Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Daouda Jabi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende jabı ye sans verılmesınden yanayımda bı dusunelım bu adam sans verıldı ve harıkalar yarattı ama ılk mıllı mactan zamanından ducegının garantısı varmı gec doncegı zaman belkı de sezonun en kırıtık macını oynıcaz

Yorum

• inşallah bu hafta oynar.yoksa bu adamıda iki güne satarlar.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Jabi'ye 20 bin YTL ceza

Karadeniz ekibinde bu sezon sadece 5 maçta forma giyebilen Jabi'ye ceza verildi.
        28.2.2008

Karadeniz ekibinde bu sezon sadece 5 maçta forma giyebilen Jabi’ye ceza verildi. Geçtiğimiz ay Gana’da düzenlenen 26. Afrika Uluslar Kupası’nda milli takımının formasını giyen ve Türkiye’ye 6 gün geç dönen Jabi’ye, bu sebepten dolayı 20 bin YTL para cezası kesildi. Tecrübeli futbolcunun kendisine verilen cezayı kabul ettiği ve bundan sonra daha dikkatli olacağını söylediği kaydedildi.

Yorum

• acaba bu ceza onu yola getiricekmi?

hiç sanmıyorum ama...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Jabi kendine gel ve şu takımda oyna artıkkkk!!!Sıkmaya başladın
            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Jabi kendine gel ve şu takımda oyna artıkkkk!!!Sıkmaya başladın
              adam kendinde oynatan yk jabinin ölüsü ferhattan 1000 kat daha iyi
              Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• bu adamdan bize fayda gelmeyecek galiba.sagbekte en son tercih edilen oyuncu oluyor.ben kendisine zamaninda yedeklikten kurtulamayan cagdasin azmini önerirdim.ben bu jabi nin antrenmanlarda nasil calistigini merak ediyorum.oynamak icin özel bir cabasi var mi? yoksa sezon sonunu mu bekliyor?
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• bu sezon sonu gidici galiba

Yorum

• Adamı hiç izleyemedik ki, Ersun Yanal oynatmadığına göre idmanlarda yetersiz olabilir. Yine de Gine milli takımında oynadığına göre Ferhat'dan daha verimli olabilir diye düşünüyorum.

Yorum

• Sol kanatta iyiydi ataklarda felan ama bununda fesini verdik..
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Jabi niye geldin sen bilmiyormusun trabzonda yabancı oyuncu oynama yasağı var.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• adam iyi futbolcu ama bız hep yabancıları kusturuyoruz. oynatmıyoruz. oynatında izleyelım. trabzonun jabı ye ıhtıyacı var... bu hafta ilk 11 e gırmelı.

Yorum

• antremanlara katılmaz, ülkesinden dönmez naz yapar oynamaz sanırsınız dünyaca ünlü yıldız tiz zamanda kabilesine gönderirler umarım şunu

Yorum

• İlk olarak hamsi_74 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adam iyi futbolcu ama bız hep yabancıları kusturuyoruz. oynatmıyoruz. oynatında izleyelım. trabzonun jabı ye ıhtıyacı var... bu hafta ilk 11 e gırmelı.

en kısa zamanda oynatılmassa;jabi de yolcudur...

doğru düzgün oynatılmadan...

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                en kısa zamanda oynatılmassa;jabi de yolcudur...

doğru düzgün oynatılmadan...
                                bence jabi neden oynatilmadigini sizin kadar düsünmüyordur.muhtemelen önümüzdeki sezon icin takim aramaya baslamistir bile.bu adamin trabzonsporda kalici olmak icin ciddi bir caba gösterdigine inanmiyorum.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X