Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• süper bir performans, tebrikler. o kaçırdığı top her şeyi bozabilirdi ama neyse ki bir şey olmadı. ciddi maçlarda ciddi performans veriyor.

Yorum

• suc kontratini uzatanda
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yumurtlamayaydi iyiydi ama sanssizlik olarak bakıyorum bu duruma iki kisinin birden bacak arasindan geçti
        HAMİ_41

Yorum

• Ne çok övülecek ne de korkulacağı kadar kötü maç çıkardı. Tabii son dakikalardaki topu elinden kaçırması çok pahalıya mal olabilirdi...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Penaltı da yediği gol de olağan. Bunlara rağmen Trabzonspor forması giymesini desteklemiyorum.

Yorum

• Bir kaleciden daha fazlası, oyun kurucu gibiydi.
              Ne yazık ki 700 bin euro aldığı için haftaya yok.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Güzel beşlik yedi ama olsun yan topları iyi.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bugün begendim iyiydi
                  "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                  Louis D. Brandeis

Yorum

• Onur çok uzun zamandır sorumluluk almaktan kaçınıyor. Esteban karakteri sebebiyle de biraz daha rahat oynuyor sanırım. Yan topların çoğunda oyunun içinde. Birebirde refleksleri Onur kadar iyi değil ancak geriye kalan tüm özellikleriyle şu an Onur'dan daha formda.
                    . .
                    . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                    . .

Yorum

• çok iyiydi.ne yalan söylim onur dan daha çok güven veriyor
                      En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 17.09.2017, 23:37.
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Onur uzun süre yedek kaldiktan sonra oynasa daha çok hata yapar ve daha çok hoşgörü gösterilir. Önyargi var net.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          suc kontratini uzatanda
                          Allah aşkına ne yaptı bugün adam

Yorum

• Şaka gibi ama güven verdin bu akşam.
                            Hani kupa maçlarını izlememiş olsam gayet iyisini diycem de diyemiyorum.
                            Ama iyiydin ,maşallah.
                            Umarım böyle devam edersin...
                            En son esra61 tarafından düzenlendi; 17.09.2017, 22:11.

Yorum

• Formayı kim hak ediyorsa o giymeli. Onur biraz daha çalışmalı.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Kesinlikle ihtiyacımız olan şey bu,ayağımızdaki topu durduk yere rakibe hediye etmekden bıktım.
                                Onur'un topu oyuna sokmasından bahsediyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim