığa çevrilen bir kadrodan da 3 futbolcunun oynayamadığını belirtelim.

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Elindeki kadrosu çok kötü

Dolayısıyla belki de hiç istemediği bir sistemle takımı sahaya çıkarmak durumunda kalıyor....

Lakin;

Ortasahadaki 3'lüden daha ilerde oynayan iki futbolcuyu devamlı ileriye çıkarması da sistem içerisinde en azından anlayışın değiştiğinin göstergesi....

"Benzin vardı da biz mi içtik" diyen siyasetçilerin olduğu memleketimizde

Ersun Yanal'ın "Szymek, Marcelinho, Musampa, Stephanov, Ersen Martin vardı da biz mi oynatmadık" demesi en doğal hakkı...

Üstelik kırpılıp yaratığa çevrilen bir kadrodan da 3 futbolcunun oynayamadığını belirtelim.
            Katılıyorum yine
            Ekleme olarak şunları diyebilirim, hocam artık bu seneden geçti şurda 2 maç daha aldık mı yerimizde kesinleşir Avrupa iddiası da yok bence seneye yatırım zamanıdır.. Vakit geçmeden transfer, genç oyuncu alıştırma işlemlerini yapalım artık.. Mayıs sonrası ilk hafta bitsin transfer işlerimiz..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu arada bize geldiğinden beri ilk defa eski takımını yendi ne denizli ne gençler nede manisayı yenmişti

FTK'de Gencler'i yenmistik.

Yorum

• Ersun Yanal allahim Trabzonsporlu taraftarlara bu lutfudur. Insallah bunun kiymetini biliriz ve nankörlük etmeyiz. Insallah sezon sonu Yönetim yanlis yapip onu göndermez, cünkü Ersun Hocada istikrar da inat edersek büyük basarilar yakinda gelicektir.

Yorum

• hocayla emekli olana kadar devam. inşallah her bir kupayı kaldırıp ilk defa bir teknik direktöre jubile yapacağız.
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• ersun yanadan daha iyi; yerli veya türkiyede calısmıs yabancı (kalli hariç)teknik direktör var mı?....

Yorum

• İlk olarak cuneytr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ersun yanadan daha iyi; yerli veya türkiyede calısmıs yabancı (kalli hariç)teknik direktör var mı?....

valla abicim;kallinin gs de yaptıklarını izliyorumda;onun kadar saçmalayan bi adam daha gördüm,oda terim.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yok abi ya Kalli bence iyi teknik adam, hic adi duyulmamis genc oyuncularla adam iyi takim kurdu bence. Leverkusene yenilmeleri Pazartesi aksamdanki yorgunluktan dolayiydi bana sorarsaniz. Neyse GSnin derdini düsünecek degiliz, bizim hoca da cok kaliteli hoca

Yorum

• yine şanssızdık hocam şasnsız...

hele birde direkten dönen top vardıkiiiii...

Yorum

• Hocam helal olsun diyorum başka hiç bir say demiyorum

walla helal olsun

Bu takımın bole oyanayacağını hayatta ınanmazdım

ellerine beynıne vucuduna sağlık

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun Yanal allahim Trabzonsporlu taraftarlara bu lutfudur. Insallah bunun kiymetini biliriz ve nankörlük etmeyiz. Insallah sezon sonu Yönetim yanlis yapip onu göndermez, cünkü Ersun Hocada istikrar da inat edersek büyük basarilar yakinda gelicektir.
                              aynen katılıyorum inşallah iyi topçuşar alınınca bu kazma topçulardan da kurtulunca ondan sonra şampiyon olmamak için sebep görmüyorum
                              hadi hayırlısı
                              Umut Bulut

Yorum

• insallah o görülmeye deger gol sevinclerinden birkacini bu aksam birkac kez daha yasariz.ona sevinmek cok yakisiyor.trabzonsporla bütünlesiyor adeta...
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X