Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yanal'a tam destek

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör değişikliği düşünmediklerini belirterek, yönetim olarak Ersun Yanal'a tam destek verdiklerini söyledi. Trabzonspor'da Sadri Şener başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Ersun Yanal ile yaptığı ilk görüşmede tecrübeli teknik adamla yola devam kararı aldı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, prensip olarak teknik direktör değişikliğine gitmeyi düşünmediklerini vurgulayarak, "Yönetim Kurulu olarak, Ersun Yanal ile görüştük. Kendisiyle çalışmak istediğimizi ve önyargılı olmadığımızı ilettik. Prensip olarak hoca değişikliğini düşünmediğimizi ve kendisine tam destek verdiğimizi ve güvendiğimizi söyledik. Basında yer alan teknik adam değişikliğine gidileceği yolundaki haberlerinin de asılsız olduğunu ve bunları ciddiye almamasını istedik. Ersun Yanal da bizimle çalışmak istediğini ve Trabzonspor'da hedefleri olduğunu söyledi. Görüşmemiz çok olumlu geçti. Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak hocamızla uyum içinde çalışıp hep birlikte hedeflere doğru koşan bir yapı oluşturma gayreti içinde olacağız" dedi.

Önlerinde 14-15 Şubat tarihlerinde yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleri olduğunu dile getiren Hacısalihoğlu, "TFF seçimlerinde tek liste var. Trabzonspor olarak TFF kurullarında mümkün olduğu kadar görev almak istiyoruz. Bu dönemde bunun gayreti içersinde olacağız. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Yönetimi dün devraldıklarını ve bazı görev dağılımları gerçekleştirdiklerini hatırlatan Hacısalihoğlu, şunları kaydetti: "Acil görevlendirme yapmamız gereken yerler için görev dağılımı yaptık. Kulüp Genel Sekreterliği'ne Dr. Hasan Yener ve Mali Saymanlığa ise Mahmut Aksu getirildi. Diğer görev dağılımları da önümüzdeki günlerde yapılacak. Kulübün yapısı ile ilgili olarak çalışmalarımız ise sürüyor."

Öte yandan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, dün yapılan toplantının ardından Ankara'ya giderek bazı görüşmeler gerçekleştirdi. Kulübe gelir kazandırma adına görüşmeler yapan Başkan Şener'in önemli mesafeler aldığı belirtildi. Daha sonra İstanbul'a geçen Başkan Sadri Şener'in, TFF seçimleri ile ilgili olarak çalışmalarını burada sürdüreceği ifade edildi.

12.02.2008
    Kaynak : İHA
    evet arkadaşlar siz desteğe devam falan söylemlerine bakmayın ersun hoca ve ekibi daha hakettikleri alacaklarını almadı.
    bu nasıl destek böyle...
    öyle zannediyorum ki ersun yanal bir iki hafta içinde istifa edecek...
    eee... yönetimin de söylemi hazır...
    saha sonoçları ne olursa olsun bri iki haftaya kadar istifa edecek ....
    Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
    Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
    Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
    Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…

Yorum

• İlk olarak ATSIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet arkadaşlar siz desteğe devam falan söylemlerine bakmayın ersun hoca ve ekibi daha hakettikleri alacaklarını almadı.
      bu nasıl destek böyle...
      Yapma yaw nerden anladin sormasi ayip?
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ligde zirveye oynattığı takımlara bakıyorum da; seneye şampiyonuz diyesim geliyor
        All gave some;
        Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• sezon sonu inş kalır ve istediği transferleri yaparlar....
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak ATSIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu nasıl destek böyle...

bence bu düşüncelerinde haksız çıkıcaksın.
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• hocanın parası bir an önce ödenip iki-üç yıllık bir anlaşma yapılmalı. sezon sonunu bekleyeceğiz türü kaypak açıklamalara gerek yok.
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hocanın parası bir an önce ödenip iki-üç yıllık bir anlaşma yapılmalı. sezon sonunu bekleyeceğiz türü kaypak açıklamalara gerek yok.
                anlaşma 3 yıllık zaten

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  anlaşma 3 yıllık zaten

ben 1.5 yıl diye biliyordum. her ne ise eğer hoca sezon sonu yollanırsa büyük tepki koymalıyız. hatta hocanın gitmemesi için şimdiden sahip çıkmalıyız.
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• yanala hala zaman verilmeli diye düşünüyorum;yanalla devam edilmeli...
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• cok tesekkürler hocam..emegine saglik

Yorum

• Eğer basında yer alan haberler doğruysa; Serdar Bali menajerliğe getirilecekse Ersun Hoca'ya vereceğimiz veda partisinin hazırlıklarına şimdiden başlayalım.

Sezon sonu ilk hangi futbolcunun gönderileceği hesabını yapmayı boşverin.
                        İlk gönderilecek kişi Ersun Yanal'dır.
                        İnşallah ben yanılıyorumdur, ama hiç zannetmiyorum.
                        En güzel söz, sükûtça söylenendir…
                        İz'anla, irfanla, idrâkle dinlemek gerek;
                        Sükût demindeyiz...
                        Ebedî olsun!

Yorum

• ersun yanalı yollamak büyük bir vefasızlık olur.En zor dönemimizde trabzonlu olmamasına rağmen oyuncuları özgüvenini kaybetmiş bir önceki hoca tarafından enkaz bırakılmış üstelik bir türlü gerçekleşmeyen transfer vaatleri ile takımın başına geldi.Şu anda da elinden geleni yapıyor.Zaten şu anki kadroyla aldığı sonuçlar ersun yanal için bir kriter değildir.Sene sonunda yönetimin yapacağı en iyi iş ersun hocayı yollayacağına onun istediği transferleri yapmaktır.O zaman hoca istediği oyunu oynatır da alem futbol görür.

Yorum

• kesinlikle yanalla devam edilmeli.eğer gerekli oyuncular alınırsa bu takımı yanal da şampiyon yapar ..
                            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• bencede devam edilmeli seneye iyi kadroyla iyi işler yapar

Yorum

• bu arada bize geldiğinden beri ilk defa eski takımını yendi ne denizli ne gençler nede manisayı yenmişti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X