Zeki ile güreş ettiler resmen. Hakem başka maçta olsa 5. dk sarı kartı çıkartır hücumcuyu rahatlatırdı. Bütün maçı ensesinde itip çeken bir adamla oynadı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Zeki insanlar zeki insanlarla iyi anlaşır.Adam nwakaemeye bile az da olsa savunma yaptırıyor.İlk geldiğinde nwakaemeyle konuştu.Dahi avcı-nwakaemeİlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledahi avcı mı?
dahi vakayeme mi?
işte bütün mesele bu
Yorum
-
Zekiyi ne hallere düşürdün be tel reis
Ulan yapıyorsun bu sporu be !
Yorum
-
Ben anlamıyorum daha 1 ay öncesine kadar resmi maçlar başlamadan elden çıkarmaya çalışıp transfer dosyasını okunmaz hale getiren hesaplar 2-3 maç sonra adamı ifade edecek kelimeler bulamıyor
Ben her sene başı Nwakaeme'ye 6 getiren varsa paket yapıp gönderelim yerine kimler kimler buluruz mesajlarından boğuluyorum daralıyorum artık.
Bu adam bu ligde bir istanbul takımına 36 yaşında bile gitse şampiyon yapar kabul edin artık.İstediği paraya bakılmaksızın acilen sözleşme de yapılmalıİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Ağaoğlu İstanbullulara hediye etmek için yanıp tutusuyor, başka açıklaması yok.
Parası neyse bol bonuslu, performansı yüksekse yüksek maaş alacağı sözleşme yap ve devam et. Yoksa Yusuf Erdoğan, Castillo, Amiri, Ndoye izlemeyi mi özlediniz ? Bu adam gelmeden önce orada Ndoye oynuyordu!!!
)))
Ağaoğlu da Sadri Şener'e bağladı bu işe taraftar el koymalı, Ertuğrul Doğan mı duyar kim duyar bilmem birileri bi zahmet işi gücü bırakıp TS ile ilgilensin, 1000 tane forma almakla olmuyor ligin yıldızı elden kaçacak böyle yöneticilik olmaz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Kaç sene önce gönderdiğimiz Zeki Yavru'ya öyle aman aman üstünlük kuramadı. Hatta gereksiz bir sırtı dönük mücadeleyi girdi onunla. Aman dikkat, fb maçında öyle inat edip sakatlanmıştı. Sonlara doğru bu boğuşmalarda Zeki, kondisyon olarak nakavt oldu.
Geçen sezona göre eskiden olduğu gibi çizgiye yakın oynuyor. İçeri girip attığı, arkaya direğe kestiği topları eleştirirdim ama öyle net bir asisti çöpe gitti. Bir de kalecinin üstüne de gelse şutunun sert olması hoşuma gitti.
Yorum
-
Bunların katılması ekstra motive etti sankiİlk olarak Mustafa Çakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğil gervinho, hamsik, bakasetas isterseniz ronaldo, messi, neymar getirsenizde bu takımın en iyisi benim dermişçesine oynuyor beyin reis.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
Duran topun birinde bizim savunmaya öne çık dedi.Giresun vurur vurmaz ofsayt oldu.
Adam tam bir beyin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum