ben beğeniyorum.fatih öztürkleri unutmayın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Esteban Alvarado Brown
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Alt yapıdan 7 oyuncuyla sahaya çıkarsan bırak Onur'u kalende Neuer olsun yediyi mumla ararsın.İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ligdeki en iyi yedek kaleci diyesim geliyor...
Sonra aklıma 7-0'lar falan düşüyor, bi' fena oluyorum.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
beyler hıc futbol takıp etmedıgınız com bellı adamı sadece kulubun ıflas ettıgı 7-8 gol yedıgımız maclarda gordunuz galıba ?? bu adamın kalecılık yeteneklerı onurunkınden daha yuksek hıc suphenız olmasınTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
En azından fizik olarak Onur'dan daha çok kaleci fiziğine sahip,tabii bu Onur'dan iyi kaleci olduğu anlamına gelmez,sadece Estaban'a karşı gereksiz bir ön yargı var mesela herkes 6 ve 7 gollük maçları hatırlar ki gazozuna maçlardı ama bizi düşmek potasına sokabilecek Mersin İdman Yurdu ve Sivas maçlarındaki Trabzonspor'u ipten aldığından hiç bahsetmez,eğer o iki maçı kaybetsek düşme potasına giriyor olduğumuzdan hiç bahsetmez,Hami Mandıralı ve o kadronun bu stresi kaldıramayacağından bahsetmezler,herkesin elinin ayağında dolandığı bu iki maçın özetini lütfen açıp izlesin Estaban'a önyargılı olanlar,bir tık uzaklarında.İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler hıc futbol takıp etmedıgınız com bellı adamı sadece kulubun ıflas ettıgı 7-8 gol yedıgımız maclarda gordunuz galıba ?? bu adamın kalecılık yeteneklerı onurunkınden daha yuksek hıc suphenız olmasın- Memento mori
Yorum
-
Yine akıllara ziyan hareketler yapacak mı ? Olmadık pozisyonlarda absürt davranışlarla takımı sabote edecek mi? gibi sorularla dolu bir 90 bizi bekliyor
Tek isteğimiz tüm psikolojik ve fizyolojik donanımlarını 90dk boyunca max. seviyede kullanıp, güven veren bir mücadele ortaya koyman.
Bizlere öfke ve stres dolu anlar yaşatma. Hadi bakalım Estaban (sana güveniyoruz!)Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
Bu adam nerede takılıyor yahu? Futbolcuların hepsini sosyal medyadan takip ediyorum, çoğu ufak gruplar halinde sürekli takılıyor, fotoğraf, video vs atıyorlar. Ama Estaban'ı herhangi bi oyuncu grubuyla takılırken soyunma odası harici instagram storylerinden başka bi yerde gördüğümü hatırlamıyorum. Adam şehiri de seviyor belli ki sözleşme de uzattı. Hoş tamamen duygusal da olabilir ama merak ettim gece gece...
KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum