Uzatmak zorunda olduğunu düşünmüyorum. Sözleşmesi bittiğinde gitmekte özgür. Benim 2 yıllık taahhüttüm bittiğinde telefon operatörümü değişeceğim gibi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Ekici
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sakatlanmazsa ve Sözlesmesini uzatirsa cok iyi bir Sezon gecirecektir... Kafasi rahat ve mutlu Ekici kesinlikle Takimda kalmali... Ama illa Istanbul veyahut baska Takim diyorsa ve Sözlesmesini uzatmiyorsa, ozaman 4-5 Milyona ne koparirsak kardir, neticede son yili... Yerine iyi bir 10 Numara gelirse Sorun olmaz...“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
yukarıda uzatmıyorsa kadro dışı bırakılsın diyenler vardıneyse iyi bir oyun sergiledi sözleşme imzalamıyorsa bu şekilde devre arasına kadar oynayıp devre arası makul bir fiyata gönderilir ancak tahminim yakın zamanda uzatılacağı yönünde
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
hoca ekici'yi hafif sol iç oynattı. kesinlikle üçlü orta sahada daha iyi, kaleden uzaklaşınca futbol oynamak aklına geliyor, hırslı bir oyuncu olduğu için de ikili mücadele kovalıyor. ama erken yoruldu, yalandan bir kaç kere yatarak müdahaleler yapmaya çalıştı ikinci yarı.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca ekici'yi hafif sol iç oynattı. kesinlikle üçlü orta sahada daha iyi, kaleden uzaklaşınca futbol oynamak aklına geliyor, hırslı bir oyuncu olduğu için de ikili mücadele kovalıyor. ama erken yoruldu, yalandan bir kaç kere yatarak müdahaleler yapmaya çalıştı ikinci yarı.
Ekici bugün genel olarak iyiydi. Bence genel olarak bölgesi de bu civarlar olmalı."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Her pas aldığında topu tutup saklamak zorunluluğu yok bu huyundan bir türlü vazgeçmiyor o yüzden hızlı hücum şansımızı bir kaç kez kaybettik Kasımpaşa maçında.
Bunun dışında rakibe basmaları şok pres yapmaları çok iyiydi.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkici iyi mi, evet iyi... Ama kontratı bitiyor ve imzalamaya yanaşmıyor gibi. Bence satılmalı.
Ama kalırsa da faydalanmak lazım, gitmek isteyen adam iyi kulüplerle anılmak için iyi performans sergiler. Örnek: Mario Gomez
Ama gitmek isteyen adam taraftarı da üzebilir. Örnek: Selçuk İnan
Ona göre dikkatli olmak lazım. Yoksa bu takımda kalıyorsa tabii ki maksimum verimi almayı isteriz.
Abdülkadir için Hollanda ya da Almanya'ya kiralama seçenekleri bence de mantıklı. 2.bir Muhammed Demirci olayı yaşamayı hiçbirimiz istemeyiz...
Kesinlile 2-3 yil vermek lazim Hollanda-Belcika Ligine.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
Yorum