Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bana öyle geliyorki jabi ersun yanalin ilk 11 de düsünmedigi bir futbolcu,baksaniza tayfun cezali ve buna ragmen ferhat oynatildi.kisisel fikrim ersun yanalin sahada kendisini trabzonsporla bütünlestiremeyen futbolcularla calismak istemedigidir.jefferson örnegine de bakarsak jabi nin genelde oynatilmamasinin asil nedeni budur.jabinin sezon sonunda gidici olduguna inaniyorum.

cafer abi;bütünleşememekten ziyade,ortada ciddi bir disiplinsizlik var.herşeyin başını bu çekiyor...

eğer jabi futbolcu olduğunu anımsayıp;düzenli olarak Trabzonda olursa,ilk 11 in ve yanalın değişmezleri arasına girecektir.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• bu adam iyi topcuydu yaaa, nedense oynamiyor

Yorum

• güzel futbol oynuyor fakat gereken ceza verilmeli.verim alabileceğimiz bir şekilde ceza alması daha uygun olur.mesela para cezası.

Yorum

• gonder gitsinnn
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Sezon sonunda kesin gidecekler listesinde.Zaten sağ kanat bolluğu yaşıyoruz,Musa'da gelince gönderilmesi dahada kesinleşti...
            BMN|KOCAELİ

Yorum

• ula sana verilen cezalari toplasam kesin 3 tane dubleks villa alirdim

*
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gonder gitsinnn

hemende kestirip atmayı nekadar çok seviyoruz....
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• iyi bir sağ bek yattara her ne kadar trabzonlu ise de arkasında bir ginelinin oynaması avantaj dır cezası neyse çekecek ama kadro dışı bırakılması kesinlikle kendine değil kulübe bir ceza olur sırtına semeri yükle koşsun dursun....
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• bu hafta yine oynatilmayacaktir kanimca.tayfun favori,ferhat plase jabi ise sürpriz olur.jabininde sanssizligi mevkiisinde cok disli oyuncularin olmasidir canim.ne yapsin garibim tayfun,ferhat,serkan ve musadan sonraki tercih jabi oluyor.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• YA hala goremedim ya habu herifi ona yanıyorum bı oynatın daa adam gibi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• artık şans verilmeli...

hemde acilen...

Yorum

• adami dogru düzgin izleyemedik bir türlü istikrar saglayamadi..adam zaten neredeyse gelmeden kadro disi kaldi, aslinda fena da birine benzemiyordu

Yorum

• bu oyuncuya verdigimiz paralara yazik oluyor!gerci suc jabide degil onu bize transfer yaptik diye yutturanda!sizi hic unutmayacagim albayrak yönetimi.eserlerinizle övünebilirsiniz...
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bu adam 2 maç oynar, bi maç yakar, diğer maçta gineye gider, sonraki maçlarda geri dönmez, döndüğünde kadroya alınmaz...=)
                              tek gineli yeter bize...
                              "53"

Yorum

• oyna artık da ya
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X