Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esteban Alvarado Brown

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kahvede maçı izlerken kahvedeki dayilar pas yapıyor diye küfür ediyorlardı. Trabzonspor taraftarı gerçekten futboldan anlıyor..

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allah aşkına Onur ile alıp veremediğiniz ne onu anlamadım. Dünyanın hangi takımına giderse gitsin yanında Onur varsa Onur oynar. Olur olmadık yerlerde riske giriyor sırtı dönük baskı yiyen adama pas atıyor vur gitsin. Kaç defa yüreğimi ağzıma getirdi. Yan toplar dışında Onur'dan artısı yok. Onur ile kıyaslanamaz.

onur ile kimsenin alıp veremediği bir şey yok.. adam kendini futboldan ve kalecilikten soyutlamış emlak işlerine vermiş.. onurun kaç yıldır ayaklarını geliştirmesini bekliyoruz.. gençlerle oynanan maçta golü kimin yüzünden yediğimize bakın onurla ilgili söylenen daha az gelecektir size. degajdan gol yedik hala onur savunuyorlar burda. onur bitik bir kaleci başka bir açıklaması da yok.. emlak yerine eksikliklerine tamamlamak için çalışsa laf etmem onu da yapmıyor beyefendi..

Yorum

• Artık kaleye geçmeli. Bütün sene boyunca yedek kalıp karakterli oyun ortaya koyuyor. Bana daha çok güven veriyor Esteban artık Onur ' un yedeğe çekilme vakti geldi en azından kendine gelene kadar.

Yorum

• Senin için: Onur'dan pek bir üstün yanı yok. diyenler! neyin peşindeler bilmiyorum ama maalesef iyi bir kaleci değilsin.

Hele ki Onur ile kıyaslanman bile içler acısı bir düşünce.

Hadi bizim kelamımıza değer vermeyip aldırış etmeyenler bir de objektif istatiklere baksınlar.

Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senin için: Onur'dan pek bir üstün yanı yok. diyenler! neyin peşindeler bilmiyorum ama maalesef iyi bir kaleci değilsin.

Hele ki Onur ile kıyaslanman bile içler acısı bir düşünce.

Hadi bizim kelamımıza değer vermeyip aldırış etmeyenler bir de objektif istatiklere baksınlar.

https://tr.whoscored.com/Players/40076/Show/Onur-Kivrak
            burda en komik olan forumda onuru elestiren 3-5 kisi estebanin yan toplarda onurdan iyi oldugunu söylemesi

bunu onurun Türkiyede gecen sezon yan toptan en az gol yiyen kaleci olmasina ragmen iddia ediyorlar

son 2 mactada estebanin yan topta 2 kez sinek avladigini görmelerine ragmen hala iddia edenler var

süpriz, bu sitede estebanin belirgin zayif noktalari arasina yan toplari yazmis

bu 3-5 ihocunun hangi mantik ile onuru elestirdigi bir kez daha görüldü
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kral, Xavi misin? Onur'un 3 maçta bu kadar pası yoktur.

Yorum

• Ayagi saglam hakikaten. Kalecinin pas oyunu oynayabilmesi bence büyük avantaj
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Yıllar önce Umut için "ama çok koşuyor", "çok mücadeleci", "iyi niyetli", "rakip defansı yoruyor" şeklinde yorumlar yapılıyordu. Futbolda her mevkinin öncelikleri vardır. O öncelikleri yaptıktan sonra ekstra özelliklerin seni çok daha iyi bir oyuncu yapar. Forvetin öncelikli meziyeti gol yapmaktır mesela, rakibe pres uygulamak ön liberonun orta saha oyuncusunun, savunma oyuncusunun görevidir. Umut'un gol becerisi yoktu. Bana göre forvet değildi. Ön libero falan olsa o yönde geliştirse kendini daha iyi yerlere gelebilirdi. Her neyse konu Esteban. Esteban'ın ayaklarının iyi olması eğer refleksleri, genel kalecilik özellikleri, kaleyi kapatışı iyi olsaydı önem taşırdı. Adamın kalecilik özellikleri zayıf ayağı iyi olsa ne olur. Yediğimiz 2.golde bacakları aşırı derecede açıktı mesela. Kalede duruşu bile tedirgin edici. Tamam ayakları iyi, pas özelliği var ama kaleci için aranan ilk özellikler bunlar değil. Dünya üzerinde ayakları çok iyi olan sayılı kaleci var. Kalecilerin bir çoğunun ayakları kötü ama bir kalecide aranan ilk özellik sağa sola pas yapması değil top kurtarmasıdır. Esteban'ın da bu özellikleri Onur'dan kesinlikle zayıftır. Onur'un özel hayatı, yatırımları kimseyi ilgilendirmez. Sahadaki performansı geçmişe göre düşse de yine de bu takımın ilk kalecisidir.
                  TRABZON SPOR

Yorum

• Yan topları ve ayakları Onurdan iyi kesinlikle. Bire bir, refleks ve konsantrasyon konusunda Onur önce bence ama Estebanın 7 gol yediği Antalya maçı onu taraftarın gözünde baya düşürdü bana göre.

Yorum

• umarım hakettiği forma elinden alınmaz
                      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kral, Xavi misin? Onur'un 3 maçta bu kadar pası yoktur.
                        Sosa effect..

Ligin ilk maçında kalede yine Esteban vardı. Maçı 28 pas, %68 pas isabeti ile tamamlamış. Başakşehir maçında Sosa gibi gelip top alıp dağıtabilen biri olunca geriden çıkışlarda sıkıntı yaşamadık ve Esteban'da maçı 43 pas, %84 pas isabeti ile tamamladı.

Sosa geldikten sonra oyun yapısının tamamen değiştiği ortada. Takım olarak hemen hemen iki katı pas yapmaya başladık ilk haftalara göre. Plan değiştiği için Onur ile kıyaslamak şuan gereksiz, onu da görmek lazım. He ben pas konusunda Esteban kadar başarılı olmasına ihtimal vermiyorum ama kalecide de bence en önemli özellik ayak değil el zaten. Onur iyileşir iyileşmez kaleyi devralır.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sosa effect..

Ligin ilk maçında kalede yine Esteban vardı. Maçı 28 pas, %68 pas isabeti ile tamamlamış. Başakşehir maçında Sosa gibi gelip top alıp dağıtabilen biri olunca geriden çıkışlarda sıkıntı yaşamadık ve Esteban'da maçı 43 pas, %84 pas isabeti ile tamamladı.

Sosa geldikten sonra oyun yapısının tamamen değiştiği ortada. Takım olarak hemen hemen iki katı pas yapmaya başladık ilk haftalara göre. Plan değiştiği için Onur ile kıyaslamak şuan gereksiz, onu da görmek lazım. He ben pas konusunda Esteban kadar başarılı olmasına ihtimal vermiyorum ama kalecide de bence en önemli özellik ayak değil el zaten. Onur iyileşir iyileşmez kaleyi devralır.
                          Sosa effect ama o pasları becermesi de Esteban'ın effecti. Özellikle ilk 15 dakikada Mas'a aşırttığı bir top vardı 3 Başak hücumcusunu oyundan düşürdü. Bunlar sadece Sosa'yla açıklanamaz. Onur'u izleyip görelim. Kaldı ki burada Esteban kolsuz muamelesi görüyor ben buna şaşırıyorum. Evet Onur kaleci becerilerinde önde ama bariz bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Yorum

• Estebancilari söyle alalım
                            TRABZON SPOR

Yorum

• Iyyyy yedigin gole bak

Yorum

• İlk olarak İbrahim CİHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Estebancilari söyle alalım
                                İlk yarıda çok pas yaptı ama öyle deme sffaaggagaga

Skorun verdiği rahatlıkla gülüyorum yine. İlk yarıda üç net hatası var.

Bu arada ayağı iyi diye övülen kalecinin iki haftadır ayaklarının arasından gol yemesi büyük ironi..
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim