Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Neşeli maşallah. Pazar günü yazıyor musun bi dane ?

(UEFA)

Yorum

• Adamın futbol hayatını bitiriyordu az daha İngiliz köylüsü.

Yorum

• Yakaladığı net pozisyon haricinde zeminin de ağırlaşmasıyla istediği topları alamadı. Yalnız gamsız denilen adam, kulübeye geldikten sonra son dakikalarda inanılmaz heyecan yaptı...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• şimdiye kadar bu kadar etkisiz bir maçını görmemiştim. gerçi top gelmedi ama ine de hayalet gibiydi. 75 dakka oyunda kalmasını nasıl izledi hoca

Yorum

• Vasattın be reis.

(UEFA)

Yorum

• Parmak ucunda ceylan gibi seke seke oynadı. Yere sağlam bastığı veya depar attığı tek pozisyon yok. Bu havada top falan oynanmaz dedi resmen.

Yorum

• Star oyuncumuz. Ligin çok üstünde bir seviyesi var. Bu tempo ile 40 yaşına kadar oynar. Abdullah Avcı ile kendini buldu. Çizgide oynayınca gerçekten fark ediyormuş.

Yorum

• İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Star oyuncumuz. Ligin çok üstünde bir seviyesi var. Bu tempo ile 40 yaşına kadar oynar. Abdullah Avcı ile kendini buldu. Çizgide oynayınca gerçekten fark ediyormuş.
                  ya yeter daa

evet kendisi berbatti takimi net eksik oynatti
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya yeter daa

evet kendisi berbatti takimi net eksik oynatti
                    Ceza aldım kendisi sayesinde. Gurur nişanı olarak taşıyacağım. Artık bu adamı yerli yersiz övmeye adayacağım kendimi. Mr. Brain.

Yorum

• Kendisi için duygularım.

Yorum

• Kral yine ilk yarı şovunu yaptı. Ankaragücü'nün sağ kanat felç oldu. Kitsiou "Hocam sen de gel. Tutalım şu adamı." dedi. Yayından sesi geldi. Üstad yahu. Bayılıyorum.

Yorum

• İkinci yarı ne oynadı anlamadım. Sıfır.

Yorum

• İkinci yarı yoktu.
                            Ama ölüsü güven veriyor son dakikadaki pozisyonda olduğu gibi.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Resital yaptı. Mükemmel performans.

Yorum

• Orta saha varyasyonların olmazsa rakibe cesaret verirsin, rakip orta saha oyuncuları orta saha oyuncularına basacak yerde gelir en etkili adamın Waka'nın üzerine ikişer üçer basar. Baker dışında koca bir fiyasko orta sahayla ne kadar top alırsa o kadar iş yapar. Geçtiğimiz 2 senedeki gibi 10'ar basamaklı gol, asist yapamasada yine bu takımın en etkili silahı olacaktır.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim