Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben beğeniyorum.fatih öztürkleri unutmayın

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu ligdeki en iyi yedek kaleci diyesim geliyor...

Sonra aklıma 7-0'lar falan düşüyor, bi' fena oluyorum.
      Alt yapıdan 7 oyuncuyla sahaya çıkarsan bırak Onur'u kalende Neuer olsun yediyi mumla ararsın.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Onur'dan iyi olduğunu düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Jan Oblak'tan iyi olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• de gea yaninda duramaz

özellikle yan toplarda cok iydi son mac
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• beyler hıc futbol takıp etmedıgınız com bellı adamı sadece kulubun ıflas ettıgı 7-8 gol yedıgımız maclarda gordunuz galıba ?? bu adamın kalecılık yeteneklerı onurunkınden daha yuksek hıc suphenız olmasın
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                beyler hıc futbol takıp etmedıgınız com bellı adamı sadece kulubun ıflas ettıgı 7-8 gol yedıgımız maclarda gordunuz galıba ?? bu adamın kalecılık yeteneklerı onurunkınden daha yuksek hıc suphenız olmasın
                En azından fizik olarak Onur'dan daha çok kaleci fiziğine sahip,tabii bu Onur'dan iyi kaleci olduğu anlamına gelmez,sadece Estaban'a karşı gereksiz bir ön yargı var mesela herkes 6 ve 7 gollük maçları hatırlar ki gazozuna maçlardı ama bizi düşmek potasına sokabilecek Mersin İdman Yurdu ve Sivas maçlarındaki Trabzonspor'u ipten aldığından hiç bahsetmez,eğer o iki maçı kaybetsek düşme potasına giriyor olduğumuzdan hiç bahsetmez,Hami Mandıralı ve o kadronun bu stresi kaldıramayacağından bahsetmezler,herkesin elinin ayağında dolandığı bu iki maçın özetini lütfen açıp izlesin Estaban'a önyargılı olanlar,bir tık uzaklarında.
                • Memento mori

Yorum

• Sana pek güvenmiyorum bilmiyorum hala öyle ama Kuçka'nın çizgiden kurtardığı pozisyonun öncesinde muhteşem bir dokunuş yaptın. Helal olsun
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bugün sahada olanlari izlediysen bir kalecinin takimi 6-7 gol yemesini nasil önledigini canli olarak izleme sansi taddin
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• onur'un fanları olmasa çoktan ilk 11 ma işte küçülen takımlarda bazen oyunculara takımlardan fazla önem veriliyor.
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Yine akıllara ziyan hareketler yapacak mı ? Olmadık pozisyonlarda absürt davranışlarla takımı sabote edecek mi? gibi sorularla dolu bir 90 bizi bekliyor

Tek isteğimiz tüm psikolojik ve fizyolojik donanımlarını 90dk boyunca max. seviyede kullanıp, güven veren bir mücadele ortaya koyman.

Bizlere öfke ve stres dolu anlar yaşatma. Hadi bakalım Estaban (sana güveniyoruz!)
                        Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• Kara pantere güvenmekten başka çaremiz yok, böyle zamanlar için sözleşmesi yenilendi. Umarım gününde olur.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Futbol bilgisine cok güvendigim birisi kendisi Türk degil, israrla Estebanin özellikle ligimiz icin üst düzey bir ksleci oldugunu söylemisti bende gülmüstüm, insallah hakli cikar.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Konya macinda iyi performans göstermisti. Abartmaya gerek yok. Top Esteban'i gecene kadar takimin gerisi ne yapiyordu diye sorarlar adama.
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Bu adam nerede takılıyor yahu? Futbolcuların hepsini sosyal medyadan takip ediyorum, çoğu ufak gruplar halinde sürekli takılıyor, fotoğraf, video vs atıyorlar. Ama Estaban'ı herhangi bi oyuncu grubuyla takılırken soyunma odası harici instagram storylerinden başka bi yerde gördüğümü hatırlamıyorum. Adam şehiri de seviyor belli ki sözleşme de uzattı. Hoş tamamen duygusal da olabilir ama merak ettim gece gece...
                                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim