Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ersuncular haydi ersunu savunmaya.....

ersun yanal büyük takım calıştıramaz.......bu kadar basit....kimse bana ersunu anlatmasın gördük bu akşam...2 haftadır savunma dağılmış zorla toparlamışız ama hala aynı taktik aynı işler....ders almak yok ama skibbe ders almış bursa macından değişmiş sistemi bize göre..ersun acaba gs macı izlemişmi hic..herkese aynı taktik....alsana taktik...gördükmü skoru...ersun şampiyonluğa gitmekten bahsediyor önce ayakları yere basmalı..konyayı antalyayı yenmekle şampiyon olunmaz...böyle büyük macları alacan olmadı berabere kalacan....alamazsan intertotoya....gerci onu bize sadi tekelioğluda yaptırır sana 1.5 milyon euro vermemize gerekte kalmaz... şimdi diceksinizki bir mağlubiyetle saldırdınz adama ben ersuna ilk geldiğinden beri bir heyecan göremiyorum..gecen sene futbolculara suc atıyordu şmdide diyorki yeni takımız falan....ALLAH bize sabır versin ...nice 24 yıllara...

Yorum

• ilk 11 yanlıştı diyip duruyosunuz, 6 haftada 5 galibiyet 1 beraberlik alan kadro bu değilmiydi, uzaylılar mı gelip oynadı
      1 maç kaybedildi diye hemen hoca maçı katletti, destek nerde
      boş yorum yapmayın ya, biraz destek olun, kötü günde taraftarlığınızı gösterin, adamın elinde kaka var sanki oynatmıyor, bu kadrodan en ideal 11i sahaya sürdü değişikliklerde 10 numaraydı
      Trabzon'un Ayvalık ilçesinden :D

Yorum

• Cok kötü bir Galatasaraya yenildik...Birde iyi olsaydilar sonumuz ne olurdu bilmiyorum...

Hoca tabiki elestirilecektir...Neticede kimse Trabzonspordan üstün degildir...

Ersun hocanin kafasinda klasiklesmis bir durum sözkonusu bence...Takimin son haftalardaki aldigi basarili neticeler bu sorunu örtbas ediyordu...Konya macinda durum 2-1 ken sansimiz yagver gitti direklerden dönen toplar...4-1 olacakken maci 2-3 aldik...

Sylva gibi kalecin varken Tolgayi illada oynatmakdaki israr niye?

Serkani birden oyun kurucu yapmak kimin aklina gelirdi? Yani gecen hafta 2 güzel asist yapmakla adam tipik orta saha oyuncusu oluverdi birden..Serkana lafim yok...en cok calisan kisiydi macta...Ama oyun kurucu görevini hangi mantikla ona verdik bilmiyorum...

Gökhan ve Umuta bu kadar sabir niye? Devrede Isaaki cikaracagina bu ikiliden birini cikarip Isaaki forvete koymak daha mantikli degilmiydi?

Tayfun hakkinda yorum yapmiyorum zaten...

Özellikle saydim Hüseyin ilk 15 dakikada tam 6 pas hatasi yapti, ki bunlarin hepsi rakip icin direk pozisyon olan hatali paslardi...

Bu Colmani kim izledi kim aldi bilmiyorum...Adamin kumasi iyi falan fiso...Arkadas sizin isiniz gücünüz futbol...Hafta ici hergün berabersiniz...Hoca bu adama nasil oynamasi gerektigini ya anlatmiyor yada oynadigindan memnun...Yukarda bi arkadas yazdi, altini ciziyorum: colmana gösterilen sabirin yarisi Barisa gösterilmiyor...

Defansta son haftalar inanilmaz bir düsüs var...Kademe hatasi alabildigine...ilk haftalardaki basarili oyunun verdigi rahatlikmidir bilemiyorum ama bu gidisati görüp kesinlikle bir dur denmesi gerekiyor...Bunuda sanirim hoca yapmasi lazim...

Bloklar arasi inanilmaz bir kopukluk sözkonusu...Kanatlar kullanilmiyor...orta cizgiyi gecen hemen orta yapma hevesinde...Futbol okullarinda ögretilen ilk konulardan biridir: Sifira inip orta yapmak..Bu macta ben hicbir böyle orta göremedim...Bunu oyunculara hocanin asilamasi gerek....

Özetlemek gerekirse: Bu maci benim sahsi görüsümce Hocanin yanlis kararlari neticesinde yenildik...Bu galatasaydan fark yiyoruz...yukardada yazmistim...birde herifler iyi olslardi neler olurdu düsnmek bile zor...
        Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
        Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• ersun hocam tolga devrini kapa artık ve kafama takılan diğer şey umutla gökhan siyam ikizimi hocam gökhan-isaac yada umut-isaac beraber oynayamıyro mu..ayzek niye çıktı valla anlamadım hocam etme eyleme..sana güveniyorum
          TS yaz 6761 e gönder..

Yorum

• Hocam artik takimda bir revizyon yapma vakti geldi

-Tolga artik bu kaleye yakismiyor. Saatli bomba oldugunu haftalardir vurguluyoruz en sonunda patladi. Yerine Sylva oynamali.

-Takimda sagbek yok. Tayfun sagbek'te oynayamiyor bu belli. Adamin asil mevkisi stoper. Serkan da ayni sekilde asil mevkisi on libero. Bu yuzden takviye yapana kadar stoperlerimizden birini yerlestirmemiz lazim en kotu ihtimal. Benim aklima Giray ya da Song geliyor. Bugra da orda denenilebilir.

-Orta sahamizin her zaman uretken olmasi lazim. Bu yuzden Colman ve Selcuk'un her zaman ilk 11'de olmasi lazim. Bu ikili istikrarsiz bir performans sergiliyor bu gune kadar ve ikisinin performansida su an tek basina yeterli degil. Bunlara destek olarak da Serkan orta sahanin gobeginde oynatilmali. Son 2 haftadir Serkan gercekten cok iyi oynuyor ve orta sahanin gobegine cekilmeli hem on libero olarak pres yapmak icin hem de oyun kurucu olarak pas dagitmak icin. Takimin defansini da toparlayan Huseyin'de stopere cekilebilir gerekirse. (Ornegin Song sagbek oynatilirsa).

-Artik kanatlarimizi kullanmamiz lazim. Bugun sag kanadi bombos biraktik. Ordan hic baski yapmayinca Arda'ylan koridoru buldular. Tayfun da zaten orda yetersiz oldugu icin oyunu cok rahat yiktilar ordan. En iyi defans ofanstir mantigi bu ornek icin cok dogru. Ofansif oyun kurmazsak kanatlardan rakip takimlar o kanatlardan cok rahat bize oyun kurarlar. Bu sebepten Isaac, Yattara, ve Baris uclusunden ikisi kanatlara yerlestirilmelidir.

-Forvet hattina ceki duzen verilmelidir. Umut ve Gokhan ikiside cok laubali oynuyor. Trabzonspor'un bu kadar gol kacirma luksu yok. Firsati buldunmu atacaksin golu kardesim. Forvet hatti tek kisiye indirilmeli. Bu isim ya Gokhan, ya Umut, ya da Isaac olmali(kanatta oynatip oynatilmadigina bagli). Bence oncelik Isaac'e, sonra Gokhan'a, sonra Umut'a verilmeli.

-Artik genc yeteneklerimizi yavas yavas degerlendirmemiz lazim. Ceyhun, Ergin, Bugra, Giray, Baris, Fatih, Abdulaziz'in forma sansalarinin gittikce artmasi lazim. Ozellikle Baris. Baris'in artik yavas yavas ilk 11 oyuncusu olmasi lazim. Bu adamdan ne zaman faydalanacagiz?

-Takimin eksik bolgeleri iyi tespit yapilmali. Devre arasi buralari gecici olsa da bir cozum bulunmali. Ozellikle sagbek, sol acik, ve orta saha bolgelerine acil takviye lazim bazilarinda alternatif arttirmak icin bazilarinda as oyuncu olmadigi icin.

Kale: Sylva

Defans: Song---Huseyin/Giray/Ceyhun----Egemen----Cale

Orta Saha:Yattara/Isaac---Serkan---Selcuk---Colman---Baris/Isaac

Forvet:Isaac/Gokhan/Umut

Bence sahsen boyle olmali

`````````Cale``````````````Baris``````
            ``````Egemen`````````Colman``````````
            Sylva`````````````Serkan``````````Isaac
            ``````Giray```````````Selcuk```````````
            `````````Song``````````````Yattara````
            En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 20.10.2008, 04:12.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              anti ersunculara da iyi fırsat oldu bu mağlubiyet.
              tadını çıkarın.
              size kimse yaranamaz.

Aslında buna anti-ersuncu yakıştırması yerine ersun yanalı eleştirmek diye bakabiliriz.

Oyundan ısaac çıkmamalıydı bence. Onun yerine oyundan düşmüş, hatta hiç oyuna motive olamamış gökhan çıkmalıydı..

Ayrıca tayfun yerine ferhat alınıp serkanın orta sahadaki kreatif futbolu desteklenmeliydi. Serkanın geriye çekilmesi başka bir hata oldu..

Ve son olarak bizim başka kalecimiz yok mu ???
              Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
              **Latocan**

Yorum

• ersun hocaya başından beri destek veriyorum ama dün beni hayal kırıklığına uğrattı
                böyle beceriksiz bir kaecide ısrar niye anlamıyorum..........
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• yenildikya,herkes vurur şimdi.

7 maç
                  5 galibiyet
                  1 beraberlik
                  1 mağlubiyet.

az daha sabır.
                  İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                  Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• verilen emeklere çok büyük saygı duymakla beraber şans faktörününde çok etken olduğunu düşünüyorum futbolda.
                    ardanın kendisinin bile inanamadığı bir gol,servetin eliyle attığı gol derken 2-0 ve moraller sıfır
                    böyle olunca da takım moralman çöktü Ersun hoca ne yapsın
                    ben kendisine güveniyorum ve inanıyorum
                    Tolga konusuna gelince,takım liderdi o kadroda Tolga vardı kalede ve çat pat ta gidiyordu
                    durup dururken Tolga kenara Toni geç kaleye demek etik olmazdı ve bu fırsat oldu
                    artık kale Toni nin.
                    Hocam sen bildiğin yolda devam et,ara transferde yapılacak takviyelerle çok daha iyi bir takımımız olacak
                    desteğe devam...
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• artık tolga yanlışından dönecektir.
                      bir musibet bin nasihattan iyidir...

he musibete gerek yoktu her şey belli idi o ayrı!
                      McLas was Here

Yorum

• Ersun hocam rakibin defansif kadroyla çıkacağını bildiğin halde böyle bir kadro çıkarttığını sanmıyorum, ama onlar bizim oynamamız gerektiği gibi oynadılar, kendi sahalarında bizi kontraataklarla yenmeye çalıştılar, oysaki bu maçın bjk maçı gibi oynanması halinde skor tabelası tersine dönerdi...
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Arkadaslar herkez Ersun hocaya yukleniyor niye Tolga'yi oynatiyor diye. Ama bugun Serdar Bali cok iyi bir yorum yapti. Herkez diyorki neden hic Turk kaleci yetismiyor. Ersun hoca genc bir kaleciye guvendi ve ona firsat tanidi ve Tolga Ersun Hoca'nin yuzunu kara cikartti. Burda suclu Ersun hoca degildir. Burda suclu tum Turkiye'yi iyi bir kaleci diye kaziklayan Fatih Terim ve 5 yildir kendini bi gram gelistirmeyen Tolga'dir.

Yorum

• Hocam sana sormak istedigim tek sey bu adamlar bu macta neden sahada yoktular,kemal sunal misali görünmez adam numarasi cektin bize ve basarili oldun biz malesef sadece kosan forma gördük iclerinde kesinlikle adam yoktu.Trabzonspor bu hali ile ligde lider olabilme basarisini göstermis ise standartin ne kadar yüksek olabilecegini az cok tahmin edersiniz.Bir gercek varki cogumuz görmek istemiyoruz,Trabzonspor burlara kadar nasil geldigi herkesce malum.Keske biz Antalya macinda yenilseydik de topcularimiz kendilerine gelselerdi.
                            Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• ersun hoca doğru olano yaptı,çok defansif anlamda cıksaydı yine eleştirilecekti,golleri kacıranklara bak,umut,gokhan macı macın başında kopartabilirlerdi
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• Hoca, bizi şampiyon yapacağına canı gönülden inanmamıza rağmen bu maçın ilk 11 kadrosunda ve maç esnansında çok hata yaptın. Hiç analiz edemedin oyunu maç esnasında.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim