Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yav hedefimiz yok desinler öle takılıcaz desinler futbolcu yetiştiricez desinler burak sosa kuckayı almasınlar tamam Ersun hoca ile devam etsinler lafım yok. Ama bu kadro Ersun hocanın yeteneklerinin üstünde bir kadro, zaten bu kadronun bir iki tık üstüde kendi kendine şampiyon olur Ersun hocaya gerek yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• bu saatten sonra yerli hoca gelmesin kaliteli bir yabancı hoca getirsinler

Yorum

• bir komplekslerini yenemedin

okay stoper degil

estebana zorlan kontrat uzattin

castillo tukaka

volkan sen karektersizi

kredin zaten tükenmis sayilirdi, git artik
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Istifa!
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yallah fenerbahçeye...
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• ''Acaba istifa etti mi?'' diye Twitter profiline bakayım dedim. Etmemiş. Sonra dikkatimi daha enteresan bir şey çekti: son yirmi Tweet'i ölüm ve hastalık üzerineydi. Sanırım sırada ki Tweet de bu doğrultuda olacak: ''Trabzonspor'u kaybettik, Allah rahmet eylesin!''

Yorum

• Sabahtan beri tuhaf bir his var böyle tanıdık ama çıkartamıyorum ne olduğunu şimdi maçtan sonra ağlayan bir çocuk gördüm hatırladım. 50 kişilik sınıfta tek Trabzonsporlu olupta yenilgiden sonra okula gitmek istemediğim o günlere geri döndürmüş beni ersun. Allah bildiği gibi etsin

Yorum

• Geçen sezon taraftar baskısı ile giren oyuncuyu değiştirdin ya, hah işte orada bittin.Oradaki hiç bir oyuncu sana duymuyordur o günden beri.Bu futbol cahili taraftarın dediklerine göre bildiklerinden şaşarsan daha toparlayamazsın.

Yorum

• İlk olarak sason tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçen sezon taraftar baskısı ile giren oyuncuyu değiştirdin ya, hah işte orada bittin.Oradaki hiç bir oyuncu sana duymuyordur o günden beri.Bu futbol cahili taraftarın dediklerine göre bildiklerinden şaşarsan daha toparlayamazsın.
                    bu futbol cahili taraftarın çoğu volkan yerine oyuna onaziyi alır sosayı öne atardı maçıda koparır götürürdü.

Yorum

• Nimet olarak görüyor kendisini trabzonspor a ...

Yorum

• İlk olarak sason tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen sezon taraftar baskısı ile giren oyuncuyu değiştirdin ya, hah işte orada bittin.Oradaki hiç bir oyuncu sana duymuyordur o günden beri.Bu futbol cahili taraftarın dediklerine göre bildiklerinden şaşarsan daha toparlayamazsın.

Yorum

• Nasıl teknik direktör olmuş çok şaşırıyorum. İsmail Kartal bile senden daha iyi olabilir
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Trabzonspor birilerinin fantezi yaşadığı yer olamaz..

HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Maçın özetini bile izleyemiyorum, hiçbir haber okumuyorum nasıl bir moral bozukluguysa. Hiçbir açıklama kabul edilemez şu durumda.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hocaya da cok yuklenmemek gerek arkadaslar. Adamin akli bu aksamki macta. Simdi "MUTLULUK" boylesine zorlu bir maca cikacakken adam bizim macimi dusunsun yani yapmayin ayiptir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X