Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Esteban Alvarado Brown

İyi oynadığı bir maçta saçma bir gol yedi. Gole rağmen yine iyi oynuyor. Yan topları alıyor ve topu saçma kullanmıyor. Bu da bizi defansta bir adam fazla oynuyormuşuz gibi rahatlatıyor.

Yorum

• Onur fanları doluşmuş yine buraya. Hatalı gol yemek mevzusuna girilecekse Onur bence ayı volkanla beraber zirveyi zorlar ligde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlk yarıda çok pas yaptı ama öyle deme sffaaggagaga

Skorun verdiği rahatlıkla gülüyorum yine. İlk yarıda üç net hatası var.

Bu arada ayağı iyi diye övülen kalecinin iki haftadır ayaklarının arasından gol yemesi büyük ironi..
        Valla ben tedirginim. Kazara 3-2 olursa sıkıntı yaşayabiliriz. Esteban hiç güven vermiyor. Hala iyi oynuyor diyenleri anlamak mümkün değil. Maçın başında saçma sapan riskli pası yüzünden de gol yiyebilirdik. Kaleci dediğin pas yapmaz arkadaş. Riskli pas hiç yapmaz. Önce top çıkaracak. 2 haftadır bacak arasından yiyor.
        TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onur fanları doluşmuş yine buraya. Hatalı gol yemek mevzusuna girilecekse Onur bence ayı volkanla beraber zirveyi zorlar ligde.

Bu gol hatala bir gol değil ki başka bir şey tanımlasam forumdaki ilk cezamı alırım
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sosa effect ama o pasları becermesi de Esteban'ın effecti. Özellikle ilk 15 dakikada Mas'a aşırttığı bir top vardı 3 Başak hücumcusunu oyundan düşürdü. Bunlar sadece Sosa'yla açıklanamaz. Onur'u izleyip görelim. Kaldı ki burada Esteban kolsuz muamelesi görüyor ben buna şaşırıyorum. Evet Onur kaleci becerilerinde önde ama bariz bir fark olduğunu düşünmüyorum.
            La adam 20 metreden bacak arası yiyor dostum etma ya
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi oynadığı bir maçta saçma bir gol yedi. Gole rağmen yine iyi oynuyor. Yan topları alıyor ve topu saçma kullanmıyor. Bu da bizi defansta bir adam fazla oynuyormuşuz gibi rahatlatıyor.
              Aynı maçı mı izliyoruz acaba? Yan top alıyor diyorsun kornerde boşa çıktı Wagner love kaleye vursa gol, dışarı vurdu. 3. Dakikada ceza sahasında pas verirken Wagner love a verdi durica araya girdi. Gol zaten senin benim yemeyeceğim gol. Kötü gününde falan desen bişey demem de iyi oynuyor diyosun
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne yani dün yedigi ikinci golü kimse konusmayacak mi ? Ayni golü Onur yese tonla laf yemisti. Adam kaleci, asil görevini yapmadikca, iyi pas yaptmasindan bana ne ?
                Yan topda elinden kacirdigi top'a hic girmiyorum bile.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                Adam paso bacak arasi gol yiyor, hani gecen mac güya yakindan cekilen suttu simdi mazeret ne ?

Pas oyununu iyi oynamasi cok iyi, zamaninda Mustafa Yumlu‘ya her topu sisiriyor diye en cok kizan bendim. Hatta gerekirse arada bir top kaybi olsun ama hep ayaga oynasin.

Ama asil görevi olan kaleciligi bu kadar kötü olamaz. O zaman Sosa‘yi kaleye koyalim en iyi pasi o yapiyor.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• La olum ne adamsın ya [emoji16]

Tapatalk kullanarak gönderildi

Yorum

• Kesinlikle Onur'dan iyi. Yan toplara çıkışı ayrı güzel.

Hll spr dvm.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynı maçı mı izliyoruz acaba? Yan top alıyor diyorsun kornerde boşa çıktı Wagner love kaleye vursa gol, dışarı vurdu. 3. Dakikada ceza sahasında pas verirken Wagner love a verdi durica araya girdi. Gol zaten senin benim yemeyeceğim gol. Kötü gününde falan desen bişey demem de iyi oynuyor diyosun
                      Kornerde top sekti diye hatırlıyorum. İlk dakikalarda yaptığı pas hatası var evet ama en azından topu saçma kullanmıyor. Kullandığı her top bize atak olarak geri gelmiyor. Yediği golün hatalı olduğunu zaten söyledik.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Onur fanları doluşmuş yine buraya. Hatalı gol yemek mevzusuna girilecekse Onur bence ayı volkanla beraber zirveyi zorlar ligde.

Ben hep buradaydim. Esteban ile benim bir sorunum yok. Ama sizlerin Onur ile derdi ne bir türlü anlamadım. Başka şehirden gelip Istanbul medyası karşısında Trabzonspor u savundu diye mi? Takımı sahiplendi diye mi? Şunu da söyleyeyim Onur eski formundan uzak ama Esteban'dan hala iyi. Hep iyiydi.
                        TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben hep buradaydim. Esteban ile benim bir sorunum yok. Ama sizlerin Onur ile derdi ne bir türlü anlamadım. Başka şehirden gelip Istanbul medyası karşısında Trabzonspor u savundu diye mi? Takımı sahiplendi diye mi? Şunu da söyleyeyim Onur eski formundan uzak ama Esteban'dan hala iyi. Hep iyiydi.
                          Ne zaman bizim taraftar hata yapan adamı gömmek yerine desteklemeye başlar, o zaman başarılı oluruz. Senelerdir burada Onur'u savunuyordum, adam hatalı gol yedikce yedek kalmalı dedim gözü Onur'dan başka bir şey görmeyen arkadaşlar tinercilerin taraftarı gibi Onur len 300 mulyon dunyanin en iyi kalecisi modunda olduğu için Esteban'ı desteklemeye başladım. Biraz da bu adam oynasın görelim böyle devam ederse zaten yine ilk ben eleştiririm.

7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kornerde top sekti diye hatırlıyorum. İlk dakikalarda yaptığı pas hatası var evet ama en azından topu saçma kullanmıyor. Kullandığı her top bize atak olarak geri gelmiyor. Yediği golün hatalı olduğunu zaten söyledik.
                            Ben top bizim yarı sahaya gelince tedirgin oluyorum. Ciddi rahat mısın sen?

Ayrıca adam topu ileriye dikmezse bizde kalır zaten top normal. İleri diktiği her topa kayıp gözüyle bakabiliriz her kalecide.

İlk haftalardaki uzun oynama yerine iki haftadır defanstan ısrarla kısa çıkıyoruz. Bugün Esteban'ın ayağını gerektirecek herhangi bir pozisyon olmadı. Herhangi bir kaleci olsa aynı performansı sergilerdi pas bakımından.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• [MENTION=32083]Ufuk[/MENTION], evet bende farkındayım. Fakat Onur bunu yapamaz. Heyecanlı ve ayağı düzgün değil.

Yorum

• Tarihimizin kara lekelerinin mimari domuzcuk.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim