Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar ziya hoca zamaninda buyuk yanlisliklar yapti,kendi egolari yuzunden bu takimi yakti hepsine eyvallah ama bu takim 2 sene ustuste 2. oldugunda,istanbul takimlarina karsi ezici ustunluk kuruldugunda,besiktasa bizi satmayip bizde kaldiginda ADAM GIBI ADAM ZIYA DOGAN diye bu adami bagrimiza basmadik mi??adami super teknik direktor yapmadik mi?peki sonra ne diye adami yerin dibine soktuk?lutfen bazi seyleri cok abartili yasamayalim,basariyida uzuntuyude,ziya dogan'in roportajini izledim,diyorki ersun hocaya ayrilan butce bana hicbir zaman ayrilmadi,musampa idmana bile cikmak istemiyordu?stepanov gitmek icin sakat bahanesi uyduruyodu,marcelinho'dan bir devre boyunca verim alinamamisti,ben ne yapayim oynamak istemeyen oyuncuyu zorlami oynatayim?ersun hocaya ayrilan butce bir kere bana ayrilsaydi ozaman bu takimi sampiyon yapardim,savunma oynatiyor dedikleri zamanlarda trabzonspor ligin en golcu 3 takiminin arasindaydi,istatistikler ortada,malesef ulkemizde insanlar cok cabuk harcaniyor.

arkadaslar biraz olsun hakki yokmu?bende ziya doganin bu takimdan ayrilmasindan yanaydim ama adami bi anda yerin dibine sokmakta cok haksizca.ersun hocayada ayni seyleri yapmayalim,basarida tebrik edelim sevinelim basarisizlikta yerin dibine sokmayalim.kaybeden karadeniz insani oluyor hep sonunda cunku.,

Yorum

• Aynen devam Ersun hoca!

Şampiyonluğu yaşat bize..!

Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• ersun hoca'nın çıkardığı 11 doğru ancak serkan balcı'yı sol kanatta oynatması yanlıştı bu kararları ile kendisi hakkındaki eleştirileri de haklı çıkarıyor...daha öncede söyledim sağ tarafı serkan ve tayfun cora'ya ve sol tarafı cale ile yattara'ya verseydi kanat organizasyonlarımız daha iyi çalışırdı...oyun değişikliklerinde ceyhun hamlesi doğruydu,ısaac daha önce oyuna alınabilirdi fakat varlığı ile yokluğu belli olmayan ferhat'ın oyuna alınması yanlıştı oysa ki orta alanda top tutabilmemiz için adnan girseydi takımımızdan açısından daha hayırlı olurdu.

Yorum

• ersun yanal:hep destek tam destek
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• ersun hoca her degisiligin yanlsı bence serkan cıkıyor ferhat giriyor nasıl bir is bu alsan ısaac sola yada barısı
            aldın ferhatı adamda giti bir forvet daha aldı ferhat zaten top yapamıyor ceyhunda oyle adamlar paso saldırdı sonlarda bize bu senin yanlısların hadi ceyhune aldın ferhatı alma al barısı top tutusun al yada ısaac top tutsun top cevirsin takım ama olmuyor sen ferhati alıyon takım top yapamıyor yani bence bu senin yanlısındı bize o dakikada top tutacak adam lazımdı sahsen

takım kazanıyor ama bu degisikler olmuyor korkmanın anlamı yok biz trabzonuz kendi sahamızda lig sonuncusunun karsısında son on bes dakka defans yaptık ayıp valla bu konuda sana kızıyom
            En son genç61 tarafından düzenlendi; 08.12.2008, 12:47.
            bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Oynattığın,oynatmadığın değiştirdiğin değiştirmediğin futbolculara,yaptığın doğru yanlış bütün hamlelere rağmen yanındayız,sonuna kadar yanında olacağız.
              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Oyuncu değişikliğini bu sefer erken yaptın hocam.

Yanındayız hocam her zaman.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• hocam ne olur su ferhatı kovv.seni 10 kat daha sevmezsem namert oluyum
                  Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen devam Ersun hoca!

Şampiyonluğu yaşat bize..!

Ersun Yanal'in yanindaki yardimcisi ile ne kadar birbirine benziyorlar.
                    Bilem farkettiniz mi?
                    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• ben tabloya bakarım.ligde birinciyiz.top u güzel oynuyoruz.ben şu anda takımı ve ersun hocayı eleştiren adamı suçlarım.bu mantıkta insanlar trabzonsporun içindeki irlandalılardır.takımı yıkmaya çalışan sürekli olarak hata arayan,şuursuzca eleştiren beyin yoksunu varlıklardır.bu tip insanları kınıyorum.gidin başka takımı tutun bu takımın sizin gibi yıkıcı,futboldan anlamayan insanlara ihtiyacı yok.aynı zihniyet gitti gökhan ünal'ı yuhaladı.yazık size....
                      En son antagonist tarafından düzenlendi; 12.12.2008, 17:54.
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• ne karizmatik teknik heyetimiz var

Yorum

• Bizim Ersun hocanın yardımcısı Ersun hocaya çok benziyor ya.

Bide kaçan gol pozisyonlarında yardımcı teknik direktörümüzü dikkatli izleyin.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bravo hocam...

zamanla bütün eksikler düzelicek...
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• hocam seni çok seviyorum ve de size çok güveniyorum . yalnız bi isteğim olucak ne olur ferhatı oyuna almayın ne olur . ne midem ne beynim ne de aklım bunu hazmedemiyor. değil trabzonsporda süperlige oynayabilecek biri değil o . artık oynatmayın lütfen hocam.
                              taraf

Yorum

• Ahmet hocam bence Ferhat Ersun hocanın gözünde kredisini bitirmek üzere.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X