4 gündür haber alınamıyor haberinide bmn den okudum ama...
Valla bende resmi sitedeki manşet haberinde resmini görünce şaşırdım. Kaldı ki insan iki satır yazı yazar Jabi Trabzon'a döndü diye. Sadece resim koymuşlar...
Valla bende resmi sitedeki manşet haberinde resmini görünce şaşırdım. Kaldı ki insan iki satır yazı yazar Jabi Trabzon'a döndü diye. Sadece resim koymuşlar...
bence döndüğüne dair gözlerimizle görmeden emin olmayalım.
Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Beyefendi teşrif etmişler sonunda. Bu hafta sağ ve solbek oyuncularımız cezalı, Sayed de gelse bari...
Jabi antrenmanda!
Turkcell Süper Lig'de hafta sonunda deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına başlarken Gineli oyuncu Jabi, Trabzon'a dönerek antrenmana katıldı.
12 Şubat 2008, 22:45
Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, hafif sakatlığı bulunan Gökdeniz katılmadı. Sakatlığı nükseden Tolga Seyhan ise antrenmanı tamamlayamadı. Bordo-mavili futbolcular idmanda, pas çalışmasının ardından yarım alanda çift kale maç yaptılar.
-JABI, TRABZON'DA-
Afrika Uluslar Kupası'nda Gine Milli Takımı forması giyen bordo-mavili takımın futbolcusu Daouda Jabi, Trabzon'a döndü. Geçen hafta gelmesi beklenen, ancak gelmediği için noter tespiti yaptırılan futbolcu, bu akşamki antrenmanda yer aldı. Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürecek.
ajansspor
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Gerçekten profesyonellik çok önemli. Ama Afrika'lı ve uzak doğulu oyuncularda bu çok daha fazla oluyor. Avrupa'lı oyuncularda bu tür davranışları az görüyoruz. Ama gerçekleri konuşacak olursak, Jabi Yattara ile aynı kanatta çok iyi anlaşıyor. Ve Tayfun'un sağbekteki performansının yanında çok daha etkili oynuyor özellikle de hücum yönünde...
Yorum