kendisini tebrik ediyorum hakettiği formayı adaletli bir takımda alması için transfer olmasını öneriyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Dua etsin ki adı onur değil. Yoksa 2 gol yedi diye ana avrat düz giderdi birileri. İyi kaleci, formayı hakediyor. Kendisine daha çok çalışmayı tavsiye ediyorum. Seviyoruz seni. Yalniz o bacakları çok açma
En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 18.09.2017, 00:07.
Yorum
-
Allah aşkına Onur ile alıp veremediğiniz ne onu anlamadım. Dünyanın hangi takımına giderse gitsin yanında Onur varsa Onur oynar. Olur olmadık yerlerde riske giriyor sırtı dönük baskı yiyen adama pas atıyor vur gitsin. Kaç defa yüreğimi ağzıma getirdi. Yan toplar dışında Onur'dan artısı yok. Onur ile kıyaslanamaz.TRABZON SPOR
Yorum
-
Bence de Onur ile kıyaslanamayacak kadar aklı başında, ne yaptığını bilen bir kaleci. Ayakları, yan topları, soğukkanlılığı, gerektiğinde libero gibi oyun kurması ve top süpürmesi. Hepsi Onur'dan çok daha iyi. Boşuna kimse kendini kandırmasın Onur gün geçtikçe iyiye gideceğine kötüye giden bir kaleci.İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına Onur ile alıp veremediğiniz ne onu anlamadım. Dünyanın hangi takımına giderse gitsin yanında Onur varsa Onur oynar. Olur olmadık yerlerde riske giriyor sırtı dönük baskı yiyen adama pas atıyor vur gitsin. Kaç defa yüreğimi ağzıma getirdi. Yan toplar dışında Onur'dan artısı yok. Onur ile kıyaslanamaz.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Biraz kilo verse daha da iyi olur kendi içinYok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ne yani dün yedigi ikinci golü kimse konusmayacak mi ? Ayni golü Onur yese tonla laf yemisti. Adam kaleci, asil görevini yapmadikca, iyi pas yaptmasindan bana ne ?
Yan topda elinden kacirdigi top'a hic girmiyorum bile.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İkinci goldeki suçun tamamı Okay'ın. O kadar mesafeden sen bu adamı döndürüp şut attırıyorsan Trabzonspor'da oynayamazsın. Kaleye 5 metre mesafeden çekilen şutlarda kaleci ne zamandan beri suçlu olabiliyor Allah aşkına. Onur sevdanız gözünüzü kör etmiş sizin. Yan top hatası diyorsunuz bu adamın bir kere yaptığını Onur her maç 5'er kere yapıyor.İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yani dün yedigi ikinci golü kimse konusmayacak mi ? Ayni golü Onur yese tonla laf yemisti. Adam kaleci, asil görevini yapmadikca, iyi pas yaptmasindan bana ne ?
Yan topda elinden kacirdigi top'a hic girmiyorum bile.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Vişça'nın orta yapmasına izin veren Mas'ın da, Mevlüt'ü ve topu kaçıran Okay'ın da, topun içinden geçmesine engel olamayan Esteban'ın da ortaklaşa suçu var yediğimiz golde, yani bence tek kişiye yüklenemez o gol, takımca yedik işte (Ersun'a) göstere göstere.İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkinci goldeki suçun tamamı Okay'ın. O kadar mesafeden sen bu adamı döndürüp şut attırıyorsan Trabzonspor'da oynayamazsın. Kaleye 5 metre mesafeden çekilen şutlarda kaleci ne zamandan beri suçlu olabiliyor Allah aşkına. Onur sevdanız gözünüzü kör etmiş sizin. Yan top hatası diyorsunuz bu adamın bir kere yaptığını Onur her maç 5'er kere yapıyor.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkinci goldeki suçun tamamı Okay'ın. O kadar mesafeden sen bu adamı döndürüp şut attırıyorsan Trabzonspor'da oynayamazsın. Kaleye 5 metre mesafeden çekilen şutlarda kaleci ne zamandan beri suçlu olabiliyor Allah aşkına. Onur sevdanız gözünüzü kör etmiş sizin. Yan top hatası diyorsunuz bu adamın bir kere yaptığını Onur her maç 5'er kere yapıyor.
Köşeye bıraksa haklısın derdim ama üstüne gelen cılız topu bacaklarının arasından yediren kaleci dünyanın neresinde olursa olsun, adı isterse Neuer olsun, eleştirilir. Onur da yese eleştirilir. Adam 2 puanımızı yedi, son dakikada az kalsın 1 puanı da buhar ediyordu neyse ki top direğe takıldı. O şutu ''bence'' Onur çok rahat kurtarırdı, sonrasında defansa söver topu ileri dikerdi ve maçı kazandırırdı. Dün eğer 2 puan kaybettiysek sorumlu olarak 1) Ersun 2) Esteban 3) Kucka sıralaması yaparım.
Ben işin Onur unda Esteban ında değilim ama kalite denen bir şey var, Onur düşmanlığı nereden geliyor bilemiyorum ama ''kötüye giden'' kaleci geçen sezon ''berbat defansa rağmen'' Volkan Babacan dan sonra ligde en fazla sayıda ''gol yemeyen'' kaleci oldu, 15 maçta kaleyi gole kapadı. Bu adam kötüye gidiyorsa iyiye gideni ne oluyor, 25-30 maç gol yemeyecek kaleciyi nereden bulacağız ? Ayakları kötü diye 10 yıllık kaleciyi mi değiştireceğiz ? Al işte ayağı iyi olanını buldun koydun kaleye, o da üzerine gelen şutu bacaklarını 10 metre açıp içeri alıyor. Ne yapacağız onu da silip Uğurcan ı mı oynatacağız ?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Ben yediği golde herhangi bir hata görmedim adamın. O adamı o mesafeden döndürüyorsan golü yersin kaleci topu bile doğru dürüst göremedi Okay kurbanlık koyun gibi yere yattığı için.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKöşeye bıraksa haklısın derdim ama üstüne gelen cılız topu bacaklarının arasından yediren kaleci dünyanın neresinde olursa olsun, adı isterse Neuer olsun, eleştirilir. Onur da yese eleştirilir. Adam 2 puanımızı yedi, son dakikada az kalsın 1 puanı da buhar ediyordu neyse ki top direğe takıldı. O şutu ''bence'' Onur çok rahat kurtarırdı, sonrasında defansa söver topu ileri dikerdi ve maçı kazandırırdı. Dün eğer 2 puan kaybettiysek sorumlu olarak 1) Ersun 2) Esteban 3) Kucka sıralaması yaparım.
Ben işin Onur unda Esteban ında değilim ama kalite denen bir şey var, Onur düşmanlığı nereden geliyor bilemiyorum ama ''kötüye giden'' kaleci geçen sezon ''berbat defansa rağmen'' Volkan Babacan dan sonra ligde en fazla sayıda ''gol yemeyen'' kaleci oldu, 15 maçta kaleyi gole kapadı. Bu adam kötüye gidiyorsa iyiye gideni ne oluyor, 25-30 maç gol yemeyecek kaleciyi nereden bulacağız ? Ayakları kötü diye 10 yıllık kaleciyi mi değiştireceğiz ? Al işte ayağı iyi olanını buldun koydun kaleye, o da üzerine gelen şutu bacaklarını 10 metre açıp içeri alıyor. Ne yapacağız onu da silip Uğurcan ı mı oynatacağız ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum