Jabi'nin mutlaka oynaması lazım.Tayfun çok aksadı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Jabi'ye 15 bin YTL para cezası
Trabzonspor Yönetim Kurulu, teknik direktör Ziya Doğan'ın raporu doğrultusunda milli takım kampından geç dönen Gineli oyuncu Jabi'ye 15 bin YTL para cezası verdi.
28 Ağustos 2007, 14:27
Dün akşam Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde haftalık toplantısını gerçekleştiren Trabzonspor Yönetim Kurulu, ülkesinin milli takım kapına katılan ve geç dönen Gineli oyuncu Jabi'ye, Ziya Doğan'ın raporu doğrultusunda para cezası verdi.
Program gereği perşembe günü Trabzon'da olması gereken ancak cumartesi sabahı takımın idmanına katılan Jabi'ye kızan teknik direktör Ziya Doğan, Gineli oyuncuyu takımın taktik idmanlarına katılmadığı gerekçesiyle Çaykur Rizespor maçının kadrosuna almamıştı.
Bunun üzerine Gineli oyuncunun savunmasını alan bordo-mavili yönetim kurulu, oyuncunun vermiş olduğu savunmayla ikna olmayınca Gineli oyuncuya 15 bin YTL para cezası vermeyi kararlaştırdıTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Her insan hatalı pas verebilir. Riza maçında Ceyhun 2 kez alakasız bir şekilde topu rakibe hediye etti ama aynı Ceyhun muhteşem ara paslarıyla da kendisini gösterdi...İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejabinin geçen haftaki hatalı pasını gördüktren sonra nerden bulduk biz bunu dedim açıkçası ucuz etin yahnisi misaliTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Bu arkadaş geldiği takımda hangi mevkide oynadığını bilmiyorum ama bizde defans oynadığını unutmamalı.Yattara'ya özenip çalım yapmaya kalkması hiç hoş sonuçlar doğurmayabilir.Ama varyeteye kaçmayıp sade oynadığında başarılı olur.Eğer bu haftada takımdaki yerini almış olsa idi dahada adapte olacaktı.Ancak bu Afrika'lı topçuların gittikleri memleketlerinden dönmekte yaşadıkları problemi bizim gibi tüm afrika kökenli topçular sahip takımların problemi.Artık bu adamlarla sözleşme yapılırken geç dönmeleri halinde ne ceza alacakları ve tekrarında başına gelecekleri bilmeleri açısından şartnameler tertiplenmeli..Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
ah bide zamanlaması iyi olsa zamanında gelseİlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejabi çok daha iyi olacak eminim ...Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
işte dedik kayseriden de olsa alınan iyi bir oyuncu. benim kanımca bu adam appiah ayarında bir oyuncu. tam takıma ısınıp biraz forma girerse çok faydalı olacak ama bizim gestapo ziya adamı hizaya sokacam diye bi kafasına sıkmadığı kaldı, 15.000 YTL ceza, kadro dışı... hocam kimi cezalandırıyorsun. asıl cezayı jabinin yerine tayfunu sağ bek oynatarak Trabzonspora verdin. Kafanızı kullanın biraz hocam yazık valla. Siz buradan gittikten sonra bu takım yine bize kalacak bari bizim sesimiza az da olsa kulak verin.TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
Ahmet FıraTSerdar BAHAR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum