Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
O gol nasıl kaçtı aklım almıyor.
Yorum
-
Sanırım kökleri Akçaabat'a dayanıyor!
Takımın karşılaştığı savunma zafiyetlerinin büyük çoğunluğunun sorumlusu olmasına rağmen onun yerine gariban sol bekler çarmıha geriliyor!
Büyük başarı! 90 dakika geriye gelmeyeceksin, herkes tüm topları sana verecek ve bu kadar özgür alan içerisinde;
127 maçta 41 gol 30 asist yapacaksın!
Alex de Souza diye biri vardı takımın birinde;
344 maçta 172 gol 150 asist yapmıştı!
Neyse, geri çekileyim de linç yiyeyim biraz!Allah bana da size de hidayet versin!
Yorum
-
O topu içeri sokamaması bizi bitirdiHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Bu istatistik doğru değil, Wakaeme ortasahada Osayi'nin ayağından topu aldı gitti. Nasıl hepsini kazanmış oluyor?İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Twitin altında 2 gündür fenerli mallara anlatmaya çalışıyorum olayı. Bir de siz başlamayın şu forumda... Adamlar istatistiği bile yanlı tutuyor...Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
-
Kendisini sever sayarım fakat Sözleşme imzalanmazsa yönetime asla kızmam. Kanadı defansın anlamda çok açık veriyor. Pas atma konusunda çok cimri. Özellikle bekine hiç pas atma niyeti yok. Çabuk yorulmaya başladı. En kızdığım yönü ise şut konusunda inanılmaz kötü olmasına rağmen sürekli ceza sahası dışından şut denemesi.
Yorum
-
İstatistik doğru. İkili mücadele farklı bir şey. Osai geldi bunun arkasından koştu aldı topu. O da yok mesela. O kanadı yardı geçti Osai. Gol de onun çabası ile geldi.İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu istatistik doğru değil, Wakaeme ortasahada Osayi'nin ayağından topu aldı gitti. Nasıl hepsini kazanmış oluyor?
Twitin altında 2 gündür fenerli mallara anlatmaya çalışıyorum olayı. Bir de siz başlamayın şu forumda... Adamlar istatistiği bile yanlı tutuyor...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Her şeye rağmen takımın en önemli oyuncusu. İyi ki var.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum