Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ersun Yanal | Teknik Direktör

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun Yanal | Teknik Direktör

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şimdi şöyle vahit olsa napoli'den 4 yemezdik
    bende diyorumki,ersun olsaydı karabük'ten 3 yemezdik...
    3 yemezdik.Çünkü 4 yerdik.Bkz. Eskişehir
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mükemmel bir kriter gerçekten... Eskişehir'den 4 yersen, Karabük'ten de 4 yersin... Ama 4 yediğin Eskişehir'i yenen bir başka takıma deplasmanda nasıl 3 attın diye soratlar adama... Futbolu içler dışlar çarpımı zannetmediğinden emin olduğum gençlerden birisin. Ancak emin olmadığım bir şey var ; Jön Trabzonspor'luluk akımının Ersun ve Özer düşmanlığına, yaşamın temel dogrusu gibi yapışıp kalmanın sizlere ne kadar uygun olduğu... Eskişehir maçının hangi koşullarda verildiğini "bilmiyormuş gibi" yapabilmenin geçici hazzına mesnet teşkil eden asıl "şeyin", sizin özlediğiniz kadar sizi özleyip özlemediği....

Sevgili Ogün... Algı operasyonu insanlık tarihi kadar eski be kardeşim.. Ama hafızalarımız o kadar eski değil... Yani yapma... İnanmadığın şeylere başkalarının inanmasını bekleme... İnanmasını bekliyorsan da, önce Eskişehir maçını tekrar izle, sonra yine fikir teatisinde bulunuruz...

Sevgiler...

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vahid varken sefil Antep'ten kac yedik? Ersun hocanin yanlislari oluyor ama en azindan su gudubetle kiyaslamayin adami, vallahi cok ayip ediyorsunuz...

Yorum

• Bu kadar uzun cevaplar yazmanıza gerek yok.Sadece yazılan bir yoruma o mantıkla aynı şekilde cevap verdim.Kimseyi kimseyle kıyaslamadım.Ersun Yanalı eleştirenleri vahitçi,şenolcu diye gruplandıranlar yapıyor algı operasyonunu ben değil.Vahid hocayı da fazlasıyla eleştirdim.Sabredin diyenlerden değildim.Ersun yanal ve özeri sevmiyorum.Demekki bu Jön Trabzonsporluluk akımına dahilmişim.Onu da yeni öğrendim.Vahidçi,şenolcu,jön trabzonsporlu...Yeni kategoriler çıkar yakında
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ersun Yanal ı insan olarak sevip sevmediğimi bilmiyorum ama iyi bir kadro mühendisi olduğunu ve ona kadro kurma şansı vermemiz gerektiğini biliyor ve söylüyorum.

Yorum

• Ersun Hocam arkandayız !
              FIRTINA

Yorum

• Ya ulan takim ofansif kadro ve taktikle cikiyor ama pozisyon bulamayip 4 yersen istersen 10 tane forvetle cik. Bu nasil bir mantik ya?

Yorum

• Halilodzic Anadolu takimlarina karsi paso 0-0 berabere kaldigi icin millet adami defansif dahi falan saniyor. O skorlari Ziya Dogan'da alirdi, bu bir marifet degil. Halilodzic takimi berbat yapilandirip bu hale sokan kisidir. Mevcut orta sahalari gonderip yerine sadece oyun kurucu olarak Medjani'yi alan kendisidir.

Ersun Yanal kadar Halilodzic'te skandal skorlara imza atmistir. Bunu tartismaya bile gerek yok.

Amacim Ersun Yanal'i aka cikarmak degil. Kendisininde buyuk hatalari var ve bunlari elestirmekten de cekinmem. Amacim Halilodzic'in daha basarili olacagini iddia etmenin ne kadar asilsiz oldugunu gostermek.

Yorum

• ayn nehirde iki kere yıkanılmaz. 2009 kadrosu diyorlarda eğrisi doğrusuna geldi sanırım. hocada eski hırsı göremiyorum.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Onurla birlikte takımdaki en kaliteli isim

Yorum

• Kazanınca yanındayız

Kaybedince 'sen hocamısın'

Trabzonspor taraftarı budur işte )
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Valla büyük çapta bir revizyon şart hocam.Bu kadroya çok sağlam bir neşter vurulması, yeni oyuncularla yeni baştan tasarlanması gerek bu yaz.

Bu da senin transfer becerilerine kalıyor.

Yorum

• Tek ümidim Ersun Hocanın aldıracağı topçular. Kendisi de en az bizim kadar başarılı olmak istiyordur. Sonuçta ortada imaj var. Şuan oynanan oyunu eleştirenlere birşey diyemiyorum ama yok bodrummuş hatunmuş falan o tarz saçma yorum yapanları pistten aşağı alalım lütfen.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Güzel bir saboteyi hakediyorsun..Allahın izniyle defolup gideceksin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X