Ofansif katkı bekliyoruz mr.beyin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Takımı 1 kişi eksit oynattı. Ne defansa katkısı var ne hücüma. Hangi Kemal Sunal'ın Sahte Kabadayı filminde diyor ya. Öylesinin ne zeytine faydası olur ne ekmeğe... Solda gerçek bir kanat adamı görmedikçe Wakayeme'yi adam sanmaya devam edecez.
Yorum
-
Tel reis son dakikalarda aldın çaprazına, en sevdiğinden.Vurdun dağlara daşlara, etma.
Yorum
-
Ünal Hocayi da keske bir Anadolu takimi alsada kullansa hatta ordada belli bir ibasari yakalasa hatta orda da birkac futbolcuyu parlatsada bizde görsek.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnal hocadan sonra kayıp. Öyle nwakame'ylnwakame'yle maç kazanmak kolay değilmiş demek ki. Oyuncuyu kullanmayı bilmek lazımmış.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
son pozisyon sonrasi yalandan sasirmasina sinir oldum, biraksin bu isleri... 30 metreden bile ayak içi plase vura vura bi hal oldun, gittin o güzelim yerden dandun vuruyorsun, dalga mi geçiyorsun yaa ? ayak içini açip dokunsa gol (vurmasina bile gerek yok)... saka mi nedir sinir etti beni, net olarak ciddiyetsizlik laubâlilik....
neyse ki kredisi var ama kredile çabuk tükenir, 10 maç aldin diye 10 maç kimse sabretmez kolay kolayTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
hiç yapmadığı tarz bi vuruştu. çok düşüşteİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTel reis son dakikalarda aldın çaprazına, en sevdiğinden.Vurdun dağlara daşlara, etma.
Yorum
-
devamİlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekritik maçların olmayan oyuncusu. sırayla yazalım.
-şubat ayındaki fenerbahçe maçı (kart cezası)
-şubat ayındaki beşiktaş maçı
-şubat ayındaki sivasspor maçı
-mart ayındaki fenerbahçe maçı
-temmuz ayındaki galatasaray maçı
-haziran ayındaki alanyaspor maçı
-bu seneki alanyaspor maçı
-bu seneki başakşehir maçı
yuh.
ne desem bilmiyorum...
Yorum
-
Takımı sabote etsen ancak bu kadarı olur.Şaka gibi gerçekten.İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledevam
ne desem bilmiyorum...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum