dualarımız seninle...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ulan bu adam kimin oyunucusuİlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegördük estabanınızı..üstüne gelen toplara yumurtladı.
onur bu gollere yese asılıyodu.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Onur varken de bu takım 2 maç üst üste kaybetti,Esteban ile seri 3 maça çıktı.İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegördük estabanınızı..üstüne gelen toplara yumurtladı.
onur bu gollere yese asılıyodu.
Sen hangisinin derdindesin ?
Takımın üst üste 3 maç yenilmesinde mi yoksa Onur'un mu ?
Allah sizleri bildiği gibi yapsın.
Yorum
-
Takım içerisindeki sorunun Onur olmadığı ortadayken haftalardır Esteban bu golü yemezdi sözleri şimdi de Onur olsaydı bu golleri yemezdi şekline dönüştü. Gereksiz polemiklerle bir şeyler yarıştırmanın, kalp kırmanın ne gereği var? Sorunumuz kale değil anlayın artık şunu...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Benim derdim esteban filan değil. Onura yapılanlar zoruma gidiyor.Ama bazı taraftarlar hala anlamak istemiyor. Bazılarının kurduğu oyuna çanak tutuyorsunuz.
Tek sözüm şu bu maçta bu golleri Onur yeseydi ? Denmeyen laf kalmayacaktı.Bir şey farketmedi yani hani şu Onur kulubeye geçsin Estaban kral oynasın diyenler vardı ya sözüm onlara.
Zihniyet sıkıntısı yaşıyoruz.Gitsin Onurda vallaha kurtulsun bu taraftardanda,camiadanda.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Estebana diyecek birşey yok yediğimiz goller harici iyiydi
Zaten ilk gol penaltı değil ikinci gol ofsayt şanssız başladı
Onur bir iki hafta dinlensin geçsin kaleye
Yalnız sevdiğim bir şey var bu ney amerikalı kalecilerin orta sahaya kadar çıkması bıraksan gole gidecekEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 02.10.2015, 22:37....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
orta sahaya kadar çıkması sinek gibi uçması. kadraja girmek için gibi geldi bana.İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEstebana diyecek birşey yok yediğimiz goller harici iyiydi
Yalnız sevdiğim bir şey var bu ney amerikalı kalecilerin orta sahaya kadar çıkması bıraksan gole gidecek
ama bu da olmaz bunu da satalım demiyorum ilk haftadan.
Yorum
-
Bende onu söylüyorum güney Amerikalıların şovenist hareketleri hoşuma gidiyor
Her ne kadar onur üstüne ahlaksızca oyunlar oynansa da bu takımın kalecisi onur dur
Esteban da bizim oyuncumuz hata yapsın gol yesin diye bekleyecek değiliz ama bu takımın kalecisi onur kıvrakdır
Daha iyisini bulun gelin amenna ama anlayamayanlar için tekrar söylüyorum bu takımın kalecisi onur durEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 02.10.2015, 22:46....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
estebana bir şey dediğim yok da yediğimiz goller harici iyiydi ne allah aşkına. gol dışında bir şey oldu da ben mi farketmedim.İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEstebana diyecek birşey yok yediğimiz goller harici iyiydi
Zaten ilk gol penaltı değil ikinci gol ofsayt şanssız başladı
Yalnız sevdiğim bir şey var bu ney amerikalı kalecilerin orta sahaya kadar çıkması bıraksan gole gidecek
Yorum
-
Şikecilerdeki Ayı'ya çok benziyor bence.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 02.10.2015, 22:47."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum