bende jabı ye sans verılmesınden yanayımda bı dusunelım bu adam sans verıldı ve harıkalar yarattı ama ılk mıllı mactan zamanından ducegının garantısı varmı gec doncegı zaman belkı de sezonun en kırıtık macını oynıcaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Daouda Jabi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
inşallah bu hafta oynar.yoksa bu adamıda iki güne satarlar.
Yorum
-
Jabi'ye 20 bin YTL ceza
Karadeniz ekibinde bu sezon sadece 5 maçta forma giyebilen Jabi'ye ceza verildi.
28.2.2008
Karadeniz ekibinde bu sezon sadece 5 maçta forma giyebilen Jabi’ye ceza verildi. Geçtiğimiz ay Gana’da düzenlenen 26. Afrika Uluslar Kupası’nda milli takımının formasını giyen ve Türkiye’ye 6 gün geç dönen Jabi’ye, bu sebepten dolayı 20 bin YTL para cezası kesildi. Tecrübeli futbolcunun kendisine verilen cezayı kabul ettiği ve bundan sonra daha dikkatli olacağını söylediği kaydedildi.
Yorum
-
acaba bu ceza onu yola getiricekmi?
hiç sanmıyorum ama...
Yorum
-
adam kendinde oynatan yk jabinin ölüsü ferhattan 1000 kat daha iyiİlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJabi kendine gel ve şu takımda oyna artıkkkk!!!Sıkmaya başladınOnur Recep Kıvrak
Gustavo Colmandante
Yorum
-
bu adamdan bize fayda gelmeyecek galiba.sagbekte en son tercih edilen oyuncu oluyor.ben kendisine zamaninda yedeklikten kurtulamayan cagdasin azmini önerirdim.ben bu jabi nin antrenmanlarda nasil calistigini merak ediyorum.oynamak icin özel bir cabasi var mi? yoksa sezon sonunu mu bekliyor?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak hamsi_74 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam iyi futbolcu ama bız hep yabancıları kusturuyoruz. oynatmıyoruz. oynatında izleyelım. trabzonun jabı ye ıhtıyacı var... bu hafta ilk 11 e gırmelı.
en kısa zamanda oynatılmassa;jabi de yolcudur...
doğru düzgün oynatılmadan...
Yorum
-
bence jabi neden oynatilmadigini sizin kadar düsünmüyordur.muhtemelen önümüzdeki sezon icin takim aramaya baslamistir bile.bu adamin trabzonsporda kalici olmak icin ciddi bir caba gösterdigine inanmiyorum.İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen kısa zamanda oynatılmassa;jabi de yolcudur...
doğru düzgün oynatılmadan..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum