Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu adama satacaklar bilerekten küstürüyorlar bu lafımı unutmayın.

Yorum

• Ölüsü takımı pozisyona sokturuyor net.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• durduk yere bukadar sakatlıgın tek sebebi gitmek istemesidir..başka anlam veremıyorum.

Yorum

• 2 yattara nasil son seneler yattara istedigi zaman oynayip istedigi zaman oynamiyorsa buda öyle. Iyi futbolcu ama Afrikadan 1 tane disinda futbolcu almiyacaksin
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak ShekilCocuq tarafından gönderildi
            Devre arası fenerbahçe ya da galatasaraya hayırlı olsun.

Adam baktı bu çöp takımda neden maça çıkıp kendimi riske atayım diyor. Haklı.
            Nwakaeme MR sonuçlarının değiştirilmesi için el altından para mı veriyor?
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Acun bonservisini alır, fenerbahçeye kiralar.

Yorum

• Kullanım sonu. Nwakaeme gelecek sezon as olabilecek kapasitede değil. Sözleşme bitmeden satmalıyız.

Yerine hızlı topla yetenekli adam gelmeli. Boyu 1.75 civari olmali. Nwakaeme yaslandi.

Ben daha cok top ezmeleri kaliyor aklimda.

Yorum

• Nwakaeme gitmek istiyor işte o yüzden ayak yapıyor çok net ortada. Zaten gelecek sezon sonunda da sözleşmesi bitiyor. Seonu bunla tamamlasak adam der ya beni ucuza satın yada sezon sonunda beleşe giderim. Giray kacar bi arap takiminin teklifi oldugunu soylemisti. Iki ucu boklu degnek gibi, asagi tukursem biyik yukari tukursem sakal hesabi satsan bi dert satmayip tskimda tutsan ayri bi dert.

Yorum

• İlk olarak ShekilCocuq tarafından gönderildi
                    Devre arası fenerbahçe ya da galatasaraya hayırlı olsun.

Adam baktı bu çöp takımda neden maça çıkıp kendimi riske atayım diyor. Haklı.
                    Hoşgeldin trollqardesh.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hoşgeldin trollqardesh.
                      Her türlü trollü severim ama şu forumda katlanamıyorum ya.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Seni bu hafta da Sosyal Ligde kaptan yapiyorum. Eger bu maci da kaciririrsan sezon sonuna kadar kadro disisin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Sörlothun %30 luk harcama limiti parasını tamamen harcadığımız için devre arasında transfer yapabilmek için nwakaeme nin satılacağını düşünüyorum. Bir arap kulübünden teklif geldiği iddiaları dolanıyor ortalarda. Nwakaeme de gitmek istiyor gibi şayet böyle bir teklif varsa ben kalmak isteyeceğini zannetmiyorum.

Mart 1989 doğumlu kendisi 32 yaşına giricek. Bu saatten sonra çok para veren kulüplere hayır demiyeceğini düşünüyorum. Normalde 10-15 milyon euro bonservis bekliyorum derdim de galiba sözleşmsinde 6 milyon euro ya serbest kalir maddesi var o tür şeyler konuşuluyor. Giray kaçar da kanalında bundan bahsetti.

Yorum

• Sendeyiz kral.Oynamazsan gol mol yok.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• seni şu oyuncu gurubuyla oynattığımız için özür dileriz kral.
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• 1 tane kontra atakta ver şu pası be kardeşim, biraz paylaş şu topu ya. top ısrarı yüzünden aşırı fiziksel oynuyor ve ekstra yoruluyorsun, fark edilecek kadar dikkat çekiyor bu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim