Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Saygılar...

(UEFA)

Yorum

• İyi oyuncular gelince kendisinin de motivasyonu arttı.2-3 maçta bir gol atar Nwakaeme. Zaten Nwakaeme 15 gol Gervinho 10 gol atarsa rahat şampiyon oluruz.

Yorum

• Sözleşmesini uzatın adamın.

Yorum

• Allah kabul etsin reis.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Allah kabul etsin reis.
            Neyi kabul edecek anlamadım , adamın resimde boynunda haç var, çöl arazisinde atv rallisine katılmış tavafa gitmemişki
            Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• İlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neyi kabul edecek anlamadım , adamın resimde boynunda haç var, çöl arazisinde atv rallisine katılmış tavafa gitmemişki
              Üstat ben mizahi maksat ile yazdım Seviyoruz keratayı ince enstantanelerle takılıyoruz kendisine. Saygılarımla.

(UEFA)

Yorum

Allah kabul etsin reis.
                Papa Hazretleri Aziz Tony Franziskus Nwakaeme. Amen.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Hasan Tüncel dün yönetim seçimden sonraya bırakmayı düşünüyor, kararı yeni yönetime bırakacaklar vs dedi Fırtınacast'te. Akif başkası mı seçilecek sanki, başkan aday olduğunda her türlü kazanacak karşısına aday bile çıkmaz deyince Hasan yönetim değişecek diye tekrarladı. Acaba başkan istiyor da yönetimden onay vermeyenler mi var?

Akif programda Aboubakar'a yaptıklarını yaparlar Ocak'a kalırsa dedi ama fb bu sezon her türlü pisliği 10 kat fazla yapacak. İşimizi garantiye alıp sözleşmeyi imzalayın şu adamla.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hasan Tüncel dün yönetim seçimden sonraya bırakmayı düşünüyor, kararı yeni yönetime bırakacaklar vs dedi Fırtınacast'te. Akif başkası mı seçilecek sanki, başkan aday olduğunda her türlü kazanacak karşısına aday bile çıkmaz deyince Hasan yönetim değişecek diye tekrarladı. Acaba başkan istiyor da yönetimden onay vermeyenler mi var?

Akif programda Aboubakar'a yaptıklarını yaparlar Ocak'a kalırsa dedi ama fb bu sezon her türlü pisliği 10 kat fazla yapacak. İşimizi garantiye alıp sözleşmeyi imzalayın şu adamla.
                    Şu bir iki ay imzaladık imzaladık yoksa hepimiz biliyoruz 2. devre elimizden kaçar, kafası da bizde olmaz. Bizim yönetimlerde gelenek değişmiyor,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    trabzonspor

Yorum

Hasan Tüncel dün yönetim seçimden sonraya bırakmayı düşünüyor, kararı yeni yönetime bırakacaklar vs dedi Fırtınacast'te. Akif başkası mı seçilecek sanki, başkan aday olduğunda her türlü kazanacak karşısına aday bile çıkmaz deyince Hasan yönetim değişecek diye tekrarladı. Acaba başkan istiyor da yönetimden onay vermeyenler mi var?

Boyle bir sacmalik yapmasinlar.
                      Nwakame enaz 2 yil daha oynar. Sanki mevcut yonetim degisirse ,yeni gelen yonetim ben nwakame istemiyorum mu diyecek. Simdiden 1.5 milyon+imza parasi onerilsin.

Yorum

Üstat ben mizahi maksat ile yazdım Seviyoruz keratayı ince enstantanelerle takılıyoruz kendisine. Saygılarımla.
                        Anladım sağlam espriymiş aslan kardeşim, umarım o da benim gibi anlamayıp ciddiye almaz takılmalarını , sevgiler bizden kardeşim. iyi hafta sonu diliyorum
                        Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Devre arası yenileme muhabbetleri başladıysa Fener'e hayırlı olsun. Şartları sorulur, orta yol bulunursa imzalanır. İmzalamazsa yeri kulübe. Şunu kimseye yapmadığımız için dingonun ahırına döndü kulüp

Yorum

Hasan o yayinda saçmaladi durdu, ben de yazdim chatte milleti salak yerine koyma diye... burada da kaç kere yazdim hiç begenmiyorum kendisini, salaga yatmasini seviyor çakal... yönetimi de savunup duruyor bu taraftarlara dâva konusunda, fblilere niye dâva yok diye sorsan meh müh kem küm cevap veremez...
                            Akif bin kere hakli idi, Hasan da yok geçen sene de teklif etmisler de gitmemis Nwakaeme dedi ahahaha ulan geçen sene sözlesmesi mi bitiyordu ayni sey mi ? iste milleti salak yerine koydugu anlar bunlar... bir de sey diyor "ne 5milyonu kim verir ona o parayi" , ulan kafa karistirmak amaç zâten, ille de almak degil... rezil yaa safmis gibi yapiyor ama hiç de saf degil kurnazin önde gideni...

bir de sey demesi yok mu "bana da küfrediyorlar, ben önce kendim halletmeye çalisiyorum, olmuyorsa sikâyet ediyorum" bak bak bak gazeteciye bak he kendi hallediyormus, artise bak
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hasan o yayinda saçmaladi durdu, ben de yazdim chatte milleti salak yerine koyma diye... burada da kaç kere yazdim hiç begenmiyorum kendisini, salaga yatmasini seviyor çakal... yönetimi de savunup duruyor bu taraftarlara dâva konusunda, fblilere niye dâva yok diye sorsan meh müh kem küm cevap veremez...
                              Akif bin kere hakli idi, Hasan da yok geçen sene de teklif etmisler de gitmemis Nwakaeme dedi ahahaha ulan geçen sene sözlesmesi mi bitiyordu ayni sey mi ? iste milleti salak yerine koydugu anlar bunlar... bir de sey diyor "ne 5milyonu kim verir ona o parayi" , ulan kafa karistirmak amaç zâten, ille de almak degil... rezil yaa safmis gibi yapiyor ama hiç de saf degil kurnazin önde gideni...

bir de sey demesi yok mu "bana da küfrediyorlar, ben önce kendim halletmeye çalisiyorum, olmuyorsa sikâyet ediyorum" bak bak bak gazeteciye bak he kendi hallediyormus, artise bak
                              Bağlılığı yüksek dedi 1.5 kazanan adama 5 verdin mi görürüm o bağlılığı. Bacağı kopmak üzere olan adamı aldı tekrar piyasa yaptırdı bjk, şampiyonluk virajında top oynamadı adam sözleşmesi uzamasın diye

Bir de yeni yönetimde yer alacak isimler Nwakaeme'yi tutan isimler dedi ki daha da saçma. Madem seviyorlar, elde tutulmasını istiyorlar, başkan kararı niye onlara bırakıyor hemen uzatsın. 2 milyon talep eder vs dedi. Neyse verin gitsin adama oynuyor işte. 1,5 maaş, 1 milyon şampiyonluk primi takla atar bence. Yok diyorsa da açıktan 500 ver eline sussun. Millet kayseriye 2 milyona çöpünü satıyor bi saf biziz.
                              ( ゚д゚)

Yorum

Bağlılığı yüksek dedi 1.5 kazanan adama 5 verdin mi görürüm o bağlılığı. Bacağı kopmak üzere olan adamı aldı tekrar piyasa yaptırdı bjk, şampiyonluk virajında top oynamadı adam sözleşmesi uzamasın diye

Bir de yeni yönetimde yer alacak isimler Nwakaeme'yi tutan isimler dedi ki daha da saçma. Madem seviyorlar, elde tutulmasını istiyorlar, başkan kararı niye onlara bırakıyor hemen uzatsın. 2 milyon talep eder vs dedi. Neyse verin gitsin adama oynuyor işte. 1,5 maaş, 1 milyon şampiyonluk primi takla atar bence. Yok diyorsa da açıktan 500 ver eline sussun. Millet kayseriye 2 milyona çöpünü satıyor bi saf biziz.
                                saçmaliyor iste, salak sanmaktir milleti o tarz konusmak,,, bagliligi yüksek diyor yaa he tamam o zaman oldu tövbe estf
                                bjk aboubakar olayi bence danisikli dövüs idi ve 2 tarafin da isine geldi o olay, bjknin de topçunun da, tiyatro sundular millete =)
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim