Bu adama satacaklar bilerekten küstürüyorlar bu lafımı unutmayın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Ölüsü takımı pozisyona sokturuyor net.
Yorum
-
2 yattara nasil son seneler yattara istedigi zaman oynayip istedigi zaman oynamiyorsa buda öyle. Iyi futbolcu ama Afrikadan 1 tane disinda futbolcu almiyacaksinYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Nwakaeme MR sonuçlarının değiştirilmesi için el altından para mı veriyor?İlk olarak ShekilCocuq tarafından gönderildiDevre arası fenerbahçe ya da galatasaraya hayırlı olsun.
Adam baktı bu çöp takımda neden maça çıkıp kendimi riske atayım diyor. Haklı.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Nwakaeme gitmek istiyor işte o yüzden ayak yapıyor çok net ortada. Zaten gelecek sezon sonunda da sözleşmesi bitiyor. Seonu bunla tamamlasak adam der ya beni ucuza satın yada sezon sonunda beleşe giderim. Giray kacar bi arap takiminin teklifi oldugunu soylemisti. Iki ucu boklu degnek gibi, asagi tukursem biyik yukari tukursem sakal hesabi satsan bi dert satmayip tskimda tutsan ayri bi dert.
Yorum
-
Hoşgeldin trollqardesh.İlk olarak ShekilCocuq tarafından gönderildiDevre arası fenerbahçe ya da galatasaraya hayırlı olsun.
Adam baktı bu çöp takımda neden maça çıkıp kendimi riske atayım diyor. Haklı.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Her türlü trollü severim ama şu forumda katlanamıyorum ya.İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin trollqardesh.( ゚д゚)
Yorum
-
Sörlothun %30 luk harcama limiti parasını tamamen harcadığımız için devre arasında transfer yapabilmek için nwakaeme nin satılacağını düşünüyorum. Bir arap kulübünden teklif geldiği iddiaları dolanıyor ortalarda. Nwakaeme de gitmek istiyor gibi şayet böyle bir teklif varsa ben kalmak isteyeceğini zannetmiyorum.
Mart 1989 doğumlu kendisi 32 yaşına giricek. Bu saatten sonra çok para veren kulüplere hayır demiyeceğini düşünüyorum. Normalde 10-15 milyon euro bonservis bekliyorum derdim de galiba sözleşmsinde 6 milyon euro ya serbest kalir maddesi var o tür şeyler konuşuluyor. Giray kaçar da kanalında bundan bahsetti.
Yorum
-
Sendeyiz kral.Oynamazsan gol mol yok.
Yorum
-
seni şu oyuncu gurubuyla oynattığımız için özür dileriz kral.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum