Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biraz daha sabır hoca biraz daha...

10 şubatta dananın kuyruğu kopuyor.az kaldı dayan...
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Ersun hocayla sonuna kadar devam. Ne kadar bugüne kadar Trabzonspor ile iyi sonuclar alamamis ise bile ben Ersun hocanin iyi hoca oldugunu düsünüyorum. Takim eskisinden daha iyi futbol oynuyor aslinda, ama kadro sınırlı. Istedigi transferler yapilmiyor, ne yapsin Ersun hoca? En iyi hocalardan biri olarak bildigimiz Capello bile gelse bu takim bu oyuncularla dahada ileri gidemez bence.

Yorum

• kim ne derse desin ersun hocanın ceyhunu göndermesi çok dogru bir karardır celoyu saymıyorum bile ama neden ayman,tayfun,hüseyin,tolga,serkan,ferhat duruyor onları da gönder hocam
        Umut Bulut

Yorum

• Mantık yürütünce Gençlerbirliği ve Manisa gibi takımları üst sıralara çıkaran Ersun hocanın bizi şampiyon yapması lazım. Ama kadroyla değil tabi. Defansa, Ortasahaya, Forvete, Yönetime () kısaca her yere takviye şart
          All gave some;
          Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• hocamız ilk deplasman galibiyetini aldı inşallah devamı gelecek

Yorum

• Ersun Yanal: "Kazanmak her zaman güzel"
              Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, Ç. Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamada futbolda kazanmanın her zaman güzel olduğunu belirterek farklı bir galibiyet almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yanal, "Sonuç iyiyse her şey pozitif konuşulur. Bizim gücümüz asla bu değil. Trabzonspor'un vizyonu da bugünkü durumunu yansıtmıyor. Bugünkü performansımızı devam ettirmeliyiz" diye konuştu.

helal olsun işte ziya efendi 3-1 yenilgiye ve hatta inter totadan elenmeye seviniyordu aradaki hocalık farkı bu

Yorum

• Ersun hocam tebrikler dünkü maçla ilgili
                fakat bu transferler kafamızı karıştırıyor
                inşallah alınan adamlar sizin istediğiniz izlediğiniz adamlardır yoksa sizin de bu kadroya fazla sabredebileceğinizi zannetmiyorum.

Hocam
                Kaleci(Onur yeter diyorsanız size inanıyoruz)
                Oyun kurucu
                Sol açık
                Forvet

bu saydığım mevkilere transfer yaptıramazsanız hem bizlerin yani bu takıma gönül veren çilekeşlerin hemde sizin için sonuç hüsran olur.
                bir çiçekle bahar gelmeyeceği gibi bir Rize galibiyetiyle düzlüğe çıkılmaz.
                sizin onay vereceğiniz kaliteli transferler şart üstte saydığım pozisyonlara
                uzun lafın daha uzunu bu.
                Sizi seviyoruz hocam
                sizde üzülmeyin artık bu camiada üzülmesin.
                En son S.F.K. tarafından düzenlendi; 29.01.2008, 08:25.

Yorum

• yahu pas yapmaya başladık hocam. teşekkür ederim.
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• maçlarımız artık üst bitiyor oh bee ziyanın zamanında neydi ya şu rize maçı 0-1 biterdii 1 gol atıp geriye çekilen takım istemiyorduk sen bunu kırdın atak ölümüne atak helall hocaaa
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yahu pas yapmaya başladık hocam. teşekkür ederim.
                      aynen öyle.dünkü maçta bunun örneğini gördük.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ersun hocanın istediği oyuncular bi alınsa varyaa..
                        devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• hocam birde su aymanı oynatmasan artıkkkk sinirlerim geriliyo bu adamdan
                          Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hocam birde su aymanı oynatmasan artıkkkk sinirlerim geriliyo bu adamdan
                            adam gol attı daha ne yapsın
                            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak mk_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adam gol attı daha ne yapsın
                              ne yani kazayla bi gol attı diye adama karşı düşüncelerimiz mi değişcek yaa Allah aşkına biri bana sölesin adam gol attı tamam ama gol vuruşu muydu o Allah aşkına bu adamın şöle şöle bi becerisi var diyen beri gelsin
                              Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak Ibelin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ersun hocaya hep destek tam destek... adam işini biliyor takımı da emanet ettik benim gönlüm rahat hocadan yana ancak futbolculardan yana rahat değil malesef...
                                Sende gel kardeşim,boğanın orda buluşuyoruz ?
                                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X