Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karagümrük 'ten ndao yu almalıyız. Wakayeme ile sezon sonu yollar ayrılmalı.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takımı sabote etsen ancak bu kadarı olur.Şaka gibi gerçekten.
      buna eklemediğim bir de kupa finali Alanyaspor maçı var. adeta kronik hale geldi sakatlıkları. üst üste 5 maçı yok.

Yorum

• Takım çalışmamış, adamlar pas tutmuş. Şimdi biraz zorlamayla conta yakıyorlar.

Yorum

• Takimin en onemli oyuncusu

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            buna eklemediğim bir de kupa finali Alanyaspor maçı var. adeta kronik hale geldi sakatlıkları. üst üste 5 maçı yok.
            Geçen sezon 43 resmi maçı var. Yazıyla kırk üç.
            Ve bu adam iki sezon double-double yaparak zirvede tuttu takımı, insaf artık.

İki üç tane özel oyuncumuz kaldı, tümden vasatlaşalım da herkes rahat etsin.

Yorum

• Djaniny ile aynı abda sakatlanması bende soru işareti bıraktı. Zaten takımda bu aralar biraz mutsuz gözüküyordu nwakaeme. Galiba şu an takımdaki en iyi arkadaşı da djaniny ve de djaniny sorumsuzun önde gideni casio lincoln vol2 djaniny. Neyse yada herhalde gereksuz kuruntu yapıyorum. Boş yere kafamda senaryo uydurmayayım.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen sezon 43 resmi maçı var. Yazıyla kırk üç.
                Ve bu adam iki sezon double-double yaparak zirvede tuttu takımı, insaf artık.

İki üç tane özel oyuncumuz kaldı, tümden vasatlaşalım da herkes rahat etsin.

böyle yazınca değişik gözüktü farkındayım :d en sevdiğim futbolculardan biri waka, sadece durum tespiti hocam. zaten isyanım da double double yapmış bir adamın sürekli oynayamaması, kritik maçlarda sakat olması.
                En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 07.12.2020, 18:45.

Yorum

• Her maç öncesi yağlama ve cilalama için gelmiştim. Sakatlığı ile yıkıldım. Olsun kral olsun. Sen süperstarsın.

Yorum

• İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Her maç öncesi yağlama ve cilalama için gelmiştim. Sakatlığı ile yıkıldım. Olsun kral olsun. Sen süperstarsın.
                    Gerçekten güldürmüyor, bunu nasıl anlatabiliriz bilmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gerçekten güldürmüyor, bunu nasıl anlatabiliriz bilmiyorum.
                      Komiklik beklentini karşılayamadım. Ahh! Çok üzgünüm. Forumun önde gelen kanaat önderini güldüremiyorum. Perişanım.

Yorum

• Bu adamı küstürecekler, yazın bu buraya. Sonra kötü adam Nwakaeme olacak.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Ligin en etkili kanat oyuncusunu Simeone'nin Gabi ve Koke'yi kullandığı gibi kullanmaya çalışıyoruz, kahkahalık durum. Üstüne de yerin dibine sokuluyor.

Düşünsenize Neymar, Salah, Gnabry gibi kanat forvetlerin bu denli savunmaya katkı vermeye çalıştığını, ben düşünemedim.

Dün sakatlığı sebebiyle bu çileden mahrum kalması kendisi adına daha iyi oldu.

Yorum

• Kendine iyi bakmıyor bence. Sahada depar atmayan adamın niye kasık sakatlığı olur ? Çok şut atıyor desek bu aralar o da yok.

Yorum

• Rüyanda koşarken mi sakatlandin be adam. Iyice üçkagida bagladin sen de.

Yorum

• Sene başından beri koşamıyordu zaten.

Aslında burada başka bir tartışma konusu açmak mümkün: Önceki doktor, sağlık ve kondisyon ekibine bilip bilmeden, tanımadan neler söylendi? O nefretin sebebi neydi? Bizim camiamız neden böyle? Demek ki, ekip değişince de sakatlık olabiliyormuş.

Bilal'in geçen hafta ilk on bir başlayacağı da maçtan önce sızmıştı. Öyle muhabir haberiyle değil, internet meşhuru çocuklar "içeriden" aktarmıştı.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim