Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala Ersun'u savunan var mı ya? Kovulduğu an fonda Kazım Koyuncu'dan Uy Aha çalacak kafamda. Üzülmeyin bu sadece sakalımızı kesmek olacak daha gür çıkacak.
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 7-0, 6-0, 3-0'dan 3-4. Daha ne kadar küçülteceksin. Defol git! Gitmiyorsan başkan gitsin!
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Biz taraftarlar olarak kimimiz hala üzgün kimimiz hala sinirli

Peki Ersun yanal üzgün müdür , bizim kadar denetlenmiş midir?

Bu adama giderse ne yaparız bu adama mecburuz daha iyisini bulamayız diyen arkadaşlar maçtan sonra yıkılmıştır ama bu adam o kendini hala sevip kollayan taraftarı bile umursamadığını çok bariz bir şekilde açıkladı

Utanması çekinmesi üzülmesi gerektiği halde umursamaz tavırlarla bizimle dalga geçti .

Teknik taktik anlamda eleştiriler ayrı bir konu onlara girmiyorum ama takımı sahiplenmeyen bir teknik direktör ile ne kadar daha devam edeceğiz ,bu klüp yöneticileri bugün yönetici olup olmadıklarını gösterecekler

Yorum

• Bas git hocam maç biteli 12 saat oldu hala istifa etmedin yazık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocalığını savunanlardandım uzunca süredir.

1-Şikeciler maçındaki ndoye değişikliği,
            2-başak maçındaki gelen golü göremeyip değişiklik yapmaması,
            3-dünkü maçta devre arası Yusuf-onazi değişikliği rakibi kaleye yanaştırmayacağını düşünmemesi!,
            4- üstüne bir de castillo varken volkan değişikliği ile adaleti bitirmesi.

Bunları yapabilmek için lisanslı hoca olmaya gerek yok. Ya başka derdin vardır ya da bunamışsındır. Hangi sebeple olursa olsun artık varlığı zarardır.

Bu saatten sonra düşünülen istikrar, zarar verir. Hoca karşısındaki büyük kitle küçümsenemez artık.

Değişim ise heyecan getirir. Bir süre !
            Geçen sene kovulmalıydı.

Geçen sene son 7 hafta takımı sabote etti ama millet seneye dedi hep

Yorum

• Allah mesut etsin

Evet yuva kurdun kolay değil

2 senede 16 milyon tl parayla yat villa istediğin kadar

Bizi bitirdin hoca

2senedir hiçbir şey vermedin bize.. Çok şey götürdün

Yorum

• Bi an önce bas git bu takımdan yeter da verdiğin zararın haddi hesabı yok. Lütfen istifa et kendine saygın oldun

Yorum

• Çekişmeli maç olurr anlarım 4-3 yenikirsin Alanyaya ama 3-0 dan 4-3 maç vermenin açıklaması yok. Bu işi yeni heyecan temizleryeni hoca ile hedef Türkiye kupası, Avrupa ve gerşeyiyle güzel futbol

Yorum

• Belki nikahtan sonra kovarlar

Yorum

• Ersun hoca iyidir kötüdür tartışmıyorum belki bizden sonra hocalığını ortaya koyar başarılı olur. Ama bizimle uyuşmuyor uyuşmadı uyuşmayacak. Yol yakınken yolları ayıralım halen kigin başlarındayız yeni bir heyecan lazım. Yeni hoca ile alacağımız üst üste galibiyetler Ersun hocayı unutturur esamesi okunmaz

Yorum

• 2 yıldır bi ileri bi geri geçen sene 2. Yarıda tam havaya girdik gs maçından sonra kararları ve hataları ile yine sildi aldığı başarılı galibiyetleri. Geçen sene bi ara 4. Cülük konuşulurken bir anda frene bastı adam kararları ile

Yorum

• 2 yıldır hala bişeyleri oturtacaz hala gelişiyoruz ulan bjk de yeniden yapılanmaya gitti adamlar çatır çayır top oynardı yapılanırken bile

Yorum

• Şu hocanın belli bir kariyeri var diyen arkadaşlara ayar oluyorum hangi kariyer bi izah etseniz mesela mançinin prandellinin hidding,un daha buna benzer birsürü hocanın kariyeri yenaldan aşağıdamı bu adamı hiç bizaman sevemedim sevememde futbol bilgisi fukarası memleketin üçüncü sınıf hocalarından birisi kibir ehli kendinden başkasını beğenmeyen ben herkesten daha iyi biliyorum ayaklarında bilgisiz cahil adamın teki benim oğlum 13 yasında 3 sıfırdan 4/3 maçı vermek için insanın geri zekalı olması gerek diyecek kadar olayı özetliye biliyorsa kimse bana hoca bozuntusunu savunmasını yoksa kalp kırarım geldiği günden beri söylüyorum durum daha vahim bi hal almadan bi an önce gönderilmelidir fantazi yapmaya gerek yok. Yoksa hoca başkanın başını yakacak benden söylemesi hayırlı sabahlar

Yorum

• İlk olarak doktor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 yıldır hala bişeyleri oturtacaz hala gelişiyoruz ulan bjk de yeniden yapılanmaya gitti adamlar çatır çayır top oynardı yapılanırken bile

Onların hocası bi halttan anlamayan Şenol Güneş bunu unutmamak lazım bizim kişi kariyer sahibi memleketin nezih hocalarından biri olan bulunmaz hint kumaşı Ersun Yanal kardeşim daha gelişmemize bayağı zaman var.

Yorum

• ersun yanalı göndersinler gram üzülmem ama tutup ta hamza hamzaoğlu gibi ertuğrul sağlam gibi çapsızleri getirirlerse kahrolurum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X