Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Castillo varken Volkan'ı almak nedir yahu.

Yazıklar olsun, yazıklar !!!!
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ersun Yanalin e-mail adresi var mi ? Varsa biri yazsin buraya lütfen.

Yorum

• Insallah FB baska birini alir ve ortada kalirsin EY. Gerci en büyük suc sende degil, yönetimde.

Yorum

• Maç sonunda resmen taraftara "siz kim köpeksiniz"demeye getirmiş
          Bu adam bu takımın başında oldukça o stada giden net gerizekalıdır.
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Maç sonu açıklamalarından sonra düşündüm de açıklamalarında "kendisinin ve oyuncularının kariyerleri açısından çok kötü olmuş bu skor" . Senin ve oyuncularının kariyerleri canı cehenneme. Bu taraftara önem ver " taraftar hep konuşur" gibi açıklamalar nası yaparsın ya sen kimsin ki senin kariyerin kim maaşlı bir çalışansin bu nasıl bir rahatliktir hatanı bile kabul edip taraftardan özür dilemiyorsun kariyer diyorsun bu nedir ya biri açıklasın lütfen

Yorum

• Dalga geçiyor taraftarla...

Yorum

• Geçen sene Aytaçı ısrarla oyunda tutup Rodallegayı oyundan aldığı Kayseri maçında teşhisi koydum. Bu camia ile ta.şş geçiyor. Fenerin içimize yerleştirdiği Truva atı.

Yorum

• Alanyaspor'a 3-0'dan 4-3 yenilmek artık uzun uzun izahatlara gerek bırakmadı. Tablo ortada.
                  Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• "Adaletli bir kadro değil. Ersun Yanal bu maçı kazanır veya kaybedir bilemem de bu tercihlerle uzun vadede başarı kesinlikle mümkün değil.

Yedek tercihleri bile yanlış. Pereira sakatlandı diyelim kim geçecek o mevkiye? Uğur'u yedekte tutmuşsun kaybetmemek için iyi güzel de Kamil Ahmet veya Bongonda'yı niye umursamıyorsun? Onlar bu takımın oyuncuları değil mi? Hele Volkan niye orada? Ben bu takımda olsaydım hocanın adaletine asla güvenmezdim. Kötü oyuncu yedeğe çekilmeyecekse bunca zamandır yedekte bekleyen oyunculara ne ara sıra gelecek? Ersun Yanal kibrine yakışır hareketlerde bulunuyor.

"

Maçtan önce yazdım bunu. Hocanın başını adaletsiz davranması yaktı. Sana ders olsun hocam. Sürdürülebilir bir yapı yok bunu her defasında yazacağım arkadaş. Sen rotasyon yapmazsan, hak edene formayı vermezsen her şey gelir başına.

Yorum

• 1- Daha mac oncesi aciklamasinda spiker fenerden 4 yemis bir alanya var dediginde (inanmayan bulup izlesin) sikecileri goklere cikarip sonucta onlar fenerbahce her takima karsi o skorlari normal deyip ardindan bizden bahsederken kaybetmemeye oynayacagiz diyerek bizi asagilamasi alenen rezilligin ilkiydi. Bu takimin basinda adam gibi bir baskan olsa skor ortada bile yokken yol verirdi.

2- Mac sonu gelisen bir takimiz demedi ki berabere kalsaydik bunu kesin diyecekti olmadi.

3- Sen kimsin ki bu takimin taraftarina, bu ugurda can verenlere, kalbinde bu sevda ile aramizdan erken ugurladigimiz Kazim'a, Samet'e ve onlarcasina hassittirsinler diyecek cesareti kendin de buluyorsun gafil insancik.

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen sene Aytaçı ısrarla oyunda tutup Rodallegayı oyundan aldığı Kayseri maçında teşhisi koydum. Bu camia ile ta.şş geçiyor. Fenerin içimize yerleştirdiği Truva atı.
                        Daha da acisi, bunu goremeyen taraftarlar. Saniyorlar ki elestiriler alinan son 2-3 skorlan alakali.

Yorum

• Ben artık pes ettim, Hamza Hamzaoğlu bu kadro ile daha başarılı olur.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "Adaletli bir kadro değil. Ersun Yanal bu maçı kazanır veya kaybedir bilemem de bu tercihlerle uzun vadede başarı kesinlikle mümkün değil.

Yedek tercihleri bile yanlış. Pereira sakatlandı diyelim kim geçecek o mevkiye? Uğur'u yedekte tutmuşsun kaybetmemek için iyi güzel de Kamil Ahmet veya Bongonda'yı niye umursamıyorsun? Onlar bu takımın oyuncuları değil mi? Hele Volkan niye orada? Ben bu takımda olsaydım hocanın adaletine asla güvenmezdim. Kötü oyuncu yedeğe çekilmeyecekse bunca zamandır yedekte bekleyen oyunculara ne ara sıra gelecek? Ersun Yanal kibrine yakışır hareketlerde bulunuyor.

"

Maçtan önce yazdım bunu. Hocanın başını adaletsiz davranması yaktı. Sana ders olsun hocam. Sürdürülebilir bir yapı yok bunu her defasında yazacağım arkadaş. Sen rotasyon yapmazsan, hak edene formayı vermezsen her şey gelir başına.

Ders alacak bir yapisi yok. Hedefsiz sezonda taraftar Abdulkadir diye yalvarirken, israrla Aytac'i oyuna alan birisi.

BJK macina kadar efsane oynayan takimi bozup Avrupa'yi goz gore kaciran birisi.

Bu saatten sonra istifa. Cooook am cooook gec kalinmis bile.

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maç sonunda resmen taraftara "siz kim köpeksiniz"demeye getirmiş
                              Bu adam bu takımın başında oldukça o stada giden net gerizekalıdır.
                              Sedat Peker t-shirt'leri giyen beyinsizler varken bunu beklemek abestir.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ders alacak bir yapisi yok. Hedefsiz sezonda taraftar Abdulkadir diye yalvarirken, israrla Aytac'i oyuna alan birisi.

BJK macina kadar efsane oynayan takimi bozup Avrupa'yi goz gore kaciran birisi.

Bu saatten sonra istifa. Cooook am cooook gec kalinmis bile.
                                Dediğim gibi çok kibirli ve her şeyi en iyi ben bilirim kafasında. Halbuki azıcık akıllı olup rakibi küçümsemeydi Volkan yerine Onazi'yi alırdı. Bak maç içinde bile ders almıyor durumdan. Hala rakibi ciddiye almıyor. Okay inadına hücuma çıkıyor savunma düzenini bozuyor.

Oyuncular ve hoca kendileri ettiler kendileri buldular. Tabi her zamanki gibi sinir olmak taraftara kaldı. Bu dersi hayatlarının sonuna kadar unutmasınlar. Maç başlığına yazdığım gibi travmatik ve atlatması zor bir durum.

Ha son olarak, BJK maçının olması çok önemli çünkü, ciddi bir rakiple karşılaşmak motivasyonlarını üst düzeyde tutacaktır. Umarım ve umarım o maça doğru kadro ile çıkar, Kucka'yı kenara oturtur. Aksi halde kovulması kaçınılmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X