Karagümrük 'ten ndao yu almalıyız. Wakayeme ile sezon sonu yollar ayrılmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
buna eklemediğim bir de kupa finali Alanyaspor maçı var. adeta kronik hale geldi sakatlıkları. üst üste 5 maçı yok.İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımı sabote etsen ancak bu kadarı olur.Şaka gibi gerçekten.
Yorum
-
Geçen sezon 43 resmi maçı var. Yazıyla kırk üç.İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuna eklemediğim bir de kupa finali Alanyaspor maçı var. adeta kronik hale geldi sakatlıkları. üst üste 5 maçı yok.
Ve bu adam iki sezon double-double yaparak zirvede tuttu takımı, insaf artık.
İki üç tane özel oyuncumuz kaldı, tümden vasatlaşalım da herkes rahat etsin.
Yorum
-
Djaniny ile aynı abda sakatlanması bende soru işareti bıraktı. Zaten takımda bu aralar biraz mutsuz gözüküyordu nwakaeme. Galiba şu an takımdaki en iyi arkadaşı da djaniny ve de djaniny sorumsuzun önde gideni casio lincoln vol2 djaniny. Neyse yada herhalde gereksuz kuruntu yapıyorum. Boş yere kafamda senaryo uydurmayayım.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon 43 resmi maçı var. Yazıyla kırk üç.
Ve bu adam iki sezon double-double yaparak zirvede tuttu takımı, insaf artık.
İki üç tane özel oyuncumuz kaldı, tümden vasatlaşalım da herkes rahat etsin.
böyle yazınca değişik gözüktü farkındayım :d en sevdiğim futbolculardan biri waka, sadece durum tespiti hocam. zaten isyanım da double double yapmış bir adamın sürekli oynayamaması, kritik maçlarda sakat olması.En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 07.12.2020, 18:45.
Yorum
-
Gerçekten güldürmüyor, bunu nasıl anlatabiliriz bilmiyorum.İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer maç öncesi yağlama ve cilalama için gelmiştim. Sakatlığı ile yıkıldım. Olsun kral olsun. Sen süperstarsın.
Yorum
-
Komiklik beklentini karşılayamadım. Ahh! Çok üzgünüm. Forumun önde gelen kanaat önderini güldüremiyorum. Perişanım.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten güldürmüyor, bunu nasıl anlatabiliriz bilmiyorum.
Yorum
-
Ligin en etkili kanat oyuncusunu Simeone'nin Gabi ve Koke'yi kullandığı gibi kullanmaya çalışıyoruz, kahkahalık durum. Üstüne de yerin dibine sokuluyor.
Düşünsenize Neymar, Salah, Gnabry gibi kanat forvetlerin bu denli savunmaya katkı vermeye çalıştığını, ben düşünemedim.
Dün sakatlığı sebebiyle bu çileden mahrum kalması kendisi adına daha iyi oldu.
Yorum
-
Sene başından beri koşamıyordu zaten.
Aslında burada başka bir tartışma konusu açmak mümkün: Önceki doktor, sağlık ve kondisyon ekibine bilip bilmeden, tanımadan neler söylendi? O nefretin sebebi neydi? Bizim camiamız neden böyle? Demek ki, ekip değişince de sakatlık olabiliyormuş.
Bilal'in geçen hafta ilk on bir başlayacağı da maçtan önce sızmıştı. Öyle muhabir haberiyle değil, internet meşhuru çocuklar "içeriden" aktarmıştı.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum