İlk olarak Ahmet Karaman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ersun Yanal | Teknik Direktör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Geçen hafta gol atan tayfunu oynatmak için Colman ı feda etti.Daha sonra geriye düşünce colmana sarılıp geçen haftanın kahramanını ilk yarı bitmeden kenara aldı.
Haftalardr Çoğu kez 18 e almadığı Barışı Kurtarıcı diye oyuna soktu.
İstikrar adına hocamızı destekliyoruz fakat bazı kararlarına anlam veremiyoruz.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
bu adam oyunu okumakta sıfırrr takım her gecenngun dahada kötü oynuyor ligin dibindeki takımlar bize kök söktürüor haspel kader maclar almaktan doya doya trabzonsporun futbolunu izletemior adam bu adam gitmesse siz şampionlugu unutun kitaplardan hoca olunmazAmErİkAn DoLaRiNiN bİLe ÜsTüNdE öNcE OF sOnrA aMeRiKa YaZaR
Yorum
-
İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskişehir maçında bazı şeylerin farkına varıp ona göre bir kadro çıkarır inşallah sahaya...OSCAR CARDOZO
Yorum
-
çıkıp hüseyin gökhan ve tayfunu neden oyattığını söylesin valla bidaha bişey demicem yahu hüseyin kadar sıradan futbolcu yok tayfun kolyeden sarı kart yiyecek kadar soytarı gökhanı hiç konuşmucamElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak ugr61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin kadar sıradan futbolcu yok.
Yorum
-
Hocam Allah aşkına Yattara'yı çıkarma oyundan. Hüseyin dururken hele.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Hocayı bugün saha içi müdahaleleri için pek beğendiğimi söyleyemem. Ancak bu Yattara'nın her çıkarılışındaki isyanınızı anlayamıyorum ben. Artık adım atarak adam geçmeyi deniyordu bırakın deparı bir kenara. Yorgunluktan bitaptı tam anlamıyla çıktığında.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende bunu umut ediyorum...McLas was Here
Yorum
-
Onu bunu geçtimde her hafta daha kötü oynuyoruz diyenler var. Vallahi ayıptır günahtır. Trabzonspor bu ligin en tempolu oynayan takımı diğer takımların maçlarını izlemiyorsunuz sanırım oyuncularımızdaki istek hiçbir takımda yok. Bugünkü macta 2. yarıyı resmen ayakta izledim. Basan uğraşan bir takımımız var. Bunlar ersun yanalın eseri. Bugün haketmediğimiz bir yenilgi aldık o kadar. Futbol nankör bir oyun. Eğer colmanla baslasaydıda puan kaybetseydik burda herkes neden serkan orta sahada değil gecen hafta ne kadar iyi oynamıstı diyecekti. Bunu yalanlayabilecek olan varmı? Benim gideceği hakkında hiçbir korkum yok çünkü aklı basında bir başkanımız var ve onunla beraber uzun süreli planlarının olduğunu düşünüyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum